Skromny ogród Joli część 7
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Skromny ogród Joli część 7
Monisiu dziękuje mam również taką nadzieję...czekam niecierpliwie na efekty
Witaj Tarusiu ja również nie wyobrażam sobie lata bez nich nawet w pochmurne dni dają wiele "słońca "
I moje trzy pięciorniki w rożnych kolorach.......
żółty
biały
pomarańczowy....
Chyba jak się nie mylę jest jeszcze różowy czy jest więcej kolorów pięciorników ?
Witaj Tarusiu ja również nie wyobrażam sobie lata bez nich nawet w pochmurne dni dają wiele "słońca "
I moje trzy pięciorniki w rożnych kolorach.......
żółty
biały
pomarańczowy....
Chyba jak się nie mylę jest jeszcze różowy czy jest więcej kolorów pięciorników ?
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jollu, a co to za piękna róża na pierwszym zdjęciu? ...
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, nowa rabata hostowa całkiem sporych rozmiarów A czy rośliny będą miały dosyć zacienienia
Lubię te sielskie letnie klimaty - odętki, eszolcje i inne - po prostu urok lata
Lubię te sielskie letnie klimaty - odętki, eszolcje i inne - po prostu urok lata
- Ewakora
- Od: 17 maja 2010, o 14:13
Jolu piękny i przestronny ogród Rabata hostowa wspaniale się zapowiada, a pięciornik widziałam jeszcze czerwony i różowy, choć sama mam tylko żółty
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
- jollla500
Witaj Izuniu nie mam zapisanej nazwy tej róży, muszę się cofnąć wstecz kiedyś wstawiałam zdjęcie z ich nazwą....
Witaj Jacku ja też uwielbiam takie sielskie widoki jeśli chodzi o rabatę hostową, to wiem wiem że raczej dla niej najlepsze jest zacienienie i zapewniam Cię że tak jest, przez większość dnia tam jest cień dopiero jak zachodzi słońce pada na nią słońce ale wtedy na pewno jej nie zaszkodzi ....
Witaj Ewuś dziękuje za mile słowa i za odwiedziny czyli w takim razie muszę zapolować jeszcze na te dwa kolorki
Witaj Jacku ja też uwielbiam takie sielskie widoki jeśli chodzi o rabatę hostową, to wiem wiem że raczej dla niej najlepsze jest zacienienie i zapewniam Cię że tak jest, przez większość dnia tam jest cień dopiero jak zachodzi słońce pada na nią słońce ale wtedy na pewno jej nie zaszkodzi ....
Witaj Ewuś dziękuje za mile słowa i za odwiedziny czyli w takim razie muszę zapolować jeszcze na te dwa kolorki
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Oj Jolu-nie dośc wspaniałego jeziorka to jeszcze nowe rabaty....na dziewiczych terenach to wymaga sporo pracu....podziwiam
Cudnie będzie
Cudnie będzie
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwitnące rojniki wyglądają jak kosmiczne stworki
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Joluś. Nieźle się napracowałąś ale rabata hostowa wyszła wspaniale. Z tego co widzę, to jeszcze sporo host tam się zmieśc.
Twoja ulubiona róża, również na mnie zrobiła wrażenie. Kolor cudowny.
Twoja ulubiona róża, również na mnie zrobiła wrażenie. Kolor cudowny.
- jollla500
Witaj Igorku ja kiedyś też sadziłam gęsto na rabatach bo ogólnie lubię taki gąszcz ale jednak za bardzo i teraz też przesadzam...więc teraz tak wiesz na spokojnie z tą hostową rabatą choć powiem szczerze że mnie korci aby coś tam dosadzić....hehhe jestem trochę w gorącej wodzie kąpana chciałabym od razu już ale nie zawsze się da....
A słoneczniczki jednego roku tez miały być niskie pełne a wyrosły aż po niebo
Grażynko witaj tak to prawda pracy jest sporo bo jeszcze cały teren nie zagospodarowany no ale kiedyś mam nadzieję że będzie tak jak sobie kiedyś wymarzyłam
Witaj Wandziu ciesze się że do mnie zaglądasz fajne te kosmiczne stworki
Witaj Tajgusiu fakt, trochę się napracowałam ale lubię tę harówkę i jak tylko zjemy obiadek szybko gnam do ogrodu i zabieram się do pracy ......
Miło że moja róża Ci się podoba....
A słoneczniczki jednego roku tez miały być niskie pełne a wyrosły aż po niebo
Grażynko witaj tak to prawda pracy jest sporo bo jeszcze cały teren nie zagospodarowany no ale kiedyś mam nadzieję że będzie tak jak sobie kiedyś wymarzyłam
Witaj Wandziu ciesze się że do mnie zaglądasz fajne te kosmiczne stworki
Witaj Tajgusiu fakt, trochę się napracowałam ale lubię tę harówkę i jak tylko zjemy obiadek szybko gnam do ogrodu i zabieram się do pracy ......
Miło że moja róża Ci się podoba....
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
Widzę Jolu, że też miałaś dłuższą przerwę na forum.
Witaj
Witaj
Joluś marzenia się spełniają dzięki za fotkę ze słonecznikiem uwielbiam te giganty a u mnie wyjątkowo w tym roku tylko jeden i to siewka ale ma zadatki na dużą roślinkę już teraz to widzęjollla500 pisze: Grażynko witaj tak to prawda pracy jest sporo bo jeszcze cały teren nie zagospodarowany no ale kiedyś mam nadzieję że będzie tak jak sobie kiedyś wymarzyłam
- jollla500
Witam dwie Elusie
Kilka dni temu kupiłam Tawulec Tanaki, pisze że powinien rosnąc w słonecznym miejscu ja natomiast posadziłam pół na pół trochę słońca trochę cienia...... zobaczymy jak mu się będzie tam podobało, jeśli nie bardzo to zmienimy miejsce zamieszkania
Następna zakupiona roślina to porzeczka krwista.....
Dereń jadalny- Cornus mas
I kilka trawek ale zdjęcia są nie wyraźne więc pokaże innym razem.....
I troszkę kolorków
Za niedługo obiadek i trzeba iść coś działać dalej do ogrodu do usłyszenia wieczorem
Kilka dni temu kupiłam Tawulec Tanaki, pisze że powinien rosnąc w słonecznym miejscu ja natomiast posadziłam pół na pół trochę słońca trochę cienia...... zobaczymy jak mu się będzie tam podobało, jeśli nie bardzo to zmienimy miejsce zamieszkania
Następna zakupiona roślina to porzeczka krwista.....
Dereń jadalny- Cornus mas
I kilka trawek ale zdjęcia są nie wyraźne więc pokaże innym razem.....
I troszkę kolorków
Za niedługo obiadek i trzeba iść coś działać dalej do ogrodu do usłyszenia wieczorem
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś u Ciebie nie może nie być słoneczników Fajne zakupy, ogródek wciąż się bogaci o kolejne piękności