Wężowy ogród FRAGOLI
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Wężowy ogród FRAGOLI
Super mieliście spotkanko Grażynko troszkę Wam zazdroszczę tej organizacji
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja to Grażynko zawsze trafię na szkółkę gdzie nie ma nazw tylko klon i już albo czerwony
albo zielony i nic więcej a Ty widzę pięknych nakupiłaś
albo zielony i nic więcej a Ty widzę pięknych nakupiłaś
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- Zabeczka101059
- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Grażynko cudowna relacja ze spotkania
a bobasek cudowny
a bobasek cudowny
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Grażynko, dziękuję Ci za miłe przyjęcie i za chęć podzielenia się ostróżką
Teraz zapraszam do mnie, ale szczegóły uzgodnimy na pw
Teraz zapraszam do mnie, ale szczegóły uzgodnimy na pw
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Grażka...pokaż kawałek tego nowego
- gggabulka
- 200p
- Od: 22 mar 2011, o 12:43
Mnie tez było bardzo miło Cię poznać a Natan słodziak - miał branie że hej hihi
super ta wężowa rabata
czekam na wężowe oczko
super ta wężowa rabata
czekam na wężowe oczko
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Jolu(jola1) i mnie bardzo miło było Cię poznac
Fajne są takie spotkanka i fajne póżniej wiedziec z kim się pisze. Natek ucałowany od forumowej cioci....
Ulka niby robiłam te zdięcia a mało ich mam...
A jak tam egzaminy W wolnym czasie oczywiście zapraszam do mnie
Staszku taaaa fajne spotkanie tylko trochę mało czasu żeby wszystkich poznac i tak dłużej porozmawiac...
Ale mam nadzieję że będzie jeszcze okazja spotkac się z tymi których poznałam u Tadeusza a i liczę na to że to nie ostatnie takie forumowe spotkanie i że uda mi się poznac jeszcze nie jednego forumowicza
Kasiu ranczo Tadeusza jest przepiękne...naprawdę warte zwiedzenia.A klony muszę wstawic do identyfikacji,bo kupiłam bez nazw.Niby pan mówił ale nie zapisałam i nie pamiętam
Andrzeju i nam też było bardzo miło.Dobry z Ciebie ogrodnik,fotograf i... barman
Beatko cieszę się że mogłam Cie poznac,a i Nat zadowolony z nowych cioc
Aga tak takie spokanka są niezapomniane.A Nat z tym kuflem do samego domu zajechał...Nawet jak zasnoł to go z ręki nie wypuścił
Jolu jak widziałaś Nat był całkiem zadowolony z tak licznego towarzystwa i cioc które się nim zajmowały...
Do zobaczenia...mam nadzieję
Ulu mój mały forumowicz zaraz po wsiądnięciu do samochodu zasnoł i przespał aż do samego domu.Za to póżniej dalej chciał się bawic
Beatko jak zidentyfikuję te klony to na pewno napiszę tu...A spotkanko super...mam nadzieję że to nasze podkarpackie też wreszcie dojdzie do skutku
Celinko ja to tak w sumie do końca nie byłam pewna czy pojadę ale udało się z czego bardzo się cieszę...
Stasiu te moje klony to może i ładne są ale też bez nazw...Muszę wstawic do identyfikacji...
Dzidziu teraz czas to nasze spotkanko zorganizowac...bo niedługo nas zima zastanie
Wiolu szkoda że się jej nie dało podzielic,ale jak tylko spotkam taką to kupię dla ciebie.Jeśli nie znajdę to na pewno zbiorę nasionka.Prezencik od Ciebie już posadzony.Mam nadzieję że odpowiedni domek im znalazłam i że będą tam ładnie rosły.Dziękuję za taki fajny prezencik
Grażka pokażę ,pokażę...ale jeszcze nie teraz
Gabi Tiaaa coś te kobiety zawcześno się tym moim synem interesowac zaczynają
Wężowe oczko jeszcze nie gotowe...otoczenie pomału doprowadzam do porządku ale na oczko na razie funduszy brak...
Fajne są takie spotkanka i fajne póżniej wiedziec z kim się pisze. Natek ucałowany od forumowej cioci....
Ulka niby robiłam te zdięcia a mało ich mam...
A jak tam egzaminy W wolnym czasie oczywiście zapraszam do mnie
Staszku taaaa fajne spotkanie tylko trochę mało czasu żeby wszystkich poznac i tak dłużej porozmawiac...
Ale mam nadzieję że będzie jeszcze okazja spotkac się z tymi których poznałam u Tadeusza a i liczę na to że to nie ostatnie takie forumowe spotkanie i że uda mi się poznac jeszcze nie jednego forumowicza
Kasiu ranczo Tadeusza jest przepiękne...naprawdę warte zwiedzenia.A klony muszę wstawic do identyfikacji,bo kupiłam bez nazw.Niby pan mówił ale nie zapisałam i nie pamiętam
Andrzeju i nam też było bardzo miło.Dobry z Ciebie ogrodnik,fotograf i... barman
Beatko cieszę się że mogłam Cie poznac,a i Nat zadowolony z nowych cioc
Aga tak takie spokanka są niezapomniane.A Nat z tym kuflem do samego domu zajechał...Nawet jak zasnoł to go z ręki nie wypuścił
Jolu jak widziałaś Nat był całkiem zadowolony z tak licznego towarzystwa i cioc które się nim zajmowały...
