W.o...Grzybach
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Grażynko ja jestem starą grzybiarką . Moje fotki są na stronie 16 w tym wątku . Pozdrawiam wszystkich miłośników natury i tych nowych i tych zasiedziałych
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Sory Moniczko - chyba się zasiedziałam i zapomniałam
Ale to bardzo cieszy, że ktoś tu zagląda poza sezonem.
Ale to bardzo cieszy, że ktoś tu zagląda poza sezonem.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aśka2006
- 500p
- Od: 18 gru 2007, o 13:23
Witaj mora1
U mnie również rosna smardze ogrodowe!
Niestety nie wiem jak sensownie je przyrządzać
Może mi coś podpowiesz!
Grzybków również nie mogę się doczekać. Mieszkam na Mazurach więc lasów mam pełno do okoła i nawet chodzić daleko nie muszę. Kureczki z masełkiem - ach nie wytrzymam do czerwca.
Pozdrawiam
U mnie również rosna smardze ogrodowe!
Niestety nie wiem jak sensownie je przyrządzać
Może mi coś podpowiesz!
Grzybków również nie mogę się doczekać. Mieszkam na Mazurach więc lasów mam pełno do okoła i nawet chodzić daleko nie muszę. Kureczki z masełkiem - ach nie wytrzymam do czerwca.
Pozdrawiam
Aśka
- kogra
- Przyjaciel Forum
Witaj Asiu.
No to Ci zazdroszczę tych terenów. U mnie kurek ani śladu. Ale za to inne grzybki rosną sobie zdrowo. Moje zbiory widziałaś wcześniej. A czym Ty możesz się pochwalić ? Masz jakieś fotki ?
Jajecznica z borowikami też jest niczego sobie , chyba pójdę i zrobię sobie z grzybkami z zamrażarki.
No to Ci zazdroszczę tych terenów. U mnie kurek ani śladu. Ale za to inne grzybki rosną sobie zdrowo. Moje zbiory widziałaś wcześniej. A czym Ty możesz się pochwalić ? Masz jakieś fotki ?
Jajecznica z borowikami też jest niczego sobie , chyba pójdę i zrobię sobie z grzybkami z zamrażarki.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- aśka2006
- 500p
- Od: 18 gru 2007, o 13:23
Zdjęć niestety nie mam. Obiecuję robić w tym roku
Pomysł na jajecznicę świetny u mnie w zamrażarce też są jeszcze zapasy ale niestety jestem w pracy z jajecznicą muszę poczekać.
W moich lasach jest zdecydowana przewaga kurek i podgrzybków a na działce mam maślaki, pieczarki, kanie i smardze. O rany ślinka cieknie!
Pozdrawiam
Pomysł na jajecznicę świetny u mnie w zamrażarce też są jeszcze zapasy ale niestety jestem w pracy z jajecznicą muszę poczekać.
W moich lasach jest zdecydowana przewaga kurek i podgrzybków a na działce mam maślaki, pieczarki, kanie i smardze. O rany ślinka cieknie!
Pozdrawiam
Aśka
- kogra
- Przyjaciel Forum
A ja tak nabrałam wczoraj ochoty na grzybki, że na dzisiaj mam pizzę z grzybami - wprawdzie grzybki z zamrażarki ale są jak świeże. Będzie obiadek, że palce lizać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Witaj Sati.
Smardz to bardzo smaczny grzyb. Ja lubię je smażone na maśle jako obiadowy dodatek do mięsa lub z jajecznicą. Ale może ktoś zna jakąś inną potrawę z tym wyśmienitym grzybem. A może wkleisz zdjęcie - o ile pamiętam, to jeszcze go w tym temacie nie było.
Smardz to bardzo smaczny grzyb. Ja lubię je smażone na maśle jako obiadowy dodatek do mięsa lub z jajecznicą. Ale może ktoś zna jakąś inną potrawę z tym wyśmienitym grzybem. A może wkleisz zdjęcie - o ile pamiętam, to jeszcze go w tym temacie nie było.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42