Działeczka Gigusi, cz.5
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: działeczka Gigusi, cz.5
Polecam środek w aerozolu do róż coś podobnego do Pirimoru.
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Gosiek, ABC owadobojczy - dosc dobry i do tego w dobrej cenie Teraz mam Karate i tez dziala a czarno na daliach u mnie bylo Do tej pory byl spokoj - chyba cola pomagala ale co sie przez te dwa dni narobilo, to horror normalnie.
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gigulec, mów mi tu szybko skąd masz to cudo!giga45 pisze:
Mów, bo będę lała te chude kosci!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Gosiu widzę że juka już u ciebie zakwitła a u mnie jeszcze w pąkach,miałaś dobrze z tym deszczem a u mnie sucho Poszłam po 3-dniach na działkę i galopujące suchoty zastałam pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane dziewczyny dziękuję za podpowiedzi. Kupię i sie rozprawię z czczarnymi i zielonymi robalami.
Aguś-Empuzka -to cudo -dostałam od Magdy - Misi na spotkaniu u Krysi. Bardzo jej pilnowałam aby urosła i zakwitła w tym roku. Nasionka pozbieram. Buziaki
Aguś-Empuzka -to cudo -dostałam od Magdy - Misi na spotkaniu u Krysi. Bardzo jej pilnowałam aby urosła i zakwitła w tym roku. Nasionka pozbieram. Buziaki
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
Dodam, że MagdaMisia dostała jeżówkę od Joli Graj na spotkaniu u Krysi w ub. roku
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Witaj Gosieńko pięknie i kolorowo u Ciebie, widzę tez że masz szałwię muszkatołową, gdzie wejdę tam wszyscy ją mają, dlaczego u mnie nie chce rosnąć u mnie teżmszyc mnóswo, pryskamy co 3-4 dni.....gdzie się nie popatrzy tam one są...Gosiu super te gazony, robiliście sami ? tez przychodziły mi myśli żeby zrobić coś takiego
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Jolu kochana. Gazony to Darek przytachał od kolegi.
Szałwia to jeszcze od naszego spotkania u Grzesia Krotoszyńskiego. Pamiętasz jak byłysmy,a potem mi sie rozrosła to dziewczynom dałam na spotkaniu u Joli Graj. Jak chcesz to i dla Ciebie sadzonke zrobię. Buziaki kochana cieszę sie że jesteś znowu.
Szałwia to jeszcze od naszego spotkania u Grzesia Krotoszyńskiego. Pamiętasz jak byłysmy,a potem mi sie rozrosła to dziewczynom dałam na spotkaniu u Joli Graj. Jak chcesz to i dla Ciebie sadzonke zrobię. Buziaki kochana cieszę sie że jesteś znowu.
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Potwierdzam Gigusia zaopatrzyła wszystkich dolnoślązaków w szałwię i ja też ją mam
Giguś piękne widoczki, a ta bladoróżowa różyca cudna
Giguś piękne widoczki, a ta bladoróżowa różyca cudna
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Ja też mam....od Gigi,pięknie kwitnie i ma niesamowity,charakterystyczny zapach.......nie wiem tylko jak Giga robi sadzonki? Ja czekam na nasionka,przypuszczam ,że będzie sporo "samosiejek".
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
A`ja postanowiłam że obok szałwii plewię tylko podagrycznik coby siewek nie wywalićlanceta pisze:Ja czekam na nasionka,przypuszczam ,że będzie sporo "samosiejek".
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gigulku ależ u Ciebie cudownie kolorowo....róże, lilie, dzwoneczki, liliowce....same cudeńka.
Ten granatowy clematis jest przepiękny przydałby mi się taki kolorek do towarzystwa dla Westerlanda, muszę się rozejrzeć....tylko też trzeba polować na kwitnący, bo i u mnie wiele clematisowych pomyłek
Ten granatowy clematis jest przepiękny przydałby mi się taki kolorek do towarzystwa dla Westerlanda, muszę się rozejrzeć....tylko też trzeba polować na kwitnący, bo i u mnie wiele clematisowych pomyłek
Walcz z robalami Gigusiu !
U mnie najbardziej ucierpiał od nich jaśmin, róże śladowo, wystarczyło ściągnąć palcami.
Śliczne liliowce
U mnie najbardziej ucierpiał od nich jaśmin, róże śladowo, wystarczyło ściągnąć palcami.
Śliczne liliowce