Do zobaczenia...mam nadzieję
Ulu mój mały forumowicz zaraz po wsiądnięciu do samochodu zasnoł i przespał aż do samego domu.Za to póżniej dalej chciał się bawic
Beatko jak zidentyfikuję te klony to na pewno napiszę tu...A spotkanko super...mam nadzieję że to nasze podkarpackie też wreszcie dojdzie do skutku
Celinko ja to tak w sumie do końca nie byłam pewna czy pojadę ale udało się z czego bardzo się cieszę...
Stasiu te moje klony to może i ładne są ale też bez nazw...Muszę wstawic do identyfikacji...
Dzidziu teraz czas to nasze spotkanko zorganizowac...bo niedługo nas zima zastanie
Wiolu szkoda że się jej nie dało podzielic,ale jak tylko spotkam taką to kupię dla ciebie.Jeśli nie znajdę to na pewno zbiorę nasionka.Prezencik od Ciebie już posadzony.Mam nadzieję że odpowiedni domek im znalazłam i że będą tam ładnie rosły.Dziękuję za taki fajny prezencik
Grażka pokażę ,pokażę...ale jeszcze nie teraz
Wężowe oczko jeszcze nie gotowe...otoczenie pomału doprowadzam do porządku ale na oczko na razie funduszy brak...
- gggabulka
- 200p
- Od: 22 mar 2011, o 12:43
FRAGOLA pisze:
oj oj skąd ja to znam..ja tez bym wiele chciała zrobić ale to związane z funduszami ... a póki co inne plany wydatkowe
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko , miło było Cię poznać w realu i Twoją rodzinkę także.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Gabi zawsze jest coś innego ważniejszego...a ja bym już tak bardzo chciała wykończyc ten kawałek ogrodu żeby można było siedziec na bujawce i cieszyc się jego widokiem
Tadku i mnie również miło było Cię poznac...Jakoś odrazu wiedziałam że Ty to Ty...zanim jeszcze na identyfikatorze zobaczyłam
Wiolu Twoje zaproszonko oczywiście przyjmuję...z przyjemnością znów zobaczę Twój ogród i moje Twoje żaby(o ile nie uciekły)
Jednak zdecydowałam się i pokażę wcześniej nową częśc ogrodu...znaczy pierwszy kawałek...Teraz już jest więcej zrobione...
i jeszcze coś kolorowego
TRYTOMA
FIRLETKAARKWIGHTA
A tego nazwy nie znam...może ktoś rozpozna
To wierzba mandzurska szczepiona przeze mnie...tak teraz wyglada...
Tadku i mnie również miło było Cię poznac...Jakoś odrazu wiedziałam że Ty to Ty...zanim jeszcze na identyfikatorze zobaczyłam
Wiolu Twoje zaproszonko oczywiście przyjmuję...z przyjemnością znów zobaczę Twój ogród i moje Twoje żaby(o ile nie uciekły)
Jednak zdecydowałam się i pokażę wcześniej nową częśc ogrodu...znaczy pierwszy kawałek...Teraz już jest więcej zrobione...
i jeszcze coś kolorowego
TRYTOMA
FIRLETKAARKWIGHTA
A tego nazwy nie znam...może ktoś rozpozna
To wierzba mandzurska szczepiona przeze mnie...tak teraz wyglada...
-
- Od: 24 sty 2011, o 16:47
Witaj Grazi!
Serdecznie Ci dziękujemy za miłe słowa,serdecznie Cię całujemy niech rośnie Twój wąż,niech będzie większy jak nasz ogrodowy zaskroniec/wczoraj wygrzewał się na słońcu ale nim wróciłem z aparatem to zwiał/
Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki Edward z Zosią
Serdecznie Ci dziękujemy za miłe słowa,serdecznie Cię całujemy niech rośnie Twój wąż,niech będzie większy jak nasz ogrodowy zaskroniec/wczoraj wygrzewał się na słońcu ale nim wróciłem z aparatem to zwiał/
Pozdrowienia dla Ciebie i rodzinki Edward z Zosią
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko piękna rabata .
Najbardziej chyba tych kamieni zazdroszczę-mi wiecznie brakuje .
Najbardziej chyba tych kamieni zazdroszczę-mi wiecznie brakuje .
Grażka trafiłam do Ciebie ,jak Ty to robisz i kiedy że masz tak pięknie ,Natan to super facet ale pomimo to potrzebuje uwagi .Ciesze się że Was poznałam pozdrawiam Kasia.