W realu ma mniej kropek.

Dorota wygląda na to,że moja lilia,to nie lilia Aphrodite.korzo_m pisze:Aniupiękne lilie zakwitły. Aphrodite ile ma kwitów czy liczyłaś- okaz z niej czy pachnie.
Przetacznik różowy to moja zachciankajak zobaczyłam w wątku Wioli to wiem, że muszę go poszukać.
Iza pokazywałaś zdjęcie swojej Aphrodite,bo coś nie mogę znaleźć?tu.ja pisze:Aniu jakaś dziwna ta Twoja Aphrodite...Moja była inna, a przecież dostałam ja od Ciebie. Pamiętasz zrobiłyśmy małą podmiankę na cebule pełnych lilii kupionych wiosną w Leclercu.
Czyżby następna pomyłka zakupowa?
Pamiętam,że sprzedający pokazał mi bodziszka Ballerina,on jest jaśniejszy,miał dołączoną etykietę.pitertom pisze:Jak dla mnie to Geranium cinereum 'Balerina'Raczek pisze:Ela
Jacku w takim razie czekamy jak zakwitnie ten mój "wiesiołek".![]()
Ja bardzo lubię twoje "wymądrzanie się',dzięki temu mam nazwane moje rośliny NN.![]()
Dzięki za nazwanie moich bodziszków,idąc tropem bodziszków popielatych,chyba nazwałam swojego trzeciego bodziszka,
to chyba Geranium cinereum 'Purple Pillow'?:
![]()
Aniu piękna ta różyczka Goldilocks,Alexander też códnaRaczek pisze:Czyżby następna pomyłka zakupowa?
Tę roślinę kupowałam jako ostrogowiec,zrobiłam nawet zdjęcie etykiecie:
![]()
Pamiętam,że sprzedający pokazał mi bodziszka Ballerina,on jest jaśniejszy,miał dołączoną etykietę.pitertom pisze:Jak dla mnie to Geranium cinereum 'Balerina'Raczek pisze:Ela
Jacku w takim razie czekamy jak zakwitnie ten mój "wiesiołek".![]()
Ja bardzo lubię twoje "wymądrzanie się',dzięki temu mam nazwane moje rośliny NN.![]()
Dzięki za nazwanie moich bodziszków,idąc tropem bodziszków popielatych,chyba nazwałam swojego trzeciego bodziszka,
to chyba Geranium cinereum 'Purple Pillow'?:
![]()
Sprawdziłam to niedawno w internecie.
Natomiast ten mój ciemniejszy róż z żyłkami to na pewno Purple Pilow![]()
Właśnie to odkryłam sadząc bodziszka do gruntu.Nie było etykiety,ale nazwa była napisana pisakiem na doniczce.