Działka Katik - wspomnienia i aktualności...
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Działka Katik - wspomnienia i aktualności...
[quote="katik"]Dziewczyny ciągle brakuje mi czasu a jeszcze chyba pójdę do pracy po 4 latach siedzenia z dzieckiem. Jak ja wcisnę forum i działkę i resztę obowiązków
Doskonale Cie rozumiem ,jestem w takiej samej sytuacji ,po prawie 4 latach wracam do pracy .Staram się cieszyć każdym dniem ,delektować każdą wolną chwilą ..i nie wiem jak to wszystko pogodzę ,tym bardziej ,że praca piątek ,świątek ,czasami po 12 godz
Doskonale Cie rozumiem ,jestem w takiej samej sytuacji ,po prawie 4 latach wracam do pracy .Staram się cieszyć każdym dniem ,delektować każdą wolną chwilą ..i nie wiem jak to wszystko pogodzę ,tym bardziej ,że praca piątek ,świątek ,czasami po 12 godz
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu przepięknie wyglądają Twoje faliste rabatki.....widzę, ze masz sporo trawek, u mnie tylko 4 niziuteńkie....ale niestety miejsca brak i muszę poprzestać na tym.....no może jeszcze kilka niziutkich wcisnę
Lilie, liliowce, róże....wszystkie prześliczne
Lilie, liliowce, róże....wszystkie prześliczne
- katik
- 1000p
- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Bożenko mam nadzieję że damy radę
Aga mi barkuje już miejsca na róże a jeszcze tyle bym chciała, ciekawe czego zacznę się pozbywać
Aga mi barkuje już miejsca na róże a jeszcze tyle bym chciała, ciekawe czego zacznę się pozbywać
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Liliowiec 'Lavender Blue Baby' śliczny
- katik
- 1000p
Andrzeju ale mój tylko rośnie ogromny i nie kwitnie , już nawet wiosną odcinałam szpadlem dookoła żeby nie szedł w korzenie , teraz popodcinałam końce aby zmusić go do kwitnienia , poczekam ale zaczyna mnie denerwować
Guzikowca kupiłam wiosną ale niestety nie kwitnie więc w ogrodniczym za 1/3 ceny z allegro dobrałam kwitnącego, będą najwyżej dwa
Guzikowca kupiłam wiosną ale niestety nie kwitnie więc w ogrodniczym za 1/3 ceny z allegro dobrałam kwitnącego, będą najwyżej dwa
- AniaAnia
- 50p
- Od: 14 mar 2011, o 22:36
Witaj Kasiu!
Piękny masz ogród, a najpiękniejsze bez wątpienia są Twoje róże! No właśnie, jak tam Star Profusion? Przyjęła się i rośnie ładnie? Mam nadzieję, że tak! Ja na razie zaraziłam się na forum pasją do clematisów, może na róże też kiedyś przyjdzie czas
Pozdrawiam gorąco!
Piękny masz ogród, a najpiękniejsze bez wątpienia są Twoje róże! No właśnie, jak tam Star Profusion? Przyjęła się i rośnie ładnie? Mam nadzieję, że tak! Ja na razie zaraziłam się na forum pasją do clematisów, może na róże też kiedyś przyjdzie czas
Pozdrawiam gorąco!
Pozdrawiam,
Ania
Ania
- katik
- 1000p
-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Kontakt:
ale ładne te powojniki... i jakie duze kwiaty
- AniaAnia
- 50p
- Od: 14 mar 2011, o 22:36
Cieszę się, że z różą wszystko dobrze!
A Twoje powojniki Kasiu cudowne! Kiedy moje takie będą..
Ja dopiero swoje posadziłam, ale mają już pierwsze kwiaty i cieszą mnie bardzo :
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8#p2395188
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9#p2381099
A Twoje powojniki Kasiu cudowne! Kiedy moje takie będą..
Ja dopiero swoje posadziłam, ale mają już pierwsze kwiaty i cieszą mnie bardzo :
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 8#p2395188
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 9#p2381099
Pozdrawiam,
Ania
Ania
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No faktycznie, powojniki bardzo ładne i różnorodne. A poza tym bardzo ciekawy ten guzikowiec
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Czy guzikowiec już zimował u Ciebie? Od dłuższego czasu "chodzi" za mną. Chyba w końcu skuszę się na niego, bo widzę że coraz więcej osób go ma.
Różyczka Star Profusion cudna! Czy to okrywowa?
Różyczka Star Profusion cudna! Czy to okrywowa?
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
No, to jest nas wiecejBOżENA1542 pisze:katik pisze:Dziewczyny ciągle brakuje mi czasu a jeszcze chyba pójdę do pracy po 4 latach siedzenia z dzieckiem. Jak ja wcisnę forum i działkę i resztę obowiązków
Ja przymierzam się do pracy od września, jak dzieci pójdą do przedszkola.
Siedziałam w domu 5 lat
- gosia22
- Od: 31 sty 2009, o 09:51
Oj znam to cierpienie, ja wróciłam do pracy po 3,6 roku. Nie wiem komu było ciężej dzieciom, mężowi czy mnie.AniaDS pisze:No, to jest nas wiecejBOżENA1542 pisze:katik pisze:Dziewczyny ciągle brakuje mi czasu a jeszcze chyba pójdę do pracy po 4 latach siedzenia z dzieckiem. Jak ja wcisnę forum i działkę i resztę obowiązków
Ja przymierzam się do pracy od września, jak dzieci pójdą do przedszkola.
Siedziałam w domu 5 lat