Moje doniczkowce - sari - cz. 2
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje doniczkowce - sari - cz. 2
Beatko - ja mam małe raczej szanse na przezimowanie ,a one są takie cudne i tyle odmian udało nam się zebrać.
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A u Ciebie Beatko w domu kwitnąco śliczne fiołeczki ,hojki, koleuski reszty nie wyliczę bo nie znam nazw
ale robi się u Ciebie busz domowy ,piesio najwyrażniej sie nudzi chowaj kapcie bo nie nadążysz z kupowaniem
ale robi się u Ciebie busz domowy ,piesio najwyrażniej sie nudzi chowaj kapcie bo nie nadążysz z kupowaniem
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Beatko, nie było mnie jakiś czas, bo jak zobaczyłam ile mam do nadrobienia to
ale zmobilizowałam się i stwierdziwszy, że nikt mi chyba nie przeszkodzi postanowiłam nadrobić
fiołeczki i koleuski mnie powaliły ja mam jednego zielonego koleuska, ale jak tak patrzę to zachciewam więcej może ja się do Ciebie ładnie ??
no i te łośki jakie ciekawe
No i nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale dziś ma być pokaz nowości od Krysi czyżby jakieś hojki się wprowadziły na Twoje parapety...?
ale zmobilizowałam się i stwierdziwszy, że nikt mi chyba nie przeszkodzi postanowiłam nadrobić
fiołeczki i koleuski mnie powaliły ja mam jednego zielonego koleuska, ale jak tak patrzę to zachciewam więcej może ja się do Ciebie ładnie ??
no i te łośki jakie ciekawe
No i nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale dziś ma być pokaz nowości od Krysi czyżby jakieś hojki się wprowadziły na Twoje parapety...?
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- sari
- 1000p
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Dominika miło Cię gościć cieszę się że znalazłaś coś dla oka,
Krysiu co się martwisz, przezimujemy moje a na wiosnę będą jak znalazł do podziału
Stasiu busz jeszcze mały ale jak to wszystko się rozrośnie to może być wesoło, będziemy się z M szukać w zielonym a piesek buta już wykończył, ja swoje chowam ten był mamy
Agnieszko jak najbardziej, mogę Ci podesłać ale troszkę teraz je obskubałam , damy im troszkę czasu niech puszczą nowe odrosty i za ok. 2 tygodnie poleca do Ciebie. Na prawdę warto je mieć, kolorowo dzięki nim a są tak mało wymagające... czasem to o nich całkiem zapominam a potem lecę patrzeć czy jeszcze żyją... a one niestrudzenie pięknie wyglądają. Pokaz roślinek od Krysi później bo teraz pierogi mam robić, już zabierałam się do nich ale znów do urzędu mnie pogonili i tak od rana jeżdżę i podnoszę sobie ciśnienie. Ciągle za mało o jedną pieczątkę i nic załatwić nie mogę Jeśli ktoś chce zarejestrować samochód to serdecznie zapraszam do nas, zawsze dziurę znajdą i odeślą z kwitkiem a Tobie zależy i jeździsz jak głupi w koło szkoda nerwów ehh
Krysiu co się martwisz, przezimujemy moje a na wiosnę będą jak znalazł do podziału
Stasiu busz jeszcze mały ale jak to wszystko się rozrośnie to może być wesoło, będziemy się z M szukać w zielonym a piesek buta już wykończył, ja swoje chowam ten był mamy
Agnieszko jak najbardziej, mogę Ci podesłać ale troszkę teraz je obskubałam , damy im troszkę czasu niech puszczą nowe odrosty i za ok. 2 tygodnie poleca do Ciebie. Na prawdę warto je mieć, kolorowo dzięki nim a są tak mało wymagające... czasem to o nich całkiem zapominam a potem lecę patrzeć czy jeszcze żyją... a one niestrudzenie pięknie wyglądają. Pokaz roślinek od Krysi później bo teraz pierogi mam robić, już zabierałam się do nich ale znów do urzędu mnie pogonili i tak od rana jeżdżę i podnoszę sobie ciśnienie. Ciągle za mało o jedną pieczątkę i nic załatwić nie mogę Jeśli ktoś chce zarejestrować samochód to serdecznie zapraszam do nas, zawsze dziurę znajdą i odeślą z kwitkiem a Tobie zależy i jeździsz jak głupi w koło szkoda nerwów ehh
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Oj Beatko wiem co to znaczy chodzić po urzędach ciśnienie podnosić i często słyszeć proszę przyjść jutro
- sari
- 1000p
Celinko ja nawet nie usłyszałam że mam jutro przyjść. Chcą notarialnego potwierdzenia nabycia spadku jak by nie wystarczyła pieczatka sądu, najlepsze że gośc w Anglii mieszka i teraz mam czekac aż będzie w Polsce, paranoja
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Gorzej idiotyzm, ale wiesz u nas w kraju same idiotyzmy w urzędach niestety .... czasami jeden przepis i wymagania przeczą innym wymaganiom i nawet gminy mają inne swoje własne wymagania
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
ach te urzędy...
powodzenia w załatwieniu sprawy...
przybij im pieczątkę z ziemniaka
powodzenia w załatwieniu sprawy...
przybij im pieczątkę z ziemniaka
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- sari
- 1000p
Celinko szkoda słów, państwo w państwie
Aniu właśnie odpowiednio obrabiam ziemniaczka, zadzwonię jeszcze do nich jaka wielkość ich satysfakcjonuje (pieczątki oczywiście)
Aniu właśnie odpowiednio obrabiam ziemniaczka, zadzwonię jeszcze do nich jaka wielkość ich satysfakcjonuje (pieczątki oczywiście)
- nyskadu
- Od: 13 kwie 2008, o 09:56
To się nazywa biurokracja, państwo na każdyn kroku musi podatnika wydoić z pieniędzy i wykorzystać czas na maxa. Co zrobić, niby internet, XXI wiek a my dalej 100 lat za murzynami.
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Beatko jakbyś nie miała odpowiednio wielkiego ziemniaka to ja Ci podeślę , bo od teściów dostałam ostatnio świeże i jakieś takie wielkie...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Beatko - mogę dorzucić trochę szczepek od moich dla Agnieszki.Moje jeszcze nie były skubane
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- sari
- 1000p
Agnieszki Kochane szkoda nerwów, ciśnienie już mi opadło, Aguś a te ziemniaczki jak na placki będę potrzebować to tez aktualne czy tylko na pieczątki
Krysiu jak chcesz to możemy wspólnie Agnieszce wysłać, umówimy się i podjadę to poderwiemy Twoje. Z moich wczoraj wysyłałam i nie maja dużo odrostów ale zaraz puszczą następne wiec będzie miała więcej odmian.
Krysiu jak chcesz to możemy wspólnie Agnieszce wysłać, umówimy się i podjadę to poderwiemy Twoje. Z moich wczoraj wysyłałam i nie maja dużo odrostów ale zaraz puszczą następne wiec będzie miała więcej odmian.