Ogródek TAJGI 2010
- TAJGA 2008
- 1000p
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- gajeczka
- 200p
- Od: 1 cze 2011, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek TAJGI 2010
Dziękuję bardzo za pozwolenie odgapiania. I nadal z przyjemnością będę sobie podglądać Twój ogród
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Miałam problem z wysyłaniem postów. Napisałam się jak głupia, a potem weszłam na wątki,TAJGA 2008 pisze:Wandziu, zupełnie nie wiem o co chodzioster pisze:Do Ciebie też nie doszła moja odpowiedź. To jakaś masakra
w których pisałam i nic. Stąd mój komentarz wygląda jak z głupia frant. Ale jest już ok.
Dawno nie odwiedzałam wątków, bo zajęć mam mnóstwo nie koniecznie związanych z ogródkiem
i rabatkami.
Nie miałam pojęcia, że masz aż tyle odmian liliowców
Gdzie one wszystkie się mieszczą? Wydawało mi się, że wszystko już u Ciebie widziałam
Zaskakuj mnie jeszcze
Pozdrawiam
P.S.
Wiatr nie narobił Ci szkód w ogródzie? Codziennie budząc się biegnę do okana sprawdzić, czy wszystko na swoim miejscu i czy żyje :x
Wietrzysko u mnie potworne, bo na górce i bez żadnych osłon.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobry wieczór. Ogródek przepiękny i rozmaitości w nim wiele. Liliowce zachwycają swoją urodą, ale nie tylko one. Hosty i żurawki , podobnie jak u mnie, rosną wszędzie, gdzie się da. U ciebie rośnie orzech, a u mnie dąb. Podobne drzewa pod wieloma względami i podobny jest ich wpływ na inne rośliny.
Spodobała mi się kompozycja host i żurawek pod dębem oraz inne klimatyczne zakątki.
Dużo soczystej zieleni, wypielęgnowane rabaty. Sama radość przebywania w takim otoczeniu. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie od czasu do czasu odwiedzać
Spodobała mi się kompozycja host i żurawek pod dębem oraz inne klimatyczne zakątki.
Dużo soczystej zieleni, wypielęgnowane rabaty. Sama radość przebywania w takim otoczeniu. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie od czasu do czasu odwiedzać
Basiu ale masz wspaniałą kolekcję liliowców
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Basiu ślędzę watek na biężąco i cały czas czymś mnie zachwycasz .Liliowce na prawde piękne...
- oster
- 1000p
- Od: 9 mar 2011, o 15:09
Basieńko, jak się czujesz w ten skwar?
Byłam wczoraj na Arkońskiej, ale tak nieoczekiwanie, że nawet nie pomyślałam, żeby Cię odwiedzić.
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku.
Pozdrawiam Cię serdecznie i
Byłam wczoraj na Arkońskiej, ale tak nieoczekiwanie, że nawet nie pomyślałam, żeby Cię odwiedzić.
Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku.
Pozdrawiam Cię serdecznie i
-
- ZBANOWANY
- Od: 4 lip 2010, o 10:40
Na początku chciałbym ci powiedzieć że masz bardzo piękny ogród... tyle w nim rozmaitości..ehh prawdziwy raj.. naprwdę ci gratuluję i oby tak dalej ..widac że masz pasję tworzenia naprawde podziwiam takich ludzi i wiem że daleko oni zajdą
- TAJGA 2008
- 1000p
wanda7 pisze:Dobry wieczór. Ogródek przepiękny i rozmaitości w nim wiele. Liliowce zachwycają swoją urodą, ale nie tylko one. Hosty i żurawki , podobnie jak u mnie, rosną wszędzie, gdzie się da. U ciebie rośnie orzech, a u mnie dąb. Podobne drzewa pod wieloma względami i podobny jest ich wpływ na inne rośliny.
Miło mi, że pospacerowałaś po moim ogródku. Rabata pod orzechem ma trochę słońca, bo drzewo ma gałęzie podciete dosyć wysoko. Jest częściowo wzniesiona, bo nawiozłam tam sporą warstwę ziemi kompostowej, może dlatego hosty i żurawki dobrze rosna. Jedyny problem to spadające liście, gałęzie, orzechy.
Ha,ha, a podobno pod orzechem nic ma nie rosnąć
- TAJGA 2008
- 1000p
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 27 cze 2011, o 22:14
Piękne liliowce J a dopiero zacząłem swoją przygodę z liliowcami . Kwitną nie śmiało ale myślę że w przyszłym roku będzie zdecydowanie lepiej.
Piotr
- TAJGA 2008
- 1000p
Lucynko, rośnie, rośnie i ma się świetnie :Plucy09 pisze:Ha,ha, a podobno pod orzechem nic ma nie rosnąć