Wężowy ogród FRAGOLI
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Fragolka witaj,takie zakupy to istne szaleństwo,ale za to wężowy ogród zyskał kilka okazów...
Portrety irysów lubię oglądać,ale jeszcze do mnie nie przemawiają...
Portrety irysów lubię oglądać,ale jeszcze do mnie nie przemawiają...
- Sloneczko22
- 100p
- Od: 22 sie 2009, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie zakupy To się nazywa szaleństwo Ten żółty ze szkółki w środku to azalia czy rododendron??Ciekawy kolorek:)
I śliczne orliki:)
Pozdrawiam
I śliczne orliki:)
Pozdrawiam
- Zabeczka101059
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Jeszcze troszkę poczekamy a nie będziesz miała gdzie sadzić
wąż tego nie wytrzyma
Tulipanowca ładny okaz pozostałe zresztą też
nie ma to jak zakupy bazarkowe
wąż tego nie wytrzyma
Tulipanowca ładny okaz pozostałe zresztą też
nie ma to jak zakupy bazarkowe
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Grażynko klony i reszta już posadzone a dziś na ryneczku były takie same ale tańsze oraz buczki i wiązy szczepione po 4 dyszki a ja kaski nie miałam ...bo pojechałam tylko po kurczaki...
Aga mówisz że Ci się azalki podobają...więc dla Ciebie jedna z moich
Agatko jak się wszystko wsadzi a póżniej rozrośnie to będzie kolejny busz...jak to u mnie wszędzie
Wiolka u Ciebie pisałam że Ty masz fajną kalinę...moja to taka normalna...
Marylu a do mnie przemawia wszystko co kwitnie...A ostatnio kwasoluby...a to mój ulubiony(jak na razie)
Irysów na razie mało rozkwitło...częśc jeszcze w pąkach a częśc nie zakwitnie-pewnie dopiero w następnym roku
Słoneczko ta żółta to azalia...już przekwitła,ale jak podobają Ci się orliki to taki ładny maluszek dla Ciebie
Dzidziu w wężach już miejsca nie ma na nowe nasadzenia ale za to pod filarami mam kawał do obsadzania
A to coś niebieskie bardzo mi się podoba...czy to jest jakiś przetacznik
Aga mówisz że Ci się azalki podobają...więc dla Ciebie jedna z moich
Agatko jak się wszystko wsadzi a póżniej rozrośnie to będzie kolejny busz...jak to u mnie wszędzie
Wiolka u Ciebie pisałam że Ty masz fajną kalinę...moja to taka normalna...
Marylu a do mnie przemawia wszystko co kwitnie...A ostatnio kwasoluby...a to mój ulubiony(jak na razie)
Irysów na razie mało rozkwitło...częśc jeszcze w pąkach a częśc nie zakwitnie-pewnie dopiero w następnym roku
Słoneczko ta żółta to azalia...już przekwitła,ale jak podobają Ci się orliki to taki ładny maluszek dla Ciebie
Dzidziu w wężach już miejsca nie ma na nowe nasadzenia ale za to pod filarami mam kawał do obsadzania
A to coś niebieskie bardzo mi się podoba...czy to jest jakiś przetacznik
-
- 1000p
- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Grażynko, zakupy to faktycznie szaleństwo Tyle kupić, ile to pracy jeszcze pracy,aby to posadzić....a w ogóle to miejsce jakieś jeszcze masz wolne?
Aż Ci zazdroszczę..... ja to nie wiem,kiedy mogłabym tak zaszaleć....
Pozdrawiam serdecznie.
Aż Ci zazdroszczę..... ja to nie wiem,kiedy mogłabym tak zaszaleć....
Pozdrawiam serdecznie.
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
Grażynko.. na ostatniej fotce, obok kamienia.. takie pstre.. co to?
