Moja działka - Monika76
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
idąc za przykładem Moniki u siebie pobieliłem drzewka :P w ogrodzie :P ale nie wszystkie - nie malowałem drzew których się pozbędę w tym roku z ogrodu
a jak tam Moniko spotkanie z Jolą ???? doszło do skutku ????zobaczyła Jola w końcu twoją posiadłość ????
a jak tam Moniko spotkanie z Jolą ???? doszło do skutku ????zobaczyła Jola w końcu twoją posiadłość ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko
Roślinki śliczne, dorodne . Nieprawda, że nie najwyższych lotów. Zresztą chyba nawet nie ma takich, wszystkie są piękne. Natura się o to zatroszczyła
Działeczkę masz już ładną i zagospodarowaną. A biorąc pod uwagę zapał, którym na pewno już się zaraziłaś na tym szalonym forum i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi Tego Ci życzę serdecznie.
Pozdrawiam
Mirka
Roślinki śliczne, dorodne . Nieprawda, że nie najwyższych lotów. Zresztą chyba nawet nie ma takich, wszystkie są piękne. Natura się o to zatroszczyła
Działeczkę masz już ładną i zagospodarowaną. A biorąc pod uwagę zapał, którym na pewno już się zaraziłaś na tym szalonym forum i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi Tego Ci życzę serdecznie.
Pozdrawiam
Mirka
- Monika76
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Karol, Jola była ze mną na działce i zrobiła kilka zdjęć
Mireczko, dziękuję za odwiedziny
Zła jestem na siebie, że tak napisałam, bo przecież wcale tak nie uważam, nie tak miało być, taki trochę nieudany debiut wątkowy . Moja działka jest dla mnie takim motorem, który mnie napędza, tam spędzam każdą chwilę i jestem tak samo szczęśliwa dzisiaj, jak wtedy kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz
Od Joli dowiedziałam się dużo i co najważniejsze, wiem, że zawsze mogę liczyć na Jej pomoc i rady
Mireczko, dziękuję za odwiedziny
Zła jestem na siebie, że tak napisałam, bo przecież wcale tak nie uważam, nie tak miało być, taki trochę nieudany debiut wątkowy . Moja działka jest dla mnie takim motorem, który mnie napędza, tam spędzam każdą chwilę i jestem tak samo szczęśliwa dzisiaj, jak wtedy kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz
Od Joli dowiedziałam się dużo i co najważniejsze, wiem, że zawsze mogę liczyć na Jej pomoc i rady
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu mówią samą prawdę - encylkopedia roślin + ogromne doświadczenie + wielkie serducho + wiele innych pozyttywów = Jola nasza forumkowa
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki