Nadeszła pora na kolejną część, /poprzednia jest tu / W Waszym doborowym towarzystwie to nieuniknione
Miałam wczoraj zacny plan rozpocząć tę część fiołkowo, ale pomysłem uprzedziła mnie Iwonka /heliofitko / .
Tak więc dla odmiany będzie bardziej ogólnie, ot, kilka moich parapetków.. /do wyboru północ, południe, wschód i zachód /
no właśnie, te luzy są podejrzane.... czyżby nastąpiła jakaś eksmisja
ale tak czy siak te co tam sobie stoją to mają ładny widoczek na tyle przestrzeni za oknem...
A witajcie kochane nie będę udawała , że mnie tu nie ma Aneczko szczegółowe foteczki przy kolejnym podejściu Iwonko spryciulo, dzięki Tobie dzisiaj na nowo cykałam Beatko ten parapet chyba mam najmniejszy :P Aguś dobrze kombinujesz część się przeniosła na stałe do bardzo zaprzyjaźnionej sąsiadki
Wątek znam od dawna ale dopiero w tej częsci zostawiam ślad... Kwiatki oczywiscie ładne ale również ładnie są ułozone na parapetach, szczegolnie atrakcyjnie wygląda ten bluszczyk? poprawadzony do gory a po bokach takie same kaktusy - super;:108
Gratulacje serdeczne z okazji nowego wątku,nowych porządków (miejsca wolnego na nowości przybyło) no i okaże się
czy nowej sympatii,do nowego gatunku
Najlepsze życzenia dla tubylców i nowych osiedleńców
Masz dużo pięknych roślin, bardzo urozmaiconych i różnorodnych więc nie dziwne wcale, że to już kolejna odsłona...
Tu też będę częstym gościem - to oczywiste!
No, no wreszcie dotarłam do drugiej części Marty ;)
Piękny początek kolejnego wątku...hmm...parapety na cztery strony świata... urokliwe i inspirujące...
Czekam na więcej zdjęć