Pośród nadwarciańskich łąk
-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: pośród nadwarciańskich łąk
wspaniałe miejsce, tajemnicze, cudowna przestrzeń i czysta forma...
no i ten uśmiechnięty whippecik
no i ten uśmiechnięty whippecik
Rysiek
- amster
- 500p
- Od: 21 lip 2011, o 22:05
witaj mme33, witaj Ryszardzie vel Matrix2... Czyżby był to znany w niektórych kręgach Matrix?
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wpadłam się przywitać. Nieźle się ogród zapowiada widać pasje gołym okiem. Czekam na większą ilość fotek. Powodzenia.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- amster
- 500p
nigdzie się człowiek nie ukryje
- elila
- 1000p
- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Witaj Tomku, nieźle się zapowiada! Urzekły mnie zdjęcia drogi do domu-wspaniałe...
-
- 500p
- Od: 29 sie 2010, o 11:44
zwłaszcza jak ma więcej pasji i pojawia się na różnych forachamster pisze:nigdzie się człowiek nie ukryje
wracając do ogrodów ... masz świetne tereny do zagospodarowania, mój ogród nie ma takich przestrzeni i jest bardziej użytkowy ze wzgledu na wszechobecność psów, teraz już staruszków mniej aktywnych /najmłodszy Matrix skończył 8 lat/, wczoraj jednak w poszukiwaniu kreta Miron przekopał pół rabaty hostowo, tawułkowo, rdestowej ...
Rysiek
- bogda-1980
- 50p
- Od: 20 maja 2010, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Tomku.
Ledwo zawitałeś na forum a już prezentujesz super roślinki a o drodze w jesiennych barwach już nie wspomnę
Pozdrawiam
Ledwo zawitałeś na forum a już prezentujesz super roślinki a o drodze w jesiennych barwach już nie wspomnę
Pozdrawiam
Bogusia
Ogród Bogusi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 81&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród Bogusi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 81&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- amster
- 500p
witam kolejnych gości
Co do przestrzeni to na to akurat nie mogę narzekać. Problemem jest notoryczny brak czasu, czasem brak chęci, wszędobylskie psy no i jeszcze kilka innych problemów i problemików by się znalazło. Dlatego na początek ogród powstanie tylko w niewielkiej części koło domu odpowiednio zabezpieczonej przed psami.
Co do przestrzeni to na to akurat nie mogę narzekać. Problemem jest notoryczny brak czasu, czasem brak chęci, wszędobylskie psy no i jeszcze kilka innych problemów i problemików by się znalazło. Dlatego na początek ogród powstanie tylko w niewielkiej części koło domu odpowiednio zabezpieczonej przed psami.
- tralaluszy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Zapowiada się bardzo ciekawie
Piękne lilie, sielskie malwy. Co tam wąskopyskiego masz, whippety? Bo nie widać wyraźnie.
Piękne lilie, sielskie malwy. Co tam wąskopyskiego masz, whippety? Bo nie widać wyraźnie.
Pozdrawiam - BabajAGA
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Przepiękne zdjęcia drogi dojazdowej
Jak poszperasz na forum, zwłaszcza dział wizytówek ogrodów to na pewno coś podpatrzysz co ci się spodoba.
Pomału wyłoni ci się obraz ogrodu.
Mając psy musisz o nich pamiętać ale przecież dla ciebie też coś musi być z całego terenu, nie tylko dla piesków :P
Jak poszperasz na forum, zwłaszcza dział wizytówek ogrodów to na pewno coś podpatrzysz co ci się spodoba.
Pomału wyłoni ci się obraz ogrodu.
Mając psy musisz o nich pamiętać ale przecież dla ciebie też coś musi być z całego terenu, nie tylko dla piesków :P
- amster
- 500p
witajcie tralaluszy i comcia
wąskopyskie są whippety i borzoje.
Już kilka ciekawostek podpatrzyłem. i zdaję sobie sprawę, że ładny ogród wymaga czasu. Ale cierpliwości w hodowaniu nauczyłem się już dawno. Hoduję psy, a te też dojrzewają powoli. Ja na swój wybitny egzemplarz wciąż czekam, mimo iż już od 20 lat prawie się tym zajmuję. Myślę więc, że za 20 lat mój ogród może spełni moje oczekiwania. Jest na czym gospodarować przy samym domu około 0,5ha. A do tego przylega 6ha łąk.
Wyobraźcie sobie przydomowy ogródek na 6 ha
U mnie niestety wciąż pada, więc nawet z domu nie wychodzę coby jakieś ogólne zdjęcia tej najmniejszej części zrobić. Badziewiasta trawa przerośnięta, a nie ma jak jej skosić. Podobno na dniach ma się ocieplić i może wówczas coś z tego wyjdzie.
wąskopyskie są whippety i borzoje.
Już kilka ciekawostek podpatrzyłem. i zdaję sobie sprawę, że ładny ogród wymaga czasu. Ale cierpliwości w hodowaniu nauczyłem się już dawno. Hoduję psy, a te też dojrzewają powoli. Ja na swój wybitny egzemplarz wciąż czekam, mimo iż już od 20 lat prawie się tym zajmuję. Myślę więc, że za 20 lat mój ogród może spełni moje oczekiwania. Jest na czym gospodarować przy samym domu około 0,5ha. A do tego przylega 6ha łąk.
Wyobraźcie sobie przydomowy ogródek na 6 ha
U mnie niestety wciąż pada, więc nawet z domu nie wychodzę coby jakieś ogólne zdjęcia tej najmniejszej części zrobić. Badziewiasta trawa przerośnięta, a nie ma jak jej skosić. Podobno na dniach ma się ocieplić i może wówczas coś z tego wyjdzie.
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jak masz 20 lat do dyspozycji i wolne 5,5 ha to zakładaj park
Za 20 lat będzie jak znalazł
Za 20 lat będzie jak znalazł
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz