Kurde, jaka piękna fuksja... ja jestem zainteresowana tym nawozem, odezwę się na pw.Gryzoń pisze:Ja również muszę pochwalić się swoim efektem - w tym roku tylko troche ponad 100kwiatów (dokładnie nie wiem bo się pogubiłem) ale kilka lat temu tez miałem taką jak monialuc (miała coś pomiędzy 250-300kwiatów (sprzedałem ją za 150zł
W tym roku już ją zciąłem - zostawiam tylko najgrubsze pędy i następnego roku taki efekt: (czerwona kreska na zdjęciu pokazuje dokąd obciąłem ją zeszłego roku).
Ja podlewam ją nawozem w proszku - swoim klientom też taki sprzedaje (prowadzę ogrodnictwo) i wszyscy zadowoleni. Niestety w małych ilościach nigdzie go nie dostaniecie bo ja rocznie kupuje go kilka.... kg i potem rozważam.
Teraz mam na sprzedaż Fuksję - pewnie ma kilkatysięcy kwiatów rocznie (nie liczyłem) - w drewnianej donicy - cena to ok. 250zł (można się targować). Foto (dokładniejsze mogę wysłać na maila):
W razie zainteresowania proszę o kontakt: grzmik@poczta.fm (wszystkie propozycje cenowe mile widziane - na pewno odpowiem).
Wow!!!!!!!! Co za ogrom kwiatów!!!!!!!!!