Moje nowe hobby :))

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: moje nowe hobby :))

Post »

Maluchy ładne doniczki dostały... ;)
Niech pięknie rosną ;:108
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
karolinab20
100p
100p
Od: 14 lip 2011, o 10:07
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witajcie :)

Dla okazania wam naleŻnego szacunku, zgodnie ze "zwyczajem" (a nie regulaminem forum do dnia dzisiejszego) zaczynam uŻywaĆ polskich znakÓw :)

Oto moja Gerberka znÓw szaleje :) :
Obrazek

Bluszczyk od Eli dostaŁ swÓj domek :
Obrazek DziĘkujĘ Elu ;:196

A to moje dwie dracenki :) Jak uwaŻacie, wŁoŻyĆ juŻ do ziemi? :wink:
Obrazek

P.S Jest mi bardzo przykro z powodu interwencji moderatora w mój temat i zakolorowania mi całego wątku, co nie czyni go już tak miłym jak wcześniej. Jestem oburzona że w taki oto sposób załatwia się tu sprawy, zwłaszcza że nieużywanie polskich znaków nie jest żadną obrazą skierowaną do innych forumowiczów, ani do dnia wczorajszego, nie było przekroczeniem regulaminu. Nikt z nas przecież nie może odpowiadać za złe sformułowanie regulaminu w roku 2009.
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę, że gerbera w dalszym ciągu pięknie kwitnie ;:108, a malutki bluszczyk jest śliczny :) . Ja bym jeszcze poczekała z dracenkami, ale ja ogólnie wolę, kiedy korzenie są już dość porządne i długie :) .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
Awatar użytkownika
Anjja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2010, o 20:14

Post »

Zgadzam się z Wiktorią jeszcze za wcześnie na wsadzenie draceny do ziemi. M1 jeszcze musi na nie zaczekać :wink:
Gerbera Cię polubiła a to nie łatwa roślinka, musi jej być dobrze...
Bluszczyki to lubię wszystkie :uszy
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Awatar użytkownika
Hubird
100p
100p
Od: 5 maja 2011, o 17:25

Post »

Masz bardzo ładne roślinki :) Szczególnie przypadł mi do gusto fiołeczek ;:108
Pozdrawiam Hubert
Moje rośliny:
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 2#p2222092" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

Śliczny kolorek gerbera ;:108 Ja mam różowy i żółty, to są bardzo ładne kwiatki i nawet jak nie kwitną to fajnie wyglądają.
Ja obecnie tez czekam na rozwinięcie pączka u różowego, już go widać, ale coś pomału mu idzie rośnięcie w wzwyż. :wink:
Awatar użytkownika
karolinab20
100p
100p

Post »

Jest mi bardzo przykro z powodu interwencji moderatora w mój temat i zakolorowania mi całego wątku, co nie czyni go już tak miłym jak wcześniej. Jestem oburzona że w taki oto sposób załatwia się tu sprawy, zwłaszcza że nieużywanie polskich znaków nie jest żadną obrazą skierowaną do innych forumowiczów, ani do dnia wczorajszego, nie było przekroczeniem regulaminu. Nikt z nas przecież nie może odpowiadać za złe sformułowanie regulaminu w roku 2009. Wiec skoro nie przekroczyłam żadnej z ustalonych w nim reguł to który regulamin określa granice interwencji moderatora?
Tyle forumowiczów pisze dziś do mnie o tym jak zostałam potraktowana i cieszę się że nie jestem z tym sama. Mój wątek wygląda strasznie w te czerwone plamy, a osoba która to uczyniła nie zna zasad ortograficznych słowa : "JUŻ" i uczyniła to bezprawnie gdyż nie przekroczyłam regulaminu, a jedynie "zwyczaj".

Jeżeli nieużywaniem polskich znaków okazałam komuś brak szacunku to proszę o wpisanie o tym w moim wątku. Choć nie sądzę że zrobiłam tym komuś jakikolwiek uszczerbek.
Awatar użytkownika
karolinab20
100p
100p

Post »

[quote="karolinab20"]Jest mi bardzo przykro z powodu interwencji moderatora w mój temat i zakolorowania mi całego wątku, co nie czyni go już tak miłym jak wcześniej. Jestem oburzona że w taki oto sposób załatwia się tu sprawy, zwłaszcza że nieużywanie polskich znaków nie jest żadną obrazą skierowaną do innych forumowiczów, ani do dnia wczorajszego, nie było przekroczeniem regulaminu. Nikt z nas przecież nie może odpowiadać za złe sformułowanie regulaminu w roku 2009. Wiec skoro nie przekroczyłam żadnej z ustalonych w nim reguł to który regulamin określa granice interwencji moderatora?
Tyle forumowiczów pisze dziś do mnie o tym jak zostałam potraktowana i cieszę się że nie jestem z tym sama. Mój wątek wygląda strasznie w te czerwone plamy, a osoba która to uczyniła nie zna zasad ortograficznych słowa : "JUŻ" i uczyniła to bezprawnie gdyż nie przekroczyłam regulaminu, a jedynie "zwyczaj".

Jeżeli nieużywaniem polskich znaków okazałam komuś brak szacunku to proszę o wpisanie o tym w moim wątku. Choć nie sądzę że zrobiłam tym komuś jakikolwiek uszczerbek.

Dziękuję że jesteście ze mną.

-- 10 sie 2011, o 18:40 --

Jest mi bardzo przykro z powodu interwencji moderatora w mój temat i zakolorowania mi całego wątku, co nie czyni go już tak miłym jak wcześniej. Jestem oburzona że w taki oto sposób załatwia się tu sprawy, zwłaszcza że nieużywanie polskich znaków nie jest żadną obrazą skierowaną do innych forumowiczów, ani do dnia wczorajszego, nie było przekroczeniem regulaminu. Nikt z nas przecież nie może odpowiadać za złe sformułowanie regulaminu w roku 2009. Wiec skoro nie przekroczyłam żadnej z ustalonych w nim reguł to który regulamin określa granice interwencji moderatora?

Dziękuję że jesteście ze mną.
Awatar użytkownika
karolinab20
100p
100p

Post »

..
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Karolinko cieszę się, że bluszczyki ładnie Ci rosną i już dostały swój domek. :tan
A z dracenkami to jeszcze poczekaj, bo zawsze to bezpieczniej dla roślinki, jak korzonki są dłuższe i mocniejsze. :wink:
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
karolinab20
100p
100p

Post »

Witajcie! :)

Potrzebuję pilnie waszej pomocy..:( Mój grubosz hobbit stał się sflaczały i zwiędnięty.. Nie wiem co z nim jest :( Raczej nie jest to skutek niedoboru wody, z resztą już brak mi pomysłów :(
ZObaczcie:
Obrazek

A tu moje dracenki już na miejscu :heja
Obrazek
Adam12222
1000p
1000p
Od: 30 maja 2011, o 15:50
Kontakt:

Post »

:wit Karolinko
Widzę kwiatuszki posadzone niech pięknie i zdrowo teraz rosnąć ;:138 :wink:
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Wiktoria_W
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2011, o 03:14
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dracenki wyglądają wspaniale :) , natomiast w sprawie grubosza niestety nie jestem w stanie Ci pomóc :( .
Miłego dnia, Wiktoria
Dom w odcieniach zieleni
Poszukuję
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”