Ogród Agnieszki
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki
Ślicznie u Ciebie Aguś ;)
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Agatko trawnik jako tako daleko mu do doskonałości oj daleko
Aguś dziękuję
Aguś dziękuję
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Śliczne są te Twoje ctery katy, dopracowane , zadbane , z ładnie zaaranżowanymi zakątkami Lubie tu zagladać .
Mam tylko jedno takie "ale" ...
Mam tylko jedno takie "ale" ...
Na tym zdjęciu wszystko jest ładne i dobrze skomponowane . Rewelacyjnie wygląda ten dzban w wodzie i fontanna ( choć nie przepadam). Całość zgrabnie dopełniają rośliny i kamienie , które bardzo lubię w ogrodach. I tylko... na miłość boską ! Wkopcie oczko niżej ( 20 cm . wystarczy) i zakryjcie jego brzeg przesuwając na granicę kamienie . Szkoda ,żeby tak urokliwe miejsce szpecił mało dekoracyjny, rubaszny plastik.
- aage
Tak wiem wiem mi też to się niepodoba i będę to poprawiać. Dziękuję za radę
-
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ zmiany od ostatniej mojej wizyty... źródełko tryska wodą chłodzi w upalne dni... i kolorowy ogródek..
A oto mój azyl (link poniżej)
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=33670
- aage
Michale
Agnieszko, jakie zmiany w Twoim ogrodzie!
Zazdroszczę oczka wodnego, którego u siebie chyba nigdy się nie doczekam, i fontanienki :P Woda w ogrodzie jest niezbędna, stwarza wspaniały mikroklimat dla niektórych roślinek, no i uwielbiają ją ptaki
Zazdroszczę oczka wodnego, którego u siebie chyba nigdy się nie doczekam, i fontanienki :P Woda w ogrodzie jest niezbędna, stwarza wspaniały mikroklimat dla niektórych roślinek, no i uwielbiają ją ptaki
- aage
dalaWitaj u mnie też uważam że woda w ogrodzie chociaż malutka musi być.
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
Agunia, ogród nabiera wyrazu.
Bardzo podoba mi się pomysł z lampą i ten puchowy trawniczek... chyba nieźle przy nim pracujecie
Bardzo podoba mi się pomysł z lampą i ten puchowy trawniczek... chyba nieźle przy nim pracujecie
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
A ja sie tak zastanawiam co to za zieloniastą trawkę ( ???) masz pomiędzy kamieniami CHodzi mi o ta ciemno - zieloną
-
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:21
Agnieszko obserwuję Cię...
A oto mój azyl (link poniżej)
Agnieszko nareszcie dotarlam do Ciebie Przegladajac od pierwszej strony widze,ze duze zmiany nastapily zarowno w ogrodzie jak i w zyciu osobistym, Gratuluje! Trawke masz bardzo ladna, tak wiec nie narzekaj Nie doprowadzaj chociaz tego swojego ogrodu do doskonalosci ,bo co bedziesz potem robila ? Pozdrawiam
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Ale napisałaś "skromny"ogródek Ty kochana chyba okulary musisz kupić piekny ,zadbany i dopieszczony w kazdym calu..... a ile powojników się zmieści
Są teraz super podpory w Auchan... u mnie w Miłołowie na pewno ,ale w K-CE tez widziałm po 20-30 zł w zalezności od wysokości Kupiłam kilka i pod każda siedzi powojniczek u mnie na pewno je wypatrzysz miedzy iglakami tak dla rozjaśnienie i kontrastu nad" stawem "oplatają mi dęba i brzozę ....pod płotami mam pergolki M sie bawił No i mozna jakiś łuk różany jako wejście do kacika np wypoczynkowego,czy za furtka żeby gości witały Masz mozliwości co nie miara !!!
Miłego dnia!!!!!
Są teraz super podpory w Auchan... u mnie w Miłołowie na pewno ,ale w K-CE tez widziałm po 20-30 zł w zalezności od wysokości Kupiłam kilka i pod każda siedzi powojniczek u mnie na pewno je wypatrzysz miedzy iglakami tak dla rozjaśnienie i kontrastu nad" stawem "oplatają mi dęba i brzozę ....pod płotami mam pergolki M sie bawił No i mozna jakiś łuk różany jako wejście do kacika np wypoczynkowego,czy za furtka żeby gości witały Masz mozliwości co nie miara !!!
Miłego dnia!!!!!
marzenia się spełniają! Dana