Jola1, bez nie był na mojej liście chciejstw, więc do tej pory nie wiedziałam, że go chcę
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Stał ten Palibin taki biedny w kącie i krzyczał: "weź mnie do domu!", przygarnęłam. W dodatku tani był.
Tajka, przyjrzałam się swoim hibiskusom i zobaczyłam, że mają pączuszki! Odszczekuję wszystko złe, co o nich napisałam
![wybij to sobie ;:14](./images/smiles/martelo.gif)
Ale takiego jeszcze nie mam, więc dobrze się stało, że przyjechał z nami.
Agness, zakupy hurtowe to były, gdy pożyczyliśmy wielkiego busa i układaliśmy w nim rośliny piętrowo. Ale to były czasy
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Kiedy to posadzę to nie wiem, bo woda stoi w ogrodzie i wejść nie można
Jola, Camperdawnii - 35 zł. Ale jest ze zwrotu wielki za 120, tylko umęczony trochę, bo klient sie nim nie opiekował i musimy poczekac i go poobserwować, czy wypięknieje.
Te małe wiązy rosną niedaleko Ciebie, na ul. Św...Pan W. powiedział, że ładnie wyglądają. To chyba Wiąz polny 'Jacquelline Hillier'
Pan W. jedzie spacjalnie 400 km, żeby kupić szczepione tuje dla klientki, bo kupiła 2, posadziła i zobaczyła, że ładniej by wyglądały 4
Może coś dowiezie, żeby pustego przelotu nie było
Kamma, to pełna rudbekia. Miałam pełne ręce siat, ale jak ją zobaczyłam, to nie mogłam jej nie kupić
Elu, wiedzialam, że to by było zbyt piękne, żeby dostać marunę tak od razu
Teraz łatwiej dostać wyszukane rośliny z drugiej półkuli niż coś tak pospolitego. Ale jeśli to krwawnik, to tez sie cieszę i mogę wykreślić tę pozycję z listy chciejstw w kajecie
Martusia, równowaga musi być. Ty się opuszczasz, to ja nadrabiam frekwencję
Z tymi zaskrońcami, to tak naprawdę tylko Was straszę, bo one są dobrze wytresowane i znają swoje miejsce. Nie plączą mi sie pod nogami po całym ogrodzie, ale mają swoje rewiry działania.
Wczoraj przez chwilę było słońce i powygrzewaliśmy kości - one i ja
Zapomniałam, że jeszcze dostałam gratis guzikowca, bo ponoć nikt ich nie kupuje
Jagusia, czyli krwawnik. Tyz piknie
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)