Moje...

Zablokowany
kasia74
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 23:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje...

Post »

Śliczna vanda, piękne nowości, tylko czekać na kwiatuszki, ;:138 dla zygopetalum i zazdroszczę zapachu. Zgadzam się z Arletą ze u Ciebie można oczopląsu dostać. ;:83
Awatar użytkownika
sama
500p
500p
Od: 28 lut 2011, o 15:10

Post »

:shock: :shock: :shock: pięknie :D
Vanda prześliczna :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

Piękna Vandzia i botaniczne Phal.! Vandzia jest bardzo podobna do mojej czerwonej z wystawy, nawet liście ma podobne... Może mamy tą samą odmianę?
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:shock: ale nowości :D Same rarytaski...Vanda - cudo ;:108
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
syljed
200p
200p
Od: 17 lis 2010, o 18:12

Post »

lucynaf pisze:Sylwuniu , dziękuję, piękne Zygopetalum
Vanda przecudna
Znów nowości, ile Ty już masz storczyków ?

Ile mam storczyków? muszę policzyć ;:224
renatas pisze:Vanda piękna botaniki też!
sama pisze::shock: :shock: :shock: pięknie :D
Vanda prześliczna :D
justus27 pisze:ale nowości :D Same rarytaski...Vanda - cudo
Dziękuję
arlet3 pisze:Nie no u Ciebie to też można zawrotu głowy dostać i oczopląsu razem od tych śliczności
Ale to nic ja jestem masochistaka i uwielbiam takie tortury
A gdzie byłaś na giełdzie?
Arletko byłam w Tychach po kwiatki sztuczne na komunię no i oczywiście nie mogłam się oprzeć,a najgorsze jest to,że jutro też tam jadę. ;:224
kasia74 pisze:Śliczna vanda, piękne nowości, tylko czekać na kwiatuszki, dla zygopetalum i zazdroszczę zapachu. Zgadzam się z Arletą ze u Ciebie można oczopląsu dostać.
;:196
Storczykowa pisze:Piękna Vandzia i botaniczne Phal.! Vandzia jest bardzo podobna do mojej czerwonej z wystawy, nawet liście ma podobne... Może mamy tą samą odmianę?
Możliwe,że to te same,bądź podobne :wink:

I obiecuję ostatnia nowość ;:224
co prawda mam takiego małego podopiecznego,ale się nie doczekam kwitnienia jestem niecierpliwa
Paphiopedilum niveum
ObrazekObrazek
Pozdrawiam Sylwia
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
JoasiaM
200p
200p
Od: 13 wrz 2010, o 21:46

Post »

Sylwio po prostu padłam na widok wszystkich Twoich piękności ;:180 Księżniczka jest niesamowita, jak landrynka, pewnie pięknie pachnie, zygopetalum pokazało kwiatuszki(moje kiedyś właśnie miało mieć takie ubarwienie) i reszta cudna, nowa Vanda wprawia w zachwyt, rzeczywiście zauważyłam kilka podobnych kwiatuszków do moich, jak się czuje Twoja czerwona cambria? bo patrzę, że to siostra mojej :wink: czy Twoja też cudnie pachnie?
Pozdrawiam serdecznie. Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Wow...białasek sabotek :D Ale cudny... Ciekawe, jak się będzie chować u Ciebie ;:224 Będę o niego pytać, bo szukam białego sabotka, tylko nie wiem, który jest "prosty" w uprawie...
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
arlet3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2010, o 19:30

Post »

:( dopiero dziś przeczytałam ten post :( a szkoda bo mieszkam po drodze i może wpadłabyś na kawkę ;:224
A swoją drogą to nie widziałam jeszcze u nas Vandzi na giełdzie :roll: może za późno jeżdżę?

Sabotek prześliczny ;:138 ;:138
Joane
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2009, o 23:10
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwio ale masa nowości i to jakich. ;:224

Sabotek cudowny. Ostatnio na taki licytowałam ale przegrałam. Niech ładnie Ci rośnie.
Awatar użytkownika
syljed
200p
200p
Od: 17 lis 2010, o 18:12

Post »

JoasiaM pisze:Sylwio po prostu padłam na widok wszystkich Twoich piękności Księżniczka jest niesamowita, jak landrynka, pewnie pięknie pachnie, zygopetalum pokazało kwiatuszki(moje kiedyś właśnie miało mieć takie ubarwienie) i reszta cudna, nowa Vanda wprawia w zachwyt, rzeczywiście zauważyłam kilka podobnych kwiatuszków do moich, jak się czuje Twoja czerwona cambria? bo patrzę, że to siostra mojej czy Twoja też cudnie pachnie?

Joasiu cambria poszła do teściowej,a powodem był brak miejsca,ale miewa się dobrze,księżniczka rzeczywiście jak landrynka a lada dzień kolejny kwiatek będzie :tan
justus27 pisze:Wow...białasek sabotek :D Ale cudny... Ciekawe, jak się będzie chować u Ciebie ;:224 Będę o niego pytać, bo szukam białego sabotka, tylko nie wiem, który jest "prosty" w uprawie...
Moja miniaturka sobotkowa odkąd poszła do orchidarium puszcza listka,a jak była w akwarium to nie bardzo chciała współpracować,sama jestem ciekawa co będzie z braciszkiem gdzie będzie mu najlepiej.
arlet3 pisze::( dopiero dziś przeczytałam ten post :( a szkoda bo mieszkam po drodze i może wpadłabyś na kawkę ;:224
A swoją drogą to nie widziałam jeszcze u nas Vandzi na giełdzie :roll: może za późno jeżdżę?

Sabotek prześliczny ;:138 ;:138
Jeszcze będzie okazja dosyć często jeżdżę do Tych,a wczoraj Arletko było bardzo dużo Vand,ogromny wybór w kolorystyce-oczywiście miałam ochotę na nie jedną,ale teraz komunię mam potem wyjazd na urlop i poczekam jak wrócę to może sobie coś sprawię.
Joane pisze:Sylwio ale masa nowości i to jakich. ;:224

Sabotek cudowny. Ostatnio na taki licytowałam ale przegrałam. Niech ładnie Ci rośnie.
To może je Cię przebiłam ;:224 ,ale to raczej nie możliwe tyle ich było ostatnio na ebayu,tylko trochę się zawiodłam rozmiarem myślałam,że będzie większy,ale za to 3 pączek jest.
Pozdrawiam Sylwia
Moje Storczyki
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Kontakt:

Post »

;:111 jejku jakie sliczności u ciebie ;:108 a vanda poglębia moją chorobę chciejstwa :;230
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
Anno
500p
500p
Od: 24 paź 2010, o 20:50
Kontakt:

Post »

Twój żółty ulubieniec, księżniczka i vanda są przepiękne !! ;:167
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Super vandzia , wspaniałe nowości kochana Twoja kolekcja rośnie jak na drożdżach :shock: oj pozostaje daleko w tyle za waszymi spełnionymi storczykowymi marzeniami :) będę zatem do Ciebie zaglądać i obserwować jak rosną Twoje Guida, aaa jeszcze ulubieniec żółty wspaniały :D
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”