Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!!
Oto zdjęcia mojej YUKI choć jeszcze nie rozkwitły kwiaty,ale powiedzcie czy nie robi wrażenia
Pisałam wcześniej że będzie miała 11 kwiatów, ale okazało się że jeszcze jeden się wychyla więc będzie miała 12 sztuk myślę że jak rozkwitnie będzie cudownie.
Majeczkozdjątka z Holandii pokażę tylko je troszeczkę obrobię pa.
Oto zdjęcia mojej YUKI choć jeszcze nie rozkwitły kwiaty,ale powiedzcie czy nie robi wrażenia
Pisałam wcześniej że będzie miała 11 kwiatów, ale okazało się że jeszcze jeden się wychyla więc będzie miała 12 sztuk myślę że jak rozkwitnie będzie cudownie.
Majeczkozdjątka z Holandii pokażę tylko je troszeczkę obrobię pa.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Oto zaczynam sesje zdjęciową moich zmian ogrodowych.Będę robiła to z dwóch komputerów tak wyszło,a więc wiecie że mój sąsiad uszczęśliwił mnie wychodkiem który notabene osłoniłam z powodzeniem.Byłam z tego powodu bardzo szczęśliwa ale nie trwało to długo bo obok zmienił się następny sąsiad jaka byłam zdumiona jak zabrał się do sprzątania i upiększania swojej działki Nawet Go pochwaliłam i zachęciłam oczywiście podbudowało to mojego sąsiada.I oto któregoś pięknego dnia jakie było moje zdziwienia gdy wchodząc na działkę zobaczyłam u mojego sąsiada nowy,nowiuteńki wolno-stojący na środku sraczyk O IRONIO LOSU myślałam że mnie krew zaleje kipiałam ze złości że to ja znowu będę musiała coś z tym zrobić no i oczywiście zrobiłam zobaczcie sami
Nie jest to szczyt moich marzeń ale zawsze coś
Nie jest to szczyt moich marzeń ale zawsze coś
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
A teraz coś sympatyczniejszego,ponieważ zabrałam tuje z tego miejsca
musiałam tam też coś wymyślić,miejsce to jest dla mnie ważne gdyż tam siedzimy i popijamy kawusię jest to przy głównym ganku gdzie przechodzą działkowcy i nie tylko a ponieważ w ty miejscu mam tylko tam cień bo są tam drzewa owocowe (jabłoń i grusza ) zrobiłam tak ale to za chwilę z innego kompa
musiałam tam też coś wymyślić,miejsce to jest dla mnie ważne gdyż tam siedzimy i popijamy kawusię jest to przy głównym ganku gdzie przechodzą działkowcy i nie tylko a ponieważ w ty miejscu mam tylko tam cień bo są tam drzewa owocowe (jabłoń i grusza ) zrobiłam tak ale to za chwilę z innego kompa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mogę się przysiąść?
Cudownie klimatyczny zakątek.
Cudownie klimatyczny zakątek.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Agnieszko jak miło Cię widzieć -oczywiście zawsze mile są widziani goście jak przycupną sobie u mnie.Do zobaczenia
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Małgosiu zakątek kawowy prześliczny juka piękna i dorodna musisz koniecznie ją obfocić jak zakwitnie a parawan od sąsiada super
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Hmmm, szkoda że do Ciebie tak daleko.... przybiegła bym na kawkę. Ślicznie Ci ten zakątek wyszedł.... może jednak dobrze się stało że sąsiad zrobił co zrobił, bo to zmobilizowało Cię do zmian zdecydowanie na lepsze
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
pooooodoba mi sie ten zakątek kawowy kawa z mleczkiem
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Majeczko dzięki za pochwały na pewno wstawię fotki jak tylko juka rozwinie swoje kwiaty
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Jaguśteż myślę,że lepiej wygląda jednak jest to kosztem i tak nie dużego warzywniaka ale co tam jeszcze w tym miejscu od sąsiada planuję coś między tujami ale to potem teraz czeka mnie następny narożnik który muszę naprawić może do końca sezonu zdążę
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Aga cieszy mnie że i Tobie podoba się zakątek kawowy.Brakuje tylko Twoich wspaniałych wypieków
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.