Majeczko, jak fajnie, że znów zajrzałaś.
Roślinki wszystkie piękne, ale najmocniej zapadłą mi w begonka. Chyba jeszcze takiej nie widziałam. Jest śliczna.
A parapetów choć masz więcej w tym nowym domku?? Pewnie temu się musiałaś przeprowadzić, bo już miejsca dla kwiatków nie wystarczało?? Domek rzecz nabyta, ale kwiatków gratuluję
Ależ piękne masz kwiatki...
Bardzo fajne zdjęcia, a zajrzałam tu głównie dlatego, że za jakiś miesiąc, może dwa przeprowadzam się do Piły, więc jak w podpisie zobaczyłam że jesteś z Piły, to zajrzałam
doromichu w zasadzie to nic nadzwyczajnego aktualnie skrętnik sobie odpoczywa i nie kwitnie, za to obrósł w niezłą liczbę listków, myślę, że niebawem zacznę mu je podskubywać wtedy zacznie ponownie kwitnąć. A na wiosnę mogę się listkami oczywiście podzielić. socurek tak, parapetów mam teraz o wiele wiele więcej hihi, ale już je zagospodarowałam na tyle, że brak na nich miejsca... wanda-23 miło Cie u mnie gościć i witam w Pile
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba Zapraszam do mnie
Kasik tak zgadza się, na stoliku całkiem z lewej i całkiem z prawej stoją begonie
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Majko
Dawno Cię nie było, więc tym milej znowu pooglądac nieco Twoich zieloności.
Zaciekawiła mnie Begonia stojąca po prawej stronie na stoliku. Mogłabyś pokazac jej zbliżenie?
zazdroszczę takich przeprowadzek czyli wzbogaciłaś swoją kwiatową kolekcję Faktycznie kącik kwiatowy jest piękny, a jak tam luźno... moje biedne stoją przy sobie, że palca między liście wbić nie można Podziwiam, zazdraszczam
Fakt, miejsca jeszcze jest sporo ale to chyba tylko kwestia czasu...
a w przyszłości kącik zapewne będzie wyglądał zupełnie inaczej, teraz póki nie mogę się doprosić półeczek itd. wygląda jak wygląda. A najważniejsze, że zielonym jest tam bardzo dobrze.
Elu a dla Ciebie zbliżenie begoni
Dzięki za odwiedzinki