Witaj Gieniu.Kupiłam taką samą hortensję jak Jola Graj i powojnik clematis -zapomniałam jak sie zwie i 2 żurawki ora goryczkę no i od Comci dostałam hortensje pnącą -wielkości prawie 2 m to tyle.
Pozdrawiam
Miło mi bardzo, że pamietacie o mnie.
Diękuję Wam za odwiedzinki i ciepłe słowa.
Ja po prostu nie mam czasu. Przez te upały to tylko wiadra tacham, choć wreszcie przedwczoraj była burza z ulewą i troszke dolało. A ja w tę burzą latałam z aparatem i pioruny chciałam uchwycić. Ot głupolek ze mnie
Na działce susza, wszystko ledwie co rosnie. Truskawki pozżerało mi od spodu jakieś robactwo, więc nie mam truskawek. Powój na potęgę owija roślinki, a ja nie mam siły w tę skałę wpić nawet szpadla. Tylko ogórki i pomidorki jakos ładnie rosną, groszek byle jaki, na bobie i różach masowo mszyca dobija mnie ta pogoda.
Ale coś tam jednak rośnie
Giguś, rośnie całkiem ładnie U mnie też susza, co prawda w środę były gwałtowne burze, a dzisiaj siąpi i tak spadło za mało wody. Za to ochłodziło się o kilkanaście stopni.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Gieniu, Moniu, Dziewczyny -witajcie.
dziękuje za wizytki u mnie. Trochę dzisiaj porobiłam ,ale po takiej suszy to naprawdę ciężko ogarnąć wszystko. Powoli podołam
i jeszcze kilka fotek
Byle jak to wygląda no ale cóż jeden rok lepszy a drugi gorszy
Giguś jakie coś tam pięknie i kolorowo u Ciebie
Hostowa rabata prześliczna, a powojnikowy duet cudo, ależ fajnie dobrałaś kolorki, podkreślają swoją odrębność i jeszcze piękniej dzięki temu się prezentują