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale zaszalałaś .Czy masz możliwość zrobić zdjęcie całego ogrodu po wsadzeniu wszystkich zakupów bo ja widzę że Twój SŁYNNY WĄŻ chyba zaniknie .
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Mi to niebieskie też się podoba
może ktoś rozpozna będzie nowe chciejstwo
może ktoś rozpozna będzie nowe chciejstwo
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Grażynko ale zakupy... zaszalałaś Piękne azalie kupiłaś, mnie one tez urzekły i teraz gdzie jestem to wypatruję nowych kolorów, rh natomiast u mnie słabo rosną, ale nie można mieć wszystkiego. lilie już u Ciebie wysokie, będzie co podziwiac
Twój ogród pięknieje coraz bardziej... ale czy bardziej się jeszcze da...
Twój ogród pięknieje coraz bardziej... ale czy bardziej się jeszcze da...
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Piękne widoki a ten orlik bardzo nietypowy podoba mi się
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Witajcie Kochani
Dziś tylko tak szybciutko wstawiam kawałek mojego buszu żebyście o mnie nie zapomnieli.Przepraszam że do Was nie zaglądam...ale w wolnej chwili to nadrobię
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki
Patryku do cudności mojemu ogródkowi brakuje hoooohooo i jeszcze więcej
Aniu teraz już nie wiele zostało mi do posadzenia iiiii...widzę że to wszystko jeszcze za mało
Martuś to jasnota plamista...dorzucic
Olku wiesz...hmmm nie bardzo da rady ogarnąc wszystko na jednej fotce ale większośc się mieści
Dzidziu gdy wreszcie wypali nam spotkanko przywiozę Ci to coś nadal nie nazwane...(ale bez nazwy też ładnie rośnie )
Beatko oj da się da...mój ogród buszowieje coraz bardziej...czasami mi się to podoba a czasami myślę że wolała bym miec taki fajny przejrzysty i uporzadkowany... Oj...czasami zrzędzę
Celinko dziękuję Orlik to dzidziuś dopiero z wiosennego zamówienia...ale już w następnym roku będzie ładna kępeczka i wtedy będzie piękny
A i zapomniała bym...trwają prace przy nowej części ogródka pod filarami(i to powód braku czasu)...ale to już temat do nowego wątku.......
Pozdróweczka zostawiam i uciekam
Dziś tylko tak szybciutko wstawiam kawałek mojego buszu żebyście o mnie nie zapomnieli.Przepraszam że do Was nie zaglądam...ale w wolnej chwili to nadrobię
Dziękuję wszystkim za odwiedzinki
Patryku do cudności mojemu ogródkowi brakuje hoooohooo i jeszcze więcej
Aniu teraz już nie wiele zostało mi do posadzenia iiiii...widzę że to wszystko jeszcze za mało
Martuś to jasnota plamista...dorzucic
Olku wiesz...hmmm nie bardzo da rady ogarnąc wszystko na jednej fotce ale większośc się mieści
Dzidziu gdy wreszcie wypali nam spotkanko przywiozę Ci to coś nadal nie nazwane...(ale bez nazwy też ładnie rośnie )
Beatko oj da się da...mój ogród buszowieje coraz bardziej...czasami mi się to podoba a czasami myślę że wolała bym miec taki fajny przejrzysty i uporzadkowany... Oj...czasami zrzędzę
Celinko dziękuję Orlik to dzidziuś dopiero z wiosennego zamówienia...ale już w następnym roku będzie ładna kępeczka i wtedy będzie piękny
A i zapomniała bym...trwają prace przy nowej części ogródka pod filarami(i to powód braku czasu)...ale to już temat do nowego wątku.......
Pozdróweczka zostawiam i uciekam
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Sama się wzięłaś za oczko???????
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko wspaniały masz pniaczor na rabacie....ja też je ściągam, abym tylko gdzieś przyuważyła....już wszyscy znajomi są uprzedzeni, że jak trafią na takie cudeńko to muszą je do mnie przytargać