Ciągla pada...już straciłam rachubę który dzień z kolei...wiem tylko że już zdecydowanie za długo

Wszystko w ogrodzie jakieś takie pomaltretowane albo chore,zagrzybione...
Ale Wasze odwiedzinki cieszą niezmiennie...DZIĘKUJĘ Kochani
Gosiu tak niby się wie że są gorsze rzeczy,ale w ogrodzie roślinki sadzi się i pielęgnuje po to żeby nas cieszyły swoimi kwiatami,pięknym widokiem...Gdy wszystko fajnie sobie rośnie a nagle zostaje zniszczone i zostaje po nim puste miejsce,to jednak smutno jest
A floksy...floksy kupowane w większości na ryneczku w fazie kwitnienia.Kilka zamówiłam wiosną w cebulach.pl,ale nie zgadzają się odmiany,podobnie jak hosty i częśc orlików
Dzidziu ten floks blado różowy zagościł jako pierwszy w moim ogrodzie...i od tej pory zapragnełam miec ich więcej
Wiolu pozbyłaś się floksów ... a one u Ciebie tak mi się podobały...
U mnie częśc nie rozkwitła tak jak trzeba...te nowo nabyte ledwo po jednym kwiatuszku otworzyły i dzięki temu wiem że nie są tym co zamówiłam

Reszta które kwitną normalnie to moi starzy mieszkańcy.
Staszku floksów mam kilka ale chciałam jeszcze inne...zamówiłam np.czerwony,pomarańczowy i niebieski i żaden nie zgadza się z zamówieniem.Zamiast tych wyszły zwykłe białe i różowe...
A iglaki...prawda że lepiej wyglądają po strzyżonku?
Justynko a ja mam białe floksy...mogę Ci jesienią podesłac(tylko się przypomnij)
Idę zaglądnąc do Ciebie co tam tym sekatorem wyczarowałaś
Martuś tyle pochwał to balsam na moją duszę...dziękuję Kochana

I bardzo mnie cieszy że moje dłubanki ogródkowe komuś się podobają
Cieszę się że komelina Ci kwitnie...moja jeszcze się ociąga,ale te ciągłe deszcze też nie sprzyjają kwitnieniu
Jolu u mnie niektóre floksy to już duże kępy...powiedz które Ci się podobają to się z Tobą podzielę
Stasiu budleje w ostatniej chwili uratowałam przed zniszczeniem przez mojego szanownego...Już mają prawie rozwinięte pączki i wygląda na to że będzie tak jak nie chciałam...czyli wszystkie jednakowe fioletowe
Stasiu109 witaj

Kliknełam...
I kolejne lilije które teraz kwitną
African Queen
Pink Perfection
Gośc u Wielkiego Brata
a ta pięknośc bardzo mi się podoba
i jeszcze takie złamane przez eMa...teraz stoją w wazoniku i cudnie pachną...Stargazer(chyba)
i Casablanca