Diamentowe kwiatki cz.2
Re: Diamentowe kwiatki cz.2
Julitko dziękuję
to aichryson wariegata. Rośnie, widać, że mu przybywa na wysokość ale ostatnio podlałam go nawozem i mu nie posłużyło, przewalał się i trochę liści zgubił. Na szczęście dochodzi do siebie
agarow
neon to chyba mój ulubieniec, dostałam go jako coś co miało 3 listki, teraz ukorzeniam i chcę go zagęścić. Marzy mi się duuuży bo ten jego żarówiasty kolor jest cudny
to aichryson wariegata. Rośnie, widać, że mu przybywa na wysokość ale ostatnio podlałam go nawozem i mu nie posłużyło, przewalał się i trochę liści zgubił. Na szczęście dochodzi do siebie
agarow
neon to chyba mój ulubieniec, dostałam go jako coś co miało 3 listki, teraz ukorzeniam i chcę go zagęścić. Marzy mi się duuuży bo ten jego żarówiasty kolor jest cudny
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
w takim razie i u mnie się chciejstwo ujawniło...
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
agarow jak tylko wypuści coś z boczku to mogę Ci podesłać :P
- agarow78
- 500p
- Od: 22 lip 2011, o 22:42
o supcio to ja już czekam i trzymam kciuki żeby się rozrosło taaaaaaaaaaaaakie duże o jakim marzysz
a tutaj za dobre serduszko i chęć podzielenia się
a tutaj za dobre serduszko i chęć podzielenia się
Pozdrawiam i Zapraszam
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Przejrzałam cały ten Twój wąteczek. Musze przyznać, że piękna kolekcja kwiatków.
A żółte doniczki wyglądają super. Mam takie same tylko, że brązowe i nie ma takiego efektu. To są 13 ?
Jak kupowałam to były tylko białe i brązowe. Teraz czatuje na podstawki, bo niestety wtedy jak kupowałam skończyły się, ale myślę kupić w innym kolorze, zielonym, bądź żółtym. ;)
A żółte doniczki wyglądają super. Mam takie same tylko, że brązowe i nie ma takiego efektu. To są 13 ?
Jak kupowałam to były tylko białe i brązowe. Teraz czatuje na podstawki, bo niestety wtedy jak kupowałam skończyły się, ale myślę kupić w innym kolorze, zielonym, bądź żółtym. ;)
Aniu to są 10-11 cm. Ja chciałam białe doniczki najlepiej ceramiczne. Jak są białe plastikowe to mnie takie się nie podobają Swoje kupowałam w castoramie, są nowe kolory
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Białych plastikowych też nie lubię, muszę wbić do cast..amy. ;) Dzięki.
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Moniko piękny jest Twój Neonek. Dobrze, że go Julitka przypomniała.
Mój malutki rośnie nawet łądnie, ale dla mnie oczywiście... za wolno Chciałabym miec go już ogromną donicę.
Mój malutki rośnie nawet łądnie, ale dla mnie oczywiście... za wolno Chciałabym miec go już ogromną donicę.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Hej
piszę drugi raz bo w południe internet zrobił niespodziankę, rozłączył się i zjadło mi posta
Elu to samo mogę powiedzieć o sobie, czekam na neonowy busz w doniczce ale wolno się to robi
Aniu fajne są te białe co mam różowe w sypialni ale pod światło prześwitują. Wolę szklane tylko cena mi się już nie podoba
chciałam wkleić pare fotek
moje kuchenne okno, komarzyce, begonie i niecierpek Jedna zakwitła a druga mysli, że ma wolne.
Fuksje
''remontowany'' skalniaczek
piszę drugi raz bo w południe internet zrobił niespodziankę, rozłączył się i zjadło mi posta
Elu to samo mogę powiedzieć o sobie, czekam na neonowy busz w doniczce ale wolno się to robi
Aniu fajne są te białe co mam różowe w sypialni ale pod światło prześwitują. Wolę szklane tylko cena mi się już nie podoba
chciałam wkleić pare fotek
moje kuchenne okno, komarzyce, begonie i niecierpek Jedna zakwitła a druga mysli, że ma wolne.
Fuksje
''remontowany'' skalniaczek
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 9 gru 2010, o 21:34
Piękna fuksja a i skalniaczek niczego sobie, a dlaczego remontowany?
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
pokażę co czuję -
no i tak w ogóle to widzę, że masz pracowicie dobrze mieć w zapasie fotki jakieś na takie paskudne dni.... a dziś w radiu usłyszałam, że na słońce jeszcze tydzień trzeba czekać.... jak to dobrze, że nie jestem jeszcze na urlopie...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Pięknotki zaokienne ;)
Ciekawe, co na skalniaku teraz będzie posadzone?
Ciekawe, co na skalniaku teraz będzie posadzone?