Storczykowe przygody
Re: Storczykowe przygody
To nam się dzieciaczki posypały na forum u mnie też sobie rośnie kolejny maluszek
Początkowo myślałam, że to odbicie pędu ale jakoś tak dziwnie wyglądało
Mam nadzieję, że się utrzyma Na dendrobium dwa keiki już całkiem ładne są
Mam nadzieję, że się utrzyma Na dendrobium dwa keiki już całkiem ładne są
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Monisiu gratuluje dzieciaczka a który to cię obdarzył
-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
No to będzie piękny widok jak maluszek urośnie i będzie kwitł razem z mamą
Witaj Moniko
Czytam wszystkie Twoje strony i jestem pełna podziwu dla Ciebie.Widzę ,ze masz rękę do tych piękności.Ja tak trzy miesiące temu kupiłam pierwszego storczyka ,teraz mam 4 ale takie biedoty,że nawet nie ma się czym pochwalić.No może jednym bo jest nowy i ma piękne kwiaty
Może kiedyś będzie lepiej.
Pozdrawiam Beata
Czytam wszystkie Twoje strony i jestem pełna podziwu dla Ciebie.Widzę ,ze masz rękę do tych piękności.Ja tak trzy miesiące temu kupiłam pierwszego storczyka ,teraz mam 4 ale takie biedoty,że nawet nie ma się czym pochwalić.No może jednym bo jest nowy i ma piękne kwiaty
Może kiedyś będzie lepiej.
Pozdrawiam Beata
Pozdrawiam Beata
Becia witaj
Bardzo dziękuję, za tak miłe słowa ale ja się dopiero uczę
Zawsze jest się czym pochwalić - zobacz na mój pierwszy post Wiele wiadomości i rad wyciągnęłam z tego forum i mam nadzieję, że wyciągnę jeszcze więcej.
Życzę Ci powodzenia w uprawie, rozrośnięcia kolekcji a także własnego wątku
No i liczę na kolejną wizytę u mnie
Bardzo dziękuję, za tak miłe słowa ale ja się dopiero uczę
Zawsze jest się czym pochwalić - zobacz na mój pierwszy post Wiele wiadomości i rad wyciągnęłam z tego forum i mam nadzieję, że wyciągnę jeszcze więcej.
Życzę Ci powodzenia w uprawie, rozrośnięcia kolekcji a także własnego wątku
No i liczę na kolejną wizytę u mnie
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
Witaj Moniko
Gratuluję maluszka
U mnie falek bogaci się tylko w korzonki, jedne stają się coraz większe, inne wypuszczają. Teraz wychodzi już piąty
Ale ten ostatnio właśnie taki tajemniczy jest, wyrasta od dołu, tuż przy pędzie obciętym. Więc nie wiem co to dokładnie. Ale znając moje szczęście do korzeni, będzie właśnie to
Gratuluję maluszka
U mnie falek bogaci się tylko w korzonki, jedne stają się coraz większe, inne wypuszczają. Teraz wychodzi już piąty
Ale ten ostatnio właśnie taki tajemniczy jest, wyrasta od dołu, tuż przy pędzie obciętym. Więc nie wiem co to dokładnie. Ale znając moje szczęście do korzeni, będzie właśnie to
Magda
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9#p1775449" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9#p1775449" onclick="window.open(this.href);return false;
Madziu Dawno Cię u mnie nie było Super, że Twój pacjent wraca do sił i obrasta w korzonki. Mój zdechlaczek też ostro inwestuje Ale chyba coś kombinuje jednocześnie - pewna będę za jakiś czas jak te cosie z pomiędzy listków podrosną
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
Przedstawię Wam mojego okaleczonego storczyka. W zasadzie to za przysłowiową zł znalazł się u mnie jakieś 2 tygodnie temu
Ma złamany pęd (ale "zaleczony" - i dzielnie rozwija kwiatuszki)
Ma złamany pęd (ale "zaleczony" - i dzielnie rozwija kwiatuszki)
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Moniko, dwa tygodnie masz takiego '' bohaterskiego '' storczyka i dopiero teraz go pokazujesz ? Jak mogłaś ;:133To jest następny dowód na to, że to bardzo silne rośliny
Lucynko nie pokazałam go bo raz nie wiedziałam czy coś z niego będzie a dwa brak mi czasu ostatnio na wszystko muszę kiedyś poświęcić trochę czasu na porobienie zdjęć, wstawienie, napisanie kilka słów
może w tygodniu mi się uda
może w tygodniu mi się uda
Pozdrawiam
Storczykowe przygody
Storczykowe przygody
Monika, a powiedz mi czy nowo zakupione storczyki przesadzasz? Gdzieś mi się mignęło ,ze pisałaś coś takiego.
Dziś kupiłam w Realu za 7zł taką biedule bez kwiatów z uschniętym pędem ale za to ma zdrowe korzonki.No i coś listek mi dziwnie wygląda.
I teraz się zastanawiam czy przesadzić go do nowej ziemi.Poradź coś Ja pewnie szybko swojego wątku nie zacznę ale na pewno będę zaglądać do Ciebie .
Pozdrawiam Beata
Dziś kupiłam w Realu za 7zł taką biedule bez kwiatów z uschniętym pędem ale za to ma zdrowe korzonki.No i coś listek mi dziwnie wygląda.
I teraz się zastanawiam czy przesadzić go do nowej ziemi.Poradź coś Ja pewnie szybko swojego wątku nie zacznę ale na pewno będę zaglądać do Ciebie .
Pozdrawiam Beata
Pozdrawiam Beata