Metamorfoza mojego ogrodu
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Huuuura!!! Robi się kolorowo.
Trochę balkonów.
Wszystko rośnie - szczególnie ziele w warzywniaku. Wzięłam się ostro do plewienia od rana, ale w południe zaczęły mnie juz plecy przypiekać
Ale za to jaka opalenizna
Trochę balkonów.
Wszystko rośnie - szczególnie ziele w warzywniaku. Wzięłam się ostro do plewienia od rana, ale w południe zaczęły mnie juz plecy przypiekać
Ale za to jaka opalenizna
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alitko ale cudnie u Ciebie, pięknie posadziłaś kwiatki.
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie martw się powojnikiem , mój w pierwszym roku po posadzeniu miał 2 kwiatki . Twój też nadrobi .Kochana , ale ładne kompozycje stworzyłaś A tej beczki to tak Ci strasznie zazdraszczam
Dzięki mis. Przywiozłam cały samochód kwiatów. Trochę się zrobiło kolorowiej. Miło usiąść na tarasie
Agatko podlałam wczoraj wszystkie kwiaty nawozem do pomidorów, zobaczę czy coś drgnie.
Teraz popatrzyłam na zdjęcia i jakiś paskudny mam trawnik, nie wiem czemu, sypałam nawozem ale oprócz tego, że rośnie jak szalona to nic poza tym.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kochana coraz piękniej u Ciebie żółte niskie iryski mam , ale niebieskich nie posiadam
- mis20
- 1000p
Pięknie u Ciebie, wszystko ślicznie rośnie i nabiera kształu
- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Ogromnie dużo dzieje się w Twoim ogrodzie. Przepiękne kompozycje tarasowe. Aż chce się przysiąść na chwilkę aby na nie się napatrzeć Dużo kolorków na rabatach. Ja także myślałam o obrzeżach trawnika, ale u mnie jego granice ciągle się zmieniają Niedługo kosiarka nie będzie potrzebna.
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
Dzięki irysku, staram się to wszystko ogarnąć
Aleksandro u mnie też wszystko się rozrasta i pewnie z czasem trzeba będzie wszystko poprzesuwać.
Agus ja mam fioletowe ale wysokie, te które są na fotce tez były wysokie. Wykopałam je z jednego miejsca i położyłam na ziemię i szczerze mówiąc o nich zapomniałam, nawet ich nie wkopałam a rozrosły się jak szalone. Cała kępa kwiatów
Agus ja mam fioletowe ale wysokie, te które są na fotce tez były wysokie. Wykopałam je z jednego miejsca i położyłam na ziemię i szczerze mówiąc o nich zapomniałam, nawet ich nie wkopałam a rozrosły się jak szalone. Cała kępa kwiatów
Moje nowe nabytki.
Stroiczek na stół tarasowy.
Koszyczki na oleandry.
Hortensje, na razie w koszyczkach, planuję wysadzić na jesieni do gruntu.
Mały różanecznik, ale zaczął kwitnąć. Jestem z niego dumna.
Niestety przyszalałam chyba za mocno z wierzbą, bo nie chce nic wypuścić i straszy, dlatego postawiłam hortensję, trochę odwraca wzrok.
Dalszy ciąg obrzeży cegiełkowych.
Stroiczek na stół tarasowy.
Koszyczki na oleandry.
Hortensje, na razie w koszyczkach, planuję wysadzić na jesieni do gruntu.
Mały różanecznik, ale zaczął kwitnąć. Jestem z niego dumna.
Niestety przyszalałam chyba za mocno z wierzbą, bo nie chce nic wypuścić i straszy, dlatego postawiłam hortensję, trochę odwraca wzrok.
Dalszy ciąg obrzeży cegiełkowych.
Mam problem tylko z zakrętami, chyba tą cegłę jakoś muszę przyciąć bo porobiły się kanty
- mis20
- 1000p
Cudowne dekoracje, piękne donice, śliczne hortensje. Powiedz mi czy oleander kwitnie na starych pąkach czy nowych?