Moje...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje...
Śliczna vanda, piękne nowości, tylko czekać na kwiatuszki, dla zygopetalum i zazdroszczę zapachu. Zgadzam się z Arletą ze u Ciebie można oczopląsu dostać. ;:83
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
Piękna Vandzia i botaniczne Phal.! Vandzia jest bardzo podobna do mojej czerwonej z wystawy, nawet liście ma podobne... Może mamy tą samą odmianę?
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ale nowości Same rarytaski...Vanda - cudo
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
lucynaf pisze:Sylwuniu , dziękuję, piękne Zygopetalum
Vanda przecudna
Znów nowości, ile Ty już masz storczyków ?
Ile mam storczyków? muszę policzyć
renatas pisze:Vanda piękna botaniki też!
sama pisze: pięknie
Vanda prześliczna
Dziękujęjustus27 pisze:ale nowości Same rarytaski...Vanda - cudo
Arletko byłam w Tychach po kwiatki sztuczne na komunię no i oczywiście nie mogłam się oprzeć,a najgorsze jest to,że jutro też tam jadę.arlet3 pisze:Nie no u Ciebie to też można zawrotu głowy dostać i oczopląsu razem od tych śliczności
Ale to nic ja jestem masochistaka i uwielbiam takie tortury
A gdzie byłaś na giełdzie?
kasia74 pisze:Śliczna vanda, piękne nowości, tylko czekać na kwiatuszki, dla zygopetalum i zazdroszczę zapachu. Zgadzam się z Arletą ze u Ciebie można oczopląsu dostać.
Możliwe,że to te same,bądź podobneStorczykowa pisze:Piękna Vandzia i botaniczne Phal.! Vandzia jest bardzo podobna do mojej czerwonej z wystawy, nawet liście ma podobne... Może mamy tą samą odmianę?
I obiecuję ostatnia nowość
co prawda mam takiego małego podopiecznego,ale się nie doczekam kwitnienia jestem niecierpliwa
Paphiopedilum niveum
- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Sylwio po prostu padłam na widok wszystkich Twoich piękności Księżniczka jest niesamowita, jak landrynka, pewnie pięknie pachnie, zygopetalum pokazało kwiatuszki(moje kiedyś właśnie miało mieć takie ubarwienie) i reszta cudna, nowa Vanda wprawia w zachwyt, rzeczywiście zauważyłam kilka podobnych kwiatuszków do moich, jak się czuje Twoja czerwona cambria? bo patrzę, że to siostra mojej czy Twoja też cudnie pachnie?
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Wow...białasek sabotek Ale cudny... Ciekawe, jak się będzie chować u Ciebie Będę o niego pytać, bo szukam białego sabotka, tylko nie wiem, który jest "prosty" w uprawie...
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
dopiero dziś przeczytałam ten post a szkoda bo mieszkam po drodze i może wpadłabyś na kawkę
A swoją drogą to nie widziałam jeszcze u nas Vandzi na giełdzie może za późno jeżdżę?
Sabotek prześliczny
A swoją drogą to nie widziałam jeszcze u nas Vandzi na giełdzie może za późno jeżdżę?
Sabotek prześliczny
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwio ale masa nowości i to jakich.
Sabotek cudowny. Ostatnio na taki licytowałam ale przegrałam. Niech ładnie Ci rośnie.
Sabotek cudowny. Ostatnio na taki licytowałam ale przegrałam. Niech ładnie Ci rośnie.
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
JoasiaM pisze:Sylwio po prostu padłam na widok wszystkich Twoich piękności Księżniczka jest niesamowita, jak landrynka, pewnie pięknie pachnie, zygopetalum pokazało kwiatuszki(moje kiedyś właśnie miało mieć takie ubarwienie) i reszta cudna, nowa Vanda wprawia w zachwyt, rzeczywiście zauważyłam kilka podobnych kwiatuszków do moich, jak się czuje Twoja czerwona cambria? bo patrzę, że to siostra mojej czy Twoja też cudnie pachnie?
Joasiu cambria poszła do teściowej,a powodem był brak miejsca,ale miewa się dobrze,księżniczka rzeczywiście jak landrynka a lada dzień kolejny kwiatek będzie
Moja miniaturka sobotkowa odkąd poszła do orchidarium puszcza listka,a jak była w akwarium to nie bardzo chciała współpracować,sama jestem ciekawa co będzie z braciszkiem gdzie będzie mu najlepiej.justus27 pisze:Wow...białasek sabotek Ale cudny... Ciekawe, jak się będzie chować u Ciebie Będę o niego pytać, bo szukam białego sabotka, tylko nie wiem, który jest "prosty" w uprawie...
Jeszcze będzie okazja dosyć często jeżdżę do Tych,a wczoraj Arletko było bardzo dużo Vand,ogromny wybór w kolorystyce-oczywiście miałam ochotę na nie jedną,ale teraz komunię mam potem wyjazd na urlop i poczekam jak wrócę to może sobie coś sprawię.arlet3 pisze: dopiero dziś przeczytałam ten post a szkoda bo mieszkam po drodze i może wpadłabyś na kawkę
Sabotek prześliczny
To może je Cię przebiłam ,ale to raczej nie możliwe tyle ich było ostatnio na ebayu,tylko trochę się zawiodłam rozmiarem myślałam,że będzie większy,ale za to 3 pączek jest.Joane pisze:Sylwio ale masa nowości i to jakich.
- ewarost
- Od: 14 gru 2010, o 18:21
- Kontakt:
jejku jakie sliczności u ciebie a vanda poglębia moją chorobę chciejstwa
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Twój żółty ulubieniec, księżniczka i vanda są przepiękne !!
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Super vandzia , wspaniałe nowości kochana Twoja kolekcja rośnie jak na drożdżach oj pozostaje daleko w tyle za waszymi spełnionymi storczykowymi marzeniami będę zatem do Ciebie zaglądać i obserwować jak rosną Twoje Guida, aaa jeszcze ulubieniec żółty wspaniały