Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród IGI. Żurawkowy zawrót głowy.
Bożenka ma rację wpędzasz Nasz w kompleksy
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Agnieszko, ja w kompleksy, jak patrzę na swoje błędy to mnie ściska w dołku, ogród zamiast ładniejszy robi się nudny, a wszystko przez pana męża , który nie lubi bałaganiarskich rabat.Pozbyłam się wielu roślin które rosły jeszcze dwa , trzy lata temu i zdobiły ogród tęczą kolorów, a teraz smutek, ja tak nie chcę.
Wczoraj ktoś sympatyczny powiedział;
Ogród jest jak pies, powinien mieć jednego właściciela.
U mnie kompromisy z moim mężem doprowadziły do tego,ze mi się nie podoba,to co było fajne jest likwidowane.
Fafka, próbowałam pomóc, ale gdzieś zginęła mi w tym tłumie wątków, tak jak by jednego brakowało.
Bożenko, na razie to tylko trawnik zaczyna przypominać zeszłoroczny ogród, reszta jak widać nadaję się do pokazania z szerszej perspektywy....
Agatko, obrzeża z kamienia, a jak wiadomo nic tak nie podkreśla urody roślin jak kamień.
Aniu, docelowo wszystkie, tylko czasem się robi parę metrów, a czasem dwa tygodnie nic....zależy od natchnienia tego pana.
Grażynko, dla przyjaciół nie ma kolejek. Zastanawiam się nad wyjazdem do Bielska w czerwcu. Ale jeszcze nie zdecydowane na pewno.
Małgosiu, trawnik powoli dochodzi do siebie, mam pokazać jak wyglądała, w marcu, kwietniu?
Teraz po wertykulacji, areacji, dosiewie i nawóz i woda, i za dwa miesiące będzie ok --- i jak na to powiedział mój mąż , wtedy przyjdzie kret.
Grażynko, nie należy chwalić za bardzo.
Roxy, u mnie rośliny kwasolubne, bo za płotem sam szczaw rośnie, nie należy walczyć z warunkami tereny, tylko im pomagać.
U mnie kompromisy z moim mężem doprowadziły do tego,ze mi się nie podoba,to co było fajne jest likwidowane.
Fafka, próbowałam pomóc, ale gdzieś zginęła mi w tym tłumie wątków, tak jak by jednego brakowało.
Bożenko, na razie to tylko trawnik zaczyna przypominać zeszłoroczny ogród, reszta jak widać nadaję się do pokazania z szerszej perspektywy....
Agatko, obrzeża z kamienia, a jak wiadomo nic tak nie podkreśla urody roślin jak kamień.
Aniu, docelowo wszystkie, tylko czasem się robi parę metrów, a czasem dwa tygodnie nic....zależy od natchnienia tego pana.
Grażynko, dla przyjaciół nie ma kolejek. Zastanawiam się nad wyjazdem do Bielska w czerwcu. Ale jeszcze nie zdecydowane na pewno.
Małgosiu, trawnik powoli dochodzi do siebie, mam pokazać jak wyglądała, w marcu, kwietniu?
Teraz po wertykulacji, areacji, dosiewie i nawóz i woda, i za dwa miesiące będzie ok --- i jak na to powiedział mój mąż , wtedy przyjdzie kret.
Grażynko, nie należy chwalić za bardzo.
Roxy, u mnie rośliny kwasolubne, bo za płotem sam szczaw rośnie, nie należy walczyć z warunkami tereny, tylko im pomagać.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś, te kompromisy... I tak jest pięknie
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kompromis musi być ale i tak jest pięknie
Właśnie i ja długo szukałam, zanim poprosiłam o pomoc. Taka fajna Encyklopedia. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, pomóżcie ją odnaleźć w tym natłoku informacji.iga23 pisze: Fafka, [/b]próbowałam pomóc, ale gdzieś zginęła mi w tym tłumie wątków, tak jak by jednego brakowało.
Pozdrawiam. Jola.
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
a mnie to wcale na kompromis nie wygląda.... na kompromis to idą dwie strony...iga23 pisze:Agnieszko, ja w kompleksy, jak patrzę na swoje błędy to mnie ściska w dołku, ogród zamiast ładniejszy robi się nudny, a wszystko przez pana męża , który nie lubi bałaganiarskich rabat.Pozbyłam się wielu roślin które rosły jeszcze dwa , trzy lata temu i zdobiły ogród tęczą kolorów, a teraz smutek, ja tak nie chcę.
Iguś nie dawaj się ....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Jagusiu, takie życie, inaczej widzą kompromis faceci.
Fafka, jutro poproszę o pomoc, dziś miałam mało czasu.
Agnieszko, Moniko.
Ponieważ mało co mogę pokazać to skalniaki.
Serduszko, się wysiało w kamieniach przy murze i to jedyne które nie zmarzło w maju.
I widoczek.Zmykam po towar, jak nie zapomnę zrobię zdjęcia szkółki....
Fafka, jutro poproszę o pomoc, dziś miałam mało czasu.
Agnieszko, Moniko.
Ponieważ mało co mogę pokazać to skalniaki.
Serduszko, się wysiało w kamieniach przy murze i to jedyne które nie zmarzło w maju.
I widoczek.Zmykam po towar, jak nie zapomnę zrobię zdjęcia szkółki....
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś też nie mogę znależć Twojej encyklopedii ...nie ma poprzednich wątków.....chyba jeszcze dokupię żurawki..... ....kompromisy z M to z reguły żadne kompromisy....
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
No, ja to już nawet nic nie powiem... bo jak można mówić mając papę otwartą z zachwytu... Ale ogród...
Iguś- na co układał Piotrek obrzeża? sam piasek ,czy jakiś dodatek?
zarówno kostka jak i teraz te kwadraty z granitu(?) kładzone są na jakiej wys.? równo, niżej, poniżej poziomu trawnika???
pięknie wszystko sie u Ciebie/was prezentuje!!!
zarówno kostka jak i teraz te kwadraty z granitu(?) kładzone są na jakiej wys.? równo, niżej, poniżej poziomu trawnika???
pięknie wszystko sie u Ciebie/was prezentuje!!!
Pozdrawiam cieplutko. Arleta (Aka)
Miejsko-wiejski ogród Aki
Miejsko-wiejski ogród Aki
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Iguś, wyobraź sobie, że mój m. chyba dojrzał do wymiany trawnika.
Może i mój kiedyś bedzie tak wyglądał.
Ale to potrwa, bo nie mam kiedy za to się wziąć.
Może i mój kiedyś bedzie tak wyglądał.
Ale to potrwa, bo nie mam kiedy za to się wziąć.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Iga...jak się mają Twoje -Golden Zebra,Tirami Su i Elektra ???
Pytam...bo moje bardzo kiepsko.....
Pytam...bo moje bardzo kiepsko.....
No i jak - dodzwonił się do ciebie mój kolega? Wiem że próbował bezskutecznie przed południem...
pozdrawiam Piotr
piwoy - mój ogródek
piwoy - mój ogródek