Dziękuję za inf. chyba się uśmiechnę do Ciebie o odnóżkę fuksji Clair De Luna a czy już wcześniej przechowywałaś fuksje? .Ja w tym roku pierwszy raz i niestety jedna nie dała rady .Z tych przechowanych dwóch jedna już kwitnie a druga niema ani jednego pączka .Od czego to zależy .Z tymi hojami tak to już jest coś im nie pasuje i koniec nie bedą kwitły . Ja swoją też dostałam od koleżanki u niej rosła kilka lat a u mnie jest już chyba z 15 i nic tylko pędy wypuszcza .Mam już dżunglę
Madziu, balkon masz przepiękny. Ale obsadzenie skrzynek mnie powala. Jeśli nie w tym roku (mam już sporo roślin), to na przyszły rok na pewno będę chciała stworzyć coś podobnego. Powiedz proszę, jak nazywa się roślinka w skrzynce z małymi żółtymi kwiatkami?
Witaj
Przejrzałam twój wątek i jestem pod wrażeniem Bardzo mi się podobają fiołki sama mam ich trochę i uwielbiam je Balkon jest śliczny taki kolorowy i tyle kwiatów. Widzę, że masz liczną kolekcję fuksji Pozdrawiam
*Kasia - ta roślinka to sanwitalia, siałam ją z nasion i jest rochę inna od tych które kiedyś kupowałam, taka większa jakby rosnie
Pozdrawiam i cieszę się że podoba Wam się mój mały zielony ogródek