Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22.cz4
Re: Mały ogród rekreacyjny - grazynarosa22.cz4
Witaj Grażynko cudny ten Twój niechciej U mnie wręcz odwrotnie jest chciej ale czasu nie ma
Ogród Kasiek604
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu to masz lepiej....bo jak się nie chce to gorzej jakby się nie mogło
Ewka,Aga....dmucham i dmucham...leżąc na leżaczku i łapiąc promyczki na ciałko....
Aga....a moze ta Ci się sniła.... ale na niej też niet ani jeżówek ani berberysa
Iguś....to nie fajnie...nie lubie takiego zimna....nie wiadomo co ze sobą zrobic....tylko kocyk i tv.
mam takiego gościa....wielkie toto jak mój serdeczny palec....co to ???????????
Ewka,Aga....dmucham i dmucham...leżąc na leżaczku i łapiąc promyczki na ciałko....
Aga....a moze ta Ci się sniła.... ale na niej też niet ani jeżówek ani berberysa
Iguś....to nie fajnie...nie lubie takiego zimna....nie wiadomo co ze sobą zrobic....tylko kocyk i tv.
mam takiego gościa....wielkie toto jak mój serdeczny palec....co to ???????????
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Jejku - jak mnie zawsze zachwycają takie obłe obrzeża rabat a tu na dodatek takie piękne i wypasione żurawki
- ElzbietaaG
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To chyba jakaś zagraniczna bestyja nasza polska miałaby paski biało - czerwone
a nie biało - różowe.
a nie biało - różowe.
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Comcia....taaaa...wypasione...szczególnie ta jedna,muszę ją przesadzic bo zasłania inne...
Elu-zagraniczna no co TY ,u mnie wsio rodzime skąd by sie przyplątała
moje teraz naj żurawki.....o nazwy nie pytajcie
Elu-zagraniczna no co TY ,u mnie wsio rodzime skąd by sie przyplątała
moje teraz naj żurawki.....o nazwy nie pytajcie
Jak mi to zdjęcie się podoba, bo przypomina......... mniegrazynarosa22 pisze:Mam ogólnego niechcieja.....wybaczcie....
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Grażynko, zazdroszczę ( szczerze) takiej możliwości wypoczynku. Nie żebym nie mogła leżeć i podziwiać ogródka, ale w deszczu i przy 11 C, się nie da
Podziwiam twoje rozwary, mój malutki, czy to taka wysoka odmiana?
Żurawki mają piękne listki. Rosną w doniczkach?
Lilie to na pewno nie Antosie ani Józefy. Moja Casablanca tak wygląda tylko parterowa była. Pan na targach ogrodniczych twierdzi, ze Antosie to u nas rarytasy i trudne do zdobycia. Prawdziwe wśród kolekcjonerów i pasjonatów. Ale jak jest rzeczywiście? temat lilii jest mi jeszcze obcy. W tym roku tylko nieśmiałe próby poczyniłam w tym kierunku.
Pozdrawiam i proszę o trochę
Podziwiam twoje rozwary, mój malutki, czy to taka wysoka odmiana?
Żurawki mają piękne listki. Rosną w doniczkach?
Lilie to na pewno nie Antosie ani Józefy. Moja Casablanca tak wygląda tylko parterowa była. Pan na targach ogrodniczych twierdzi, ze Antosie to u nas rarytasy i trudne do zdobycia. Prawdziwe wśród kolekcjonerów i pasjonatów. Ale jak jest rzeczywiście? temat lilii jest mi jeszcze obcy. W tym roku tylko nieśmiałe próby poczyniłam w tym kierunku.
Pozdrawiam i proszę o trochę
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Grażynko jestem... nadrobiłam... i pochwalę rabatkę żurawkową bo udana aranżacja i taka naturalna obudowa.
Z tego co widzę u Ciebie to dość szybko rosną żurawki albo masz do nich dobre podejście.
Pozdrawiam
Z tego co widzę u Ciebie to dość szybko rosną żurawki albo masz do nich dobre podejście.
Pozdrawiam
Grażynko twoje żurawki robią wrażenie, kolorowe liście wyglądają jak piękne kwiaty, tyle wspaniałych odmian, jest co podziwiać.
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Grażynko Cudne te Twoje żurawki czy niektóre masz w donicach ??? czy ja źle widzę ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Grażynko, pięknie wyglądają takie dorodne żurawki w prmieniach sierpniowego słoneczka
Pozdrawiam niedzielnie
Pozdrawiam niedzielnie
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko żurawki przepiękna, rozrośnięte , dorodne, piękne odmiany.....uwielbiam je Ta falista rabata z nimi na obrzeżu cudeńko.....a stwora masz niesamowitego
Jak ja wiem gdzie zaglądać! Cud miód malina! Śnią mi się po nocach te piękności .