Opowieść o moim miejscu ...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
elila
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2009, o 20:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Opowieść o moim miejscu ...

Post »

Pięknie!!! Nie wiem dlaczego ale nie wszystkie zdjęcia się otwierają... :(
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Ja tak jak Kasia przychodzę oglądać kamienne wytwory Twojej wyobraźni. Pozazdrościłam i coś stworzyłam..... jak wyschnie i się udało to pokażę u mnie w wątku :wink: a jak się nie udało to pokażę Ci na priv i powiesz co źle robiłam.... ;:196
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aga Twoje kamienne widoczki zawsze mnie zachwycają....
Masz przepiękny kolor skalnego astra taki niebieściutki :shock: ja mam różowiasty ...też śliczny 8-) :lol:
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Sliczności , uwielbiam kamienie ;:108
Lucy2na

Post »

Czereśnie ...mniam mniam ...
Za jakieś kilka lat też będę miała swoje czeresieńki....
martulak
10p - Początkujący
10p - Początkujący
Od: 9 maja 2011, o 10:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękna jest rabata skalna- strasznie mi się podoba może wykorzystam u siebie ten pomysł. Na jednym zdjęciu widziałam chyba agrest - mam rację? Bo tak apetycznie wyglądał:) i czereśnia też. Moje czereśnie chyba w tym roku nie dadzą owoców...coś z nimi nie tak:( Muszę dojść co się z nimi dzieje bo już nie mam siły ;:223
Jeszcze raz gratuluję ogrodu i tej pomysłowości:)
Ogrodowe szaleństwo w moim pierwszym ogrodzie. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p2250905" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Aga Andrzej pytał jak dojechać do szkółki "Magda" Ty mu nie mów chyba ...
...że mnie zabierze z sobą... :;230
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Comciatrochę trzeba się upaćkać ale moje dzieciaki to uwielbiają a i ja nie migam sie od tego :;230 powodzenia w twórczości :uszy
Lawenda nio widzisz jak tu polegać na teściówce ;:7 -a tak się liczyłam z jej zdaniem(to jej podebrałam z ogródka to cudeńko ) :;230 dzięki za poprawę
Kasiktaki szczypiorek z przeznaczeniem do jedzenia rośnie w innym miejscu a ten po prostu jest ślicznotką ogrodową do bukietu rabatowo różanego :D
donice to pomysły zaczer[pnięte z http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... ead#unread warto tam zaglądać a to miejsce znalazłam dzięki Comci, moje bąble teraz też codziennie znajdują po kilka na pół zielonych truskaweczek-ale mają frajdę zjadania prosto z krzaka :tan różyczka ma taki kolorek( no może ciut mniej intensywny) i jest pierwszą a zapach ma śliczny, delikatny i nie duszący ale słodziutki i ma jeszcze sporo pączusiów :heja ale mam frajdę bo z różami dopiero zaczynam i ssstrasznie je pokochałam ;:196
Ewelinkoszkoda moze następnym razem( wiesz ja nie fachowiec w tej dziedzinie :oops: ) ale miło że jesteś i to z takim wielkim słowem-dziękuję ;:196
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jagusiu muszę to zobaczyś :!: : fajnie tak samemu cos robić -nawet jak na początku sie śmieją, to potem zaglądają efektów :D tylko tu mam zawsze pełne poparcie, to niesamowite ;:180
Andrzej mam nadzieje że choć trochę pomogłam w razie czego Misia ma mój nr. tel. to będę nawigować przez telefon :;230 kiedy się wybierasz?...no i zabieraj Misię bo mnie udusi jak tego nie podkreślę :;230
Agnes ciesze się i miło że jestes :P no widzisz jak ty rózowy a ja niebieski to znaczy ze w przyszłym roku i ty bedziesz miała niebieski a ja pewnie różowy????? :tan tylko przypomnij, pewnie ładnie by wyglądały razem :wink:
Agatka Aga jesteś kochana ;:196 -wiesz jak teraz pachnie u mnie piwoniami...mmmm , uwielbiam je
Lucynkopowiadasz za kilka lat ...a ja już cztery mam! :;230 tylko ze dzieci zjadły więc cię nie zaprosze no chyba ze chciałabyś na truskawki albo ciasto rabarbarowe -to przyjeżdżaj coś się znajdzie ;:137
Martula strasznie ci dziękuję ;:196 i jak coś takiego zrobisz to koniecznie pokazuj bo i ja takie lubie więc chetnie popodziwiam. A to agreścik , ja często wprowadzam miedzy kwiaty poziomki szczypiorki agresty...i ciągle przybywa tych niespodzianek a wiesz pod agrestem jest piwniczka w której można posiedzieć przy kawie i tylko wyciągnąć rękę i jeść i jeść i jeść...chyba że wcześniej dorwą się dzieci :roll:
Misiu podkreśliłam-widzisz? i daj znać kiedy to upiekę coś pysznego ;:196
........................................... :wit ..........................................
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

patkaza pisze: Agnes ciesze się i miło że jestes :P no widzisz jak ty rózowy a ja niebieski to znaczy ze w przyszłym roku i ty bedziesz miała niebieski a ja pewnie różowy????? :tan tylko przypomnij, pewnie ładnie by wyglądały razem :wink:
Aga możesz mieć nie tylko różowy, bo mam 3 kolorki 8-) :lol: Ale 2 trochę wyższe , jeśli Ci pasuje....będziemy dzielić 8-) :lol:
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

waw ;:180 to i ja coś rozsadzę dodatkowo tylko wypatruj co ci sie podoba :tan
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:wit :wit :wit
no to dziś sesja moich ulubionych i wspaniale pachnących piwonii od babci piękne majowe bukiety ogrodowe
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek a tak to wygląda w całej krasie, szkoda że nie czujecie zapachu, szczególnie wieczorem ..........ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
...
a na koniec proszę o podpowieć , coś takiego wyrosło mi przy domu i bardzo mi się podobają listki czy ktoś wie coś o tej roślince? Obrazek pozdrawiam was :wit :wit :wit :wit :wit
Awatar użytkownika
Rozeta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2010, o 20:02

Post »

Cuuudny szpaler piwonii :uszy !!! Co z nimi robisz, że tak pięknie i obficie Ci kwitną?
Pozdrawiam kolorowo
Monika
Róże ...ach, te róże ...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”