Zielono mi... w głowie i na parapetach ;)
- Anjja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielono mi... w głowie i na parapetach ;)
Nie wiem jak to się stało ale przegapiłam Twój post z instruktażem dla mnie
Dziękuje Justynko Widzisz ja bym już popełniła pierwszy błąd bo listek matkę bym odcięła od razu
Dzisiaj jadę po kubeczki i metki a od jutra do roboty
Dziękuje Justynko Widzisz ja bym już popełniła pierwszy błąd bo listek matkę bym odcięła od razu
Dzisiaj jadę po kubeczki i metki a od jutra do roboty
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Bardzo ładne te Twoje kwiatki.
Gdzie kupujecie metki ?
Gdzie kupujecie metki ?
- Stokrotkania
- Kontakt:
-
- 1000p
- Od: 30 maja 2011, o 15:50
- Kontakt:
Justynko.
A to ten fiołeczek więcej już nie urośnie???
Pięknie napuściły młode listki gródniki i wielkanocniki
A ten kwiatek co piszesz że coraz bliżej kwitnienia smoczą t co to jest???
A to ten fiołeczek więcej już nie urośnie???
Pięknie napuściły młode listki gródniki i wielkanocniki
A ten kwiatek co piszesz że coraz bliżej kwitnienia smoczą t co to jest???
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Witaj Justyno! Twoja fuksja wydała mnóstwo cudownych kwiatuszków!
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Jak ja lubię te fuksjowe spódniczki
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Wielkie i dla multiflorki, niech szybciutko zakwita i nam się pokazuje .
Dzisiaj zauważyłam że malutki mój grudnik który się wczasuje na balkonie puścił pączka, ciekawe czy go dotrzyma
Dzisiaj zauważyłam że malutki mój grudnik który się wczasuje na balkonie puścił pączka, ciekawe czy go dotrzyma
- Stokrotkania
- Kontakt:
Jeśli Twój jest malutki, to mój mini malutki
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
no i 4 strony
maluszki fiołkowe już nie takie malutkie
te pudełeczko żłobkowe w końcu do mnie przemówiło i już wiem co będę kupować w IKEI jak tylko tam się wybiorę bo po co kombinować dla każdego malucha coś do nakrycia jak można raz a dobrze i mniej machania rączkami
Stokrotkania - metki takie jak sklepowe na ceny to ja kupuję w takim sklepie z art. papierniczymi, gdzie segregatory jakieś itp... Ale.. chętnie się dowiem, gdzie dziewczynki zaopatrzają się w te takie patyczki które wtykają w ziemię....?
Justynko wysłałam PW nt. skrętników, dam sobie w łeb jak znów się gdzieś spóźniłam
maluszki fiołkowe już nie takie malutkie
te pudełeczko żłobkowe w końcu do mnie przemówiło i już wiem co będę kupować w IKEI jak tylko tam się wybiorę bo po co kombinować dla każdego malucha coś do nakrycia jak można raz a dobrze i mniej machania rączkami
Stokrotkania - metki takie jak sklepowe na ceny to ja kupuję w takim sklepie z art. papierniczymi, gdzie segregatory jakieś itp... Ale.. chętnie się dowiem, gdzie dziewczynki zaopatrzają się w te takie patyczki które wtykają w ziemię....?
Justynko wysłałam PW nt. skrętników, dam sobie w łeb jak znów się gdzieś spóźniłam
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko, witam, w ogrodowym domagają się, byś coś skrobnęła
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 9 gru 2010, o 21:34
Podziwiam za pasję, i roślinki przepiękne.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Anjju- multiflorka mi się bardzo podoba. To jedna z pierwszych hojek, w których się zakochałam. Maleństwo fiołkowe daje radę... pięknie wyprężył listki do słoneczka na drugi dzień po wsadzeniu...widać, chce żyć Ciekawe, jak tam po przesadzaniu fiołeczków? Ja mam klejne 10 nadwyżkowych sadzonek, ale już są podpisan niektóre "nikami" z forum...Pojadą na wymiany...
Karolinalb- też mi się podoba, jak porośnie ta sadzonka, to dam go w przencie mojej Cioci, Którą po torszku zarażam fiołkomanią i hojobą Zresztą Ona Ma cudne kwiaty...wielkie, gęste i zielone. Ale tych z ozdobnymi kwiatami mało...to się dzielę nadwyżkami
Cierpliwości...jeśli chodzi o listki fiołkowe- mam 4 odmianowce i kundelka, które są w ziemi od kwietnia i chyba tak stać chcą do końca życia...
