Ja jak wyrzuciłam to miałam cały kompostownik młodych ziemniaków bo do niego dośc długo nie zagladałam a mówię o moim małym co miałam kiedyś -kompostowniku.
Mój jest taki sam tylko, że nie gotuje, nie sprząta , nie pracuje na działce. A teraz kiedy trzeba jechać i robić wiosenne porządki leży już drugi dzień w łóżeczku z komórą i przed telewizorem bo ma katarek. Ale ma inne zalety.figi52 pisze:Moje Kochane,dzisiaj trafiłam na to forum.Dziękuję Wam ,nie pamiętam kiedy ostatnio tak szczerze się śmiałam.Zmęczenie po ciężkim dyżurze wyparowało dzięki Wam i Waszym pomocnikom.Sama mam dorodny okaz męskiego leniwca ogrodowego dwóleworęcznego .Za to świetnie gotuje. Kaśka
Kup taczki dla dzieci i niech się uczą,bo czym skorupka za młodu....Kaśka33 pisze:Z chęcią dołączę do Klubu Żon Leniwców Ogrodowych Dwuleworęcznych.
Też mam w domu taki okaz. A nawet 3 sztuki, bo jeszcze mam dwóch synów (usprawiedliwieni, bo za mali).
tak samo jak jajolciajci pisze:Witajcie . Moim błędem jest to że mam na tak małej działce za duzo nasadzeń roślinnych.Co roku powtarzam sobie że już dość - nic więcej nie dokupuję , i co, znowu byłam w sklepie ogrodniczym i jak zwykle DOKUPIŁAM
.A potem kłopot bo nie ma gdzie wsadzić hihi.Pozdrawiam .