I sezon ogrodu Marty.
Re: I sezon ogrodu Marty.
Nowe zdjęcia,
moja dalia, pierwsza, więc ulubiona ^^
a tu moja lawenda i dzbanek- kiedyś do nalewania zupy, teraz będą w nim rosły pierwiosnki.
Cały czas leje, mogę jedynie oglądać jak rosną, a aż mi się ręce palą do pracy
moja dalia, pierwsza, więc ulubiona ^^
a tu moja lawenda i dzbanek- kiedyś do nalewania zupy, teraz będą w nim rosły pierwiosnki.
Cały czas leje, mogę jedynie oglądać jak rosną, a aż mi się ręce palą do pracy
Martuś, przybiegłam do Ciebie z rewizytą będę Ci bardzo kibicowac, bo widać pasję w tym, co robisz na ogrodzie bardzo podoba mi się ten kawałek rabaty z lawendą i dzbankiem, otoczonej kamieniem... jeśli będziesz szła dalej w tym kierunku, Twój ogród niedługo będzie cudny!
ps. śliczna dalia!
ps. śliczna dalia!
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O jakich szkółkach w Pszczynie mowa??
-
- 10p - Początkujący
- Od: 9 maja 2011, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam moja imienniczkę....i tez początkującą....Budowla z cegieł przepiekna i chyba i to nawet na pewno wykorzystam Twój pomysł...pozdrawiam
Ogrodowe szaleństwo w moim pierwszym ogrodzie. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p2250905" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 200p
- Od: 3 lip 2011, o 23:26
Aż nie mogę uwierzyć jak wiele pracy włożyłaś w stworzenie tego ogrodu. Niesamowite tez jest to, że masz w sobie tyle chęci i pasji. To, co zrobiłaś zasługuje na medal. Podziwiam i będę zaglądać, kibicować.
Agnieszko, wybieram się do tej w Jankowicach( ul. Złote Łany bodaj ) i tej bezpośrednio w Pszczynie do p. Wajdy. Nigdy tam nie byłam, z polecenia znajomej. Plany odwlekły się jednak do soboty, 16.07 przez ten "deszczyk" ; )
Marto! życzę powodzenia w pracach, odwiedziłam Cię już, naprawdę cudownie się zapowiada, cieszę się, ze budowla się podoba xdd nie wiedziałam, ze zrobi aż takie wrażenie
Borowina... dziękuję. Takie słowa mnie dopingują. Dziś dałam początek nowej rabacie, postaram się jutro wstawić zdjęcia ^^
Marto! życzę powodzenia w pracach, odwiedziłam Cię już, naprawdę cudownie się zapowiada, cieszę się, ze budowla się podoba xdd nie wiedziałam, ze zrobi aż takie wrażenie
Borowina... dziękuję. Takie słowa mnie dopingują. Dziś dałam początek nowej rabacie, postaram się jutro wstawić zdjęcia ^^
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Martuś dziękuję za info w sprawie szkółek
- gajeczka
- 200p
- Od: 1 cze 2011, o 22:11
Witam Martuś, wpadłam do Ciebie z rewizytą Bardzo podobają mi się Twoje początki i z przyjemnością będę Ci dopingować w dalszych działaniach. Pomysł z cegłami świetny, teraz będe wszystkich pytać, czy nie mają gdzieś starych cegieł
WItam ;) Dziś odwiedził mnie ciekawy gość:
Następnie odkryłam jak ślicznie pnie się moje koralikowe pnącze. Czy ktoś ma może takie i jest zaznajommiony z jego potrzebami?
i na koniec... kolejna różyczka, już trzecia, wkrótce zachwyci mnie swoimi kwiatami:[/url]
Uploaded with ImageShack.us
Następnie odkryłam jak ślicznie pnie się moje koralikowe pnącze. Czy ktoś ma może takie i jest zaznajommiony z jego potrzebami?
i na koniec... kolejna różyczka, już trzecia, wkrótce zachwyci mnie swoimi kwiatami:[/url]
Byłam dziś na zakupach i chciałam się pochwalić zdobyczami ;) Jak tylko wszystko powsadzam tam gdzie ma być- dostarczę zdjęcia.
Funkie (3):
Żurawki(2):
Hortensja: ( zdjęcia nie oddaje niestety jej cudownej barwy, jestem nią oczarowana po prostu)
Tawuła:
Berberys i jałowiec:
Kolejne iglaczki:
Budleja Dawida: ( Royal Red )
Cyprysik groszkowy:
Krzewuszka:
Funkie (3):
Żurawki(2):
Hortensja: ( zdjęcia nie oddaje niestety jej cudownej barwy, jestem nią oczarowana po prostu)
Tawuła:
Berberys i jałowiec:
Kolejne iglaczki:
Budleja Dawida: ( Royal Red )
Cyprysik groszkowy:
Krzewuszka:
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Marto, z ogromnym zainteresowaniem poczytałam o Twoich poczynaniach w ogrodzie- jestem pod wrażeniem!!
Gratuluję nowych nabytków i serdecznie pozdrawiam
Gratuluję nowych nabytków i serdecznie pozdrawiam
- gajeczka
- 200p
- Od: 1 cze 2011, o 22:11
Piękne zakupy! Zwłaszcza żurawki i hortensja.. marzę o takim krzaczku