Stokrotkania- ja kupuję w hurtowni papierniczej - metki, taśmę klejącą i woreczki samozamykające się na listwę (świetne są na nasionka i do wysyłek listków skrętnikowych )...
To Masz mniejsze sadzonki fiołeczków? Ciekawe, czy oddzielone od listka - matki...
Julita- ma mnóstwo jeszcze pączków ;) więc kwitnienie długie będzie. Spróbuję ją przezimować i robię też z niej sadzonki ;)
Adam -ten fiołeczek urośnie... wygoogluj sobie jego nazwę: Red Summit - a Zobaczysz, jakie cudne kwiatuszki będzie mieć
Smoczątka - tak nazywamy kwiatuszki hoji multiflory ...bo podobne do smoków są...
Zeberko4- oj tak...kwitnie na całego. Stoi pod zadaszeniem, więc deszcz jej nie przeszkadza. I codziennie jest obsypana mnóstwem kwiatów
Elcia1974- też je uwielbiam. Dostałam sadzonkę innej fuksji- może zdąży zakwitnąć przed zimą
Sari- oby było więcej słońca, a kwiatuszki szybciej się będą otwierać...
Na pewno zakwitnie Ci grudnik - mój kwitł na początku czerwca
Mniodkowa- nie Spóźniłaś się ;)
Roślinki, mimo deszczu, rosną ładnie...a może tez dlatego, że nie ma upałów...
Wanda7- witaj znów ;) Wiesz, jak to jest z czasem...nie da się go czasami rozciągnąć... Może coś skrobnę w ogrodowym, bo fotek z ogrodu około tysiąca już pewnie mam... a może więcej...
Daro72- pasja z zielonymi u mnie trwa, od trzeciego roku życia, kiedy to posadziłam pierwszą moją roślinkę...cytrynę z pestki... I tak mi już zostało...
Dziś pogoda okropna... ale dla Was, dwie fotki. Mój skrętniczek z białą miniaturka falka:
I Ascocenda w słoneczku:
Karolinalb- też mi się podoba, jak porośnie ta sadzonka, to dam go w przencie mojej Cioci, Którą po torszku zarażam fiołkomanią i hojobą Zresztą Ona Ma cudne kwiaty...wielkie, gęste i zielone. Ale tych z ozdobnymi kwiatami mało...to się dzielę nadwyżkami
Cierpliwości...jeśli chodzi o listki fiołkowe- mam 4 odmianowce i kundelka, które są w ziemi od kwietnia i chyba tak stać chcą do końca życia...
Stokrotkania- ja kupuję w hurtowni papierniczej - metki, taśmę klejącą i woreczki samozamykające się na listwę (świetne są na nasionka i do wysyłek listków skrętnikowych )...
To Masz mniejsze sadzonki fiołeczków? Ciekawe, czy oddzielone od listka - matki...
Julita- ma mnóstwo jeszcze pączków ;) więc kwitnienie długie będzie. Spróbuję ją przezimować i robię też z niej sadzonki ;)
Adam -ten fiołeczek urośnie... wygoogluj sobie jego nazwę: Red Summit - a Zobaczysz, jakie cudne kwiatuszki będzie mieć
Smoczątka - tak nazywamy kwiatuszki hoji multiflory ...bo podobne do smoków są...
Zeberko4- oj tak...kwitnie na całego. Stoi pod zadaszeniem, więc deszcz jej nie przeszkadza. I codziennie jest obsypana mnóstwem kwiatów
Elcia1974- też je uwielbiam. Dostałam sadzonkę innej fuksji- może zdąży zakwitnąć przed zimą
Sari- oby było więcej słońca, a kwiatuszki szybciej się będą otwierać...
Na pewno zakwitnie Ci grudnik - mój kwitł na początku czerwca
Mniodkowa- nie Spóźniłaś się ;)
Roślinki, mimo deszczu, rosną ładnie...a może tez dlatego, że nie ma upałów...
Wanda7- witaj znów ;) Wiesz, jak to jest z czasem...nie da się go czasami rozciągnąć... Może coś skrobnę w ogrodowym, bo fotek z ogrodu około tysiąca już pewnie mam... a może więcej...
Daro72- pasja z zielonymi u mnie trwa, od trzeciego roku życia, kiedy to posadziłam pierwszą moją roślinkę...cytrynę z pestki... I tak mi już zostało...
Dziś pogoda okropna... ale dla Was, dwie fotki. Mój skrętniczek z białą miniaturka falka:
I Ascocenda w słoneczku: