ogród Agaty (sure)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogród Agaty (sure)
Co ja słyszę? przecenili cebulę w LM? U nas cebule są w ciągłej sprzedaży a cena ich niewiele obniżona! Ale może wprowadzili nowe zwyczaje?
Irgę warto samemu poprowadzić na drzewko Miałam już całkiem fajną ...ale mi chyba zmarzła. Przynajmniej tak nie boli. Znęcam się już parę lat nad płożącą i prowadzę przy patyku, całkiem fajnie wygląda.
Irgę warto samemu poprowadzić na drzewko Miałam już całkiem fajną ...ale mi chyba zmarzła. Przynajmniej tak nie boli. Znęcam się już parę lat nad płożącą i prowadzę przy patyku, całkiem fajnie wygląda.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Asiu, mnie w pracy nikt nie sprawdza, jakie strony przeglądam, ale co z tego, kiedy zupełnie na to nie mam czasu. No, czasem zdarzy mi się zajrzeć do poczty i kliknąć na jakieś powiadomienie, ale to jest rzadkie...
Czy dobrze zrozumiałam, ze krasnokwiat masz tez w ogrodzie? Ja go traktuję jak kwiat doniczkowy na razie. Powoli, ale sukcesywnie przyrasta, może doczekam się kwiatka (jeśli koty go nie eksterminują jak storczyki)!
Dorbie, u mnie kwitną już pełną parą (jak widać). Wszystkie jednakowo różowe...
a to jest zdjęcie z cyklu "wytęż wzrok i znajdź", chyba jakiś miłośnik brukentalii! ;)
Izo, a w jaki sposób prowadzisz przy paliku płożącą irgę (a dokładnie, którą odmianę)? Nie pamiętam, czy widziałam o Ciebie gdzieś na zdjęciu? Do LM zajrzę chyba dzisiaj, jeśli zdążę po pracy, aż jestem ciekawa! ;)
Czy dobrze zrozumiałam, ze krasnokwiat masz tez w ogrodzie? Ja go traktuję jak kwiat doniczkowy na razie. Powoli, ale sukcesywnie przyrasta, może doczekam się kwiatka (jeśli koty go nie eksterminują jak storczyki)!
Dorbie, u mnie kwitną już pełną parą (jak widać). Wszystkie jednakowo różowe...
a to jest zdjęcie z cyklu "wytęż wzrok i znajdź", chyba jakiś miłośnik brukentalii! ;)
Izo, a w jaki sposób prowadzisz przy paliku płożącą irgę (a dokładnie, którą odmianę)? Nie pamiętam, czy widziałam o Ciebie gdzieś na zdjęciu? Do LM zajrzę chyba dzisiaj, jeśli zdążę po pracy, aż jestem ciekawa! ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
No, u mnie kolor ten sam, tylko bardziej zamknięte, a tem jeden co z Kowali jest to bez kwiatkow zupelnie
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agatko to zupełnie jak ja - tez nie mam na to kompletnie czasu. A krasnokwiat mam w domu, nie w ogrodzie. Za to Agapanty są w sezonie letnim cały czas na zewnątrz.
- Sure
Doroto, a moje to chyba też z Konwalii, jeśli pamiętam? Szybkie są, tylko białe wrzośce kwitły nieco wcześniej...
Asiu, jakoś źle zrozumiałam. Swoją drogą, taki krasnokwiat kolorystycznie świetnie wyglądałby przy białych czosnkach... ;)
moje koty na razie go oszczędzają, mała jeszcze nie umie wskoczyć na ten parapet (oby nigdy)!
hmm... i nikt nie zauważył żabki przy brukentalii??
Asiu, jakoś źle zrozumiałam. Swoją drogą, taki krasnokwiat kolorystycznie świetnie wyglądałby przy białych czosnkach... ;)
moje koty na razie go oszczędzają, mała jeszcze nie umie wskoczyć na ten parapet (oby nigdy)!
hmm... i nikt nie zauważył żabki przy brukentalii??
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
-
Agato, wkleiłam piękne toto różowe - nieznam z chęcią poznała bym bliżej
- Sure
Izo, możemy się wymienić, mam trochę "tego różowego"...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
-
To czekam z niecierpliwością na hasło
- Sure
Hasło brzmi "kiedy tylko zechcesz"!
(tylko musimy dogadać szczegóły)
(tylko musimy dogadać szczegóły)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
-
Najlepiej po deszczu dzisiaj ma padać. Ostatnio prawie nie ruszam się z ogrodu
- Sure
Naprawdę dzisiaj ma padać? Byłoby super, rośliny tego bardzo potrzebują. Wczoraj ustawiłam zraszacz, bo było sucho, jak pieprz! Ale do wieczora mogłoby wytrzymać...
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mialo padac ale nie pada, zachmurzenie duze i chlodniej sie zrobilo ale nic z tego a taka mialam nadzieje