Witam wszystkich
Nareszcie dziś przestało padac i nawet słoneczko co chwilę zza chmurek wyglądało...mam nadzieję że to koniec deszczu bo to już przesyt był.Żurawki w wodzie,powojniki też a i reszta nie lepiej
Kasiu na dachu altanki chyba będzie jednak mata trzcinowa...miały byc wiązki ale z matą mniej zachodu.
Patryku nie ma problemu jak trzeba będzie to i osobny zeszycik się znajdzie

na razie za mało tego żeby nowy zeszyt zaczynac...
amatorka015 nie wiem jak masz na imię ale witam Cię nie mniej serdecznie w moim ogródku
Dziękuję za słoneczko...naprawdę na chwilę się pojawiło tego dnia,a dziś przyszło na dłużej.Nie wiem co za czary odprawiłaś ale dziękuję Ci za nie
Grażka kurcze już bym chciała to pokończyc żeby wreszcie móc tylko siedziec i patrzec jak wszystko rośnie ale...
ale teraz znowu materiału na pergole nie ma i znów zastój
Rozumię że u Ciebie w łazience na głowę Ci kapie jak pod prysznic wejdziesz
Jolu dokładnie masz rację...najpierw nakupię niewiadomo czego,nasadzę nie wiadomo gdzie i po co a póżniej przesadzam bo mnie w oczy razi

Niby uczę się na błędach i poprawiam je ale ciągle znajdzie się coś co mi nie pasuje i...i znów przesadzam...
Aga altanka mimo że jeszcze nie gotowa a już jest do posiedzeń wykorzystywana.Jutro jak pogoda pozwoli wezmę się za robienie "podłogi" żwirkowej.
Kasiu(kamma) wiesz ja gdy pada to przesadzam bo wtedy najlepiej roślinki przeprowadzki znoszą...A dziecko wkładam w koszyk stawiam po środku i niech się przygląda co go w przyszłości czeka
Jolu ja to bym chciała żeby to wszystko już było zarośnięte...a gdzie tam jeszcze do tego
Tiaaa Nataniel pomaga...obecnie jest na etapie próbowania wszystkiego więc gdybym go tylko z oka spuściła to by mi wszystkie kwiatki zjadł
Olku u mnie rdest rośnie w kiepskiej ziemi i niczym go nie karmię i wydaje mi się że rośnie bardzo dobrze.Ale wcześniej miałam inny w innym miejscu był marny aż wreszcie padł
Iwonko tiaaaa mój Andrzejek to pracowity jest...
Ja lilije kupowałam na bazarku w Mielcu i w Tgb...oczywiście nie są takie jak miały byc ale nie jestem rozczarowana(jak na razie)bo takich nie miałam.Najbardziej nie lubię jak są pomyłki i jeszcze okazuje się że to już np.trzecia taka sama roślinka jaką już mam...
Wiolu altanka będzie pokryta matą trzcinową...pod spód pójdzie papa albo folia.Myśleliśmy o wiązkach trzcinowych ale to dużo roboty i trzeba je umiec układac.
A Andrzeja jak się skończy wyślę Ci...w paczce
Kasiu(katik) najbardziej mnie ten mostek spac nie daje...przecież to on mnie zainspirował do robienia tego zakątka...Zakątek jest a mostka dalej nie ma
Zakwitła kolejna lilija...
Lilia trąbkowa GOLDEN SPLENDOUR
nareszcie wyszło słońce więc troszkę słonecznych fotek
żurawkowy i trawkowy łuczek