Ogród Kasiek604
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Kasiek604
Kasiu weszłam do Ciebie do ogródka i onemiałam z zachwytu oczko z ciurkadełkiem i ten skalniak to moje marzenie i właśnie coś w tym stylu i ja sobie wymyśliłam po prostu pięknie należą cię wielkie nie tylko brawa za kawał roboty jaką wykonałaś ale i za fantastyczne pomysły będę do Ciebie zaglądać bo jestem zauroczona Twoim ogrodem
Nie mogę uwierzyć, że ogródek ma dopiero 2 lata Musiałaś się nie źle napracować, żeby go teraz pokazać w takim ślicznym stanie, aż miło popatrzeć.
Podoba mi się oczko wodne, takie ciche i nie głębokie. Moje jest za głębokie i teraz mi to przeszkadza, bo przyjeżdżają do nas bajdelki i musimy je ciągle pilnować
U Ciebie też widziałam wózek, więc też was czeka pilnowanie, bo dzieci uuuuuuuuwielbiają wodę
Pozdrawiam Bogumiłka
Podoba mi się oczko wodne, takie ciche i nie głębokie. Moje jest za głębokie i teraz mi to przeszkadza, bo przyjeżdżają do nas bajdelki i musimy je ciągle pilnować
U Ciebie też widziałam wózek, więc też was czeka pilnowanie, bo dzieci uuuuuuuuwielbiają wodę
Pozdrawiam Bogumiłka
dziękuję za odwiedziny
reniuniek oczywiście ,ze pokażę co kupiłam ale już powkopywałam więc jak uporządkuję do końca to wklejam foteczki
bonia dziękuję ci kochana za miłe słowa - bo mobilizuje mnie do dalszej walki z ogrodem A skalniak zmieniałam już wiele razy myślę ,że tym razem już taki zostanie bo z efektu jestem zadowolona
bogumilka oj wiem co to znaczy woda + dziecko mój synek teraz to tylko w stronę oczka biega i wrzuca kamyczki trzeba go pilnować strasznie ,ale jego plac zabaw będzie w dalszej części ogrodu i jak będzie na tyle duży by zrozumieć co nieco to będę tłumaczyć że tutaj zabawy nie ma
A na marginesie wczoraj dalej walczyłam z nową rabatką pod domem .. Taką mam ochotę na pracę w ogrodzie , no ale dzidziuś to dzidziuś Planuję w sobotę z rana wstać wcześniej póki jeszcze wszyscy będą spać to może się uda w końcu skończyć i pokazać wam efekt końcowy
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i miłe słowa choć oczywiście na słowa krytyki też jestem otwarta
reniuniek oczywiście ,ze pokażę co kupiłam ale już powkopywałam więc jak uporządkuję do końca to wklejam foteczki
bonia dziękuję ci kochana za miłe słowa - bo mobilizuje mnie do dalszej walki z ogrodem A skalniak zmieniałam już wiele razy myślę ,że tym razem już taki zostanie bo z efektu jestem zadowolona
bogumilka oj wiem co to znaczy woda + dziecko mój synek teraz to tylko w stronę oczka biega i wrzuca kamyczki trzeba go pilnować strasznie ,ale jego plac zabaw będzie w dalszej części ogrodu i jak będzie na tyle duży by zrozumieć co nieco to będę tłumaczyć że tutaj zabawy nie ma
A na marginesie wczoraj dalej walczyłam z nową rabatką pod domem .. Taką mam ochotę na pracę w ogrodzie , no ale dzidziuś to dzidziuś Planuję w sobotę z rana wstać wcześniej póki jeszcze wszyscy będą spać to może się uda w końcu skończyć i pokazać wam efekt końcowy
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i miłe słowa choć oczywiście na słowa krytyki też jestem otwarta
Ogród Kasiek604
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Witaj Kasiu
Bardzo podoba mi się Twój zakątek kamienisty z oczkiem wodnym i ciurkadełkiem.....
Dużo już zrobiłaś - jestem pełna podziwu - w dwa lata takie efekty
Ciekawa jestem dalszych Twoich działań - dlatego zapowiadam kolejne wizyty
Bardzo podoba mi się Twój zakątek kamienisty z oczkiem wodnym i ciurkadełkiem.....
Dużo już zrobiłaś - jestem pełna podziwu - w dwa lata takie efekty
Ciekawa jestem dalszych Twoich działań - dlatego zapowiadam kolejne wizyty
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Nowe nabytki
Budleja Dawida
i jeszcze jedna
Pinus nigra 'Spielberg' - Sosna czarna
a teraz Philadelphus 'Alabaster' - Jaśminowiec 'Alabaster
oraz Philadelphus 'Lemoinei' - Jaśminowiec
Kupiłam jeszcze :
sosne górską
Juniperus horizontalis 'Wiltonii' - Jałowiec
Juniperus hor. 'Prince of Wales' Jałowiec plazacy
Acer palmatum 'Butterfly' - Klon palmowy 3- BARWNY
Sciadopitys verticillata - Sośnica japońska
oraz 2 Rhododendrony
zdjęcia już wkrótce
-- 7 sie 2011, o 09:48 --
Nowe nabytki
Budleja Dawida
i jeszcze jedna
Kupiłam jeszcze :
sosne górską
oraz 2 Rhododendrony
zdjęcia już wkrótce
Budleja Dawida
i jeszcze jedna
Kupiłam jeszcze :
sosne górską
oraz 2 Rhododendrony
zdjęcia już wkrótce
-- 7 sie 2011, o 09:48 --
Nowe nabytki
Budleja Dawida
i jeszcze jedna
Kupiłam jeszcze :
sosne górską
oraz 2 Rhododendrony
zdjęcia już wkrótce
Ogród Kasiek604
- anesse81
- 200p
- Od: 2 lut 2011, o 16:40
Qrcze, ja to nawet za dwa lata nie będę miała tak pięknego ogrodu! Wszystko tak fajnie zaplanowane
Ile roślin.... Super wszystko wygląda...
Ile roślin.... Super wszystko wygląda...
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ale zakupy
Na razie to maleństwa, ale jak podrosną to ho, ho.... zapełnią ładny kawałek ogrodu
Na razie to maleństwa, ale jak podrosną to ho, ho.... zapełnią ładny kawałek ogrodu
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Kasiu zakupy super niech ładnie rosną ale skalniaczek i ten chodnik zrobiony z krążków drewnianych bajka metamorfoza niesamowita patrząc na ogród w tamtym roku a teraz należą Ci się wielkie
- reniuniek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kasiu,ale u ciebie kolorowo Super zakupy poczyniłaś,naprawde dużo się u ciebie dzieje
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Kasiu ile się u ciebie dzieje .Pięknie kolorowe te twoje rabatki