Kwiatki u Beatki ;)
- pozia
- 200p
- Od: 28 lut 2011, o 20:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kwiatki u Beatki ;)
Dziś jeszcze zahaczyłam o obi. Kupiłam klamry podtrzymujące skrzynki, no i nie obyło by się bez kwiatka ;) mój M powiedział, że chciałby pelargonie zwisające a ja średnio je lubię. No ale może jedną kupię dla niego ;) skończyło się na (planowanym) zakupie surfinii million bels. Były 3 kwitnące w różnych kolorach posadzone w jednej donicy. Trochę kosztowały :/ ale czego się nie robi dla ładnego balkonu
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
NO dobrze... włączyło się moje myślenie obrazkowe, ale mogłabyś je wspomóc nieco zdjęciem? Mam jednego million bellsika na balkonie - jest boski. Więc wyobrażam sobie, że Twoje będę jeszcze bardziej boskie.
A zioła masz bardzo ładne. Paczną aż tutaj.
A zioła masz bardzo ładne. Paczną aż tutaj.
- pozia
- 200p
Fotosik ma jakieś ograniczenia i muszę je jakoś obejść ;) dziś będę sadziła je do donicy- koryta to i zdjęcia będą
- pozia
- 200p
Byłam w sklepie kupić jakieś jedzenie, bo nic do pracy nie wzięłam. Niechcący poszłam do sprzedawców kwiatów (generalnie tylko po to żeby zobaczyć czy mają komarzyce), no i kupiłam ... jedną komarzycę (a miały być 2, może uda się rozsadzić) i do tego żagwin ... tak na prawdę to 3 ... w 3 różnych kolorach
Muszę przestać chodzić wtakie miejsca bo niedługo kwiaty balkonowe będą rosły w domu
Podsumowując moje balkonowe zakupy to kwiaty są różnokolorowe, od żółtego, przez czerwony, róż kończąc na fiolecie. Mimo różnorodności myślę, że uda mi się zrobić z tego ładnąkompozycję
Wieczorem będa zdjęcia, no chyba, że uda mi się rozkminić jak wysłać fotki z telefonu ;)
Muszę przestać chodzić wtakie miejsca bo niedługo kwiaty balkonowe będą rosły w domu
Podsumowując moje balkonowe zakupy to kwiaty są różnokolorowe, od żółtego, przez czerwony, róż kończąc na fiolecie. Mimo różnorodności myślę, że uda mi się zrobić z tego ładnąkompozycję
Wieczorem będa zdjęcia, no chyba, że uda mi się rozkminić jak wysłać fotki z telefonu ;)
- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na pewno będą pięknie wyglądały razem.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
czy ty w to wierzyszpozia pisze:niechcący poszłam do sprzedawców kwiatów
Ja tez czasem "niechcący" tak wdeptuję
- pozia
- 200p
- pozia
- 200p
4 zdjęcia z wczorajszej akcji przesadzania kwiatów. Jak wróce z pracy to zrobię i wrzucę zdjęcie z balkonu.
1. lawenda w konefce (M. zapytał co ja robię, myślał że będzie ona do podlewania) ;)
2. bazylia + oregano + majeranek
3. zamioculcas, tak na prawdę 2 w jednej donicy. Pod jej ciężarem w nocy szafka dziwnie trzeszczała
4. paproć - w końcu po kilku latah doczekała się większej doniczki
Mam nadzieję, że widok mojego balkonu poprawi mi humor. Dziś się dowiedziałam, że dyro nie wyraża zgody na mój czerwcowy urlop
po raz kolejny nie możemy nigdzie wyjechać w naszą podróż poślubną
1. lawenda w konefce (M. zapytał co ja robię, myślał że będzie ona do podlewania) ;)
2. bazylia + oregano + majeranek
3. zamioculcas, tak na prawdę 2 w jednej donicy. Pod jej ciężarem w nocy szafka dziwnie trzeszczała
4. paproć - w końcu po kilku latah doczekała się większej doniczki
Mam nadzieję, że widok mojego balkonu poprawi mi humor. Dziś się dowiedziałam, że dyro nie wyraża zgody na mój czerwcowy urlop
po raz kolejny nie możemy nigdzie wyjechać w naszą podróż poślubną
- pozia
- 200p
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Jak się rozrosną to będzie super już teraz ładnie wygląda balkonik a zamio śliczny zanokcica również super doniczki kupiłaś
-
- 1000p
- Od: 24 maja 2009, o 22:09
Bardzo fajne! Wypatrzyłam pomarańczowego million bellsa
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Zamek pięknie się prezentuje w nowej białej donicy.
Konewkę chwaliłam już wcześniej, a teraz tylko potwierdzam, że śliczna z niej doniczka. Lawenda będzie bardzo ładnie
w niej wyglądac.
Konewkę chwaliłam już wcześniej, a teraz tylko potwierdzam, że śliczna z niej doniczka. Lawenda będzie bardzo ładnie
w niej wyglądac.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe