Stokrotkania - kwiaty domowe

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
anik
1000p
1000p
Od: 28 maja 2010, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Stokrotkania - kwiaty domowe

Post »

Stokrotkania pisze: " fioła to masz Ty" :shock: :;230
Zupełnie jak bym mojego m słyszała. :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam - Ania
Kwiatki u Ani 2
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

u mnie na razie z takimi komentarzami nie wyskakują :;230 ale czy tak będzie zawsze...
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
kasialb1
200p
200p
Od: 5 lip 2011, o 22:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Życzę, by gerbera długo cieszyła oczy swym kolorkiem ;:138
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

Stokrotkania pisze:mag już wszyscy na mnie patrzą jakoś dziwnie..
mam to samo ;:224 , kupiłam sobie też dwie książki, ale ta jedna w empiku wydawała mi się w porządku, ale w domu stwierdziłam, ze wiele w niej nie ma. Dziś kupiłam sobie jeszcze jedną i nie przyznałam się małżowi... tak na wszelki wypadek :pogon
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

:wit

... lepiej czasami nic tym naszym M, N nie mówić bo "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" :;230 ja dzisiaj np. kupiłam 2 kwiatuszki i ponieważ mam remont w domu to kwiaty stoją wszystkie "w kupie" nie zauważył :;230
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wczoraj jak kupowałam w biedronce te dwa scindapsusy, to małż miał dosłownie mord w oczach i "w odwecie" kupił sobie snickersa mówiąc cytuję: To dla ciebie, a to dla mnie i zjadł ostentacyjnie :;230
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

;małż;dobre sobie :;230
Awatar użytkownika
mniodkowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 maja 2009, o 15:03
Kontakt:

Post »

koleżanko a gdzie Ty takie zdobycze posiadłaś...? rozdawali gdzieś czy cu....? :mailbox
rapunzel pisze:Wczoraj jak kupowałam w biedronce te dwa scindapsusy, to małż miał dosłownie mord w oczach i "w odwecie" kupił sobie snickersa mówiąc cytuję: To dla ciebie, a to dla mnie i zjadł ostentacyjnie :;230

mój to kupił sobie jakieś pół roku temu cholernie drogie narzędzia i teraz to ja w odwecie na tą sumę ciągle zbieram zielone do domu :;230
agarow78 pisze: ... lepiej czasami nic tym naszym M, N nie mówić bo "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal" :;230 ja dzisiaj np. kupiłam 2 kwiatuszki i ponieważ mam remont w domu to kwiaty stoją wszystkie "w kupie" nie zauważył :;230

z moim tak się nie da, postawię sobie gdzieś między innymi, minie czasem dzień a czasem miesiąc i przychodzi "a to to co to? kiedy zostało kupione? bo nie było ;:78 " :;230
rapunzel pisze:[kupiłam sobie też dwie książki, ale ta jedna w empiku wydawała mi się w porządku, ale w domu stwierdziłam, ze wiele w niej nie ma.

a wiesz, że wg regulaminu czy tam umowy jakiejś to można im oddać w przeciągu 30 dni? mój M kupuje książki, czyta nie uszkodziwszy ich i oddaje i na ich miejsce bierze inne ;:224 :;230
Stokrotkania pisze: " fioła to masz Ty"

a wiesz, że chyba też coś takiego usłyszałam jak liście przyjechały pocztą :;230
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

mniodkowa pisze:
rapunzel pisze:[kupiłam sobie też dwie książki, ale ta jedna w empiku wydawała mi się w porządku, ale w domu stwierdziłam, ze wiele w niej nie ma.
a wiesz, że wg regulaminu czy tam umowy jakiejś to można im oddać w przeciągu 30 dni? mój M kupuje książki, czyta nie uszkodziwszy ich i oddaje i na ich miejsce bierze inne ;:224 :;230
Dzięki wielkie za tę informację, jak będę miała możliwość, to pognam do empiku, przed chwilą cudem uratowałam paragon, bo miał wylądować razem z reklamówką w kuble na śmieci.
Książka niedroga, ale na dwa kwiatuszki tańsze by starczyło :;230
doromichu pisze:;małż;dobre sobie :;230
Wg mnie w małżeństwach ze stażem zbliżonym do mojego, czyli powyżej 10 lat jest to idealny skrót od małżonek... no i ma specyficzne zabarwienie emocjonalne :wink:

Mam nadzieję, że nas Stokrotkania nie pogoni za tę dyskusję :roll:
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Nie pogonię, uśmiałam się :;230 Dziękuje, że raczyliście mnie odwiedzić. ;:162

Dzisiaj miałam bardzo pracowity dzień, ;:108 a oto rezultaty.

Nowej doniczki doczekał się kroton,

Obrazek

oraz nowo zakupiona gerbera.

Obrazek

Zamiokulkas trafił do doniczki,

Obrazek

za nim od razu powędrował barwinek (tak wiem, to roślina bardziej ogrodowa).

Obrazek

Peperomki zostały rozsadzone,

Obrazek

Obrazek

c.d. nastąpi...
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

To widzę, że miałaś pracowity dzień :) - roślinki wyglądają bardzo fajnie w nowych domkach ;:138 .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
weronisia997
100p
100p
Od: 19 lut 2011, o 18:31
Kontakt:

Post »

;:63no rzeczywiście bardzo pracowity dzien ;:108 ;:108jeszcze raz ;:63 dla roślinek i właścicielki :D
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45540" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bardzo ładnie się wszystkie kwiatuszki prezentują, choć moje peperomie jakieś mniejsze chyba.
Ja dziś zupełnie przypadkowo ;:224 zamówiłam dwa barwinki na rynku, bo wiem, ze lubią cień, tylko gdzie ja je podzieję, bo podobno do domu to się niespecjalnie nadają, prędzej na balkon, we wtorek mam odebrać. I masz babo placek, bo wszystko na balkonie obsadzone, a jeszcze śliczny coleus za całe 50 groszy się kisi w przedpokoju. Masakra po prostu
Aha, jeszcze muszę podziękować za radę mniodkowej, bo faktycznie mi książkę wymienili, co prawda znaleźć w zbliżonej cenie i nie dopłacać za wiele to był prawdziwy majstersztyk, ale ostatecznie wzięłam z tej samej serii, w tej samej cenie nawet, tylko nie o roślinach pokojowych, a o pachnących balkonowych, więc może się czegoś dowiem :) Dzięki! Na marginesie widziałam po minach ekspedientek, że chyba niewiele osób robi takie zwroty, bo były nieco zaskoczone, ale grunt że wymieniły.
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”