Ogródek An-ki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krysad71
1000p
1000p
Od: 11 gru 2009, o 20:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek An-ki

Post »

Wybiorę się kiedyś Aniu.
Pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
Tatia
50p
50p
Od: 20 cze 2011, o 09:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu - myślę, że ostatni weekend sierpnia wpadniemy! Mam nadzieję, że tym razem się spotkamy. Dam Ci oczywiście wcześniej znać.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Krysiu,Marto-to czekam.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Witaj Aniu, no to się przyznaję, że od trzech lat często do ciebie zaglądam bo lubię Twój ogród. Nie wiem dlaczego naparstek, skoro mieści tyle roślinności. Jak pokazałaś Giardinie nie wiedząc czy to ona czy Edenka R, to aż mi seduszko staneło.
Nie mogłam się doczekać co to będzie za ona. Oczywiście buszowałam po necie i mnie osobiście nie pasowała Eden R, bo to róża florystyczna. Skutek jest taki, że już zamówiłam to cudo. Oby mi rosła tak jak u Ciebie.
Aniu Ty musisz stosować jakieś tajemne środki, bo twoje róże rosną i kwitną obłędnie. ;:180
Sama zauważyłaś, że Twój Dr. Jamaini ma ładniejszy kolor. Przecież to za sprawą tego co dostał w postaci papu. :;230
Aphrodite, ona też u Ciebie ma kolor z nalotem morelowego. Przecież jej kolor to pudrowy róż. Chyba, że zdjęcia przekłamują.
Podoba mi się również bardzo : Artemis, Droming M, Burgund Ice, Sir Lancelot - Twój opis odkrywa jego piekno.
Czy Droming M kwitnie teraz i czy jest zdrową różą. No, to na tyle, pozwolisz, że dalej będę tu bywać. ;:108
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Dexter ;:167
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:;230 AniuDS-co za oszczędność słów. ;:196

Maju witaj.
Aphrodite u mnie z nalotem moreli-w tym wypadku aparat i moje zdjęcia( :oops: ) nie przeklamują.
W tej chwili powtarza kwitnienie i znowu jest piękny bukiet kwiatów.
Co im daję?-pokrzywy i skrzyp następnie nawóż rogowy(z Lidla) i nawóż pod pomidory.To wszystko.
Dronning Margrethe była zdrową różą bo teraz złapała czarną plamistość.Teraz kwitnie pojedynczymi kwiatami ale od czerwca do lipca miała dużo kwiatów i były naprawdę zjawiskowe.
Wiesz ja mam 3 sadzonki Giardiny ale te nr 2 i 3 na razie nie pokazują cech wspinacza.Poczekamy,zobaczymy.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Aniu, chyba się nie obraziłaś za sugestię, ze zdjęcia przekłamują. :;230 Być może te środki które stosujesz powodują takie zabarwienia.
DM podoba mi się bardzo. Mam ją już zapisaną. Aniu, wiedziałam o dwóch, przegapiłam tą trzecią Giardinke. Czy wszystkie trzy były kupione z jednej szkółki ? Ja zamówiłam przez Gosię w niemieckiej. Jestem ciekawa jak sobie poradzi w moich warunkach.
Czy może rosnąć w lekkim zacienieniu. :uszy
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Aniu, chciałam się przywitać po powrocie ;:196
Muszę przyznać, że ze wszystkich moich hortensji najbardziej podoba mi się apsera- nadal pięknie się prezentuje, pędy są sztywne i ulewy nie są w stanie im zaszkodzić. Polecam!!
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
basjak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2009, o 13:34

Post »

Aniu, tak mi żal, że nie zdążyłam się załapać na pokaz Twoich piękności w realu. W moim ogródku jesiennie, chociaż róże nie wyglądają najgorzej :roll: właściwie o wiele lepiej, niz rok temu. Krzaczki zielone, plamistość jakby trochę odpuściła. Natomiast same kwiaty przedziwnie się przebarwiają i deformują. Czerwona Ena zakwitła w kolorze Heidi, a zwykle duże kwiaty mają teraz wielkość i budowę margaretki :;230
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Co tu więcej o nim pisać, przecież dobrze wiesz, że go lovam 8-) :wink:
Awatar użytkownika
Alionuszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2009, o 23:21

Post »

Aniu prosiłaś o zdjęcia ,więc się sprężyłam i znalazłam... :D
La France u Ani rośnie pięknie i ma wiele pąków ,u mnie niestety nie wykazywała takiego wigoru... :?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Nelu.Nie mogłam wkleić zdjęć bo znowu popsułam kabelek i czekam aż dojdzie(zamówiłam)
Bardzo chciałam pokazać Wam La France jak u mnie pięknie kwitnie.(dostałam ją od Neli w bardzo złym stanie zdrowotnym i powiedziała,że tylko moja ziemia może tą uroczą różę ożywić- no i tak się stało)Te srebrne wywinięte płatki i pastelowy róż są tak piękne i zachwycające,że nie można od krzewu oderwać oczu.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

majka411 pisze:Aniu, chyba się nie obraziłaś za sugestię, ze zdjęcia przekłamują. :;230 Być może te środki które stosujesz powodują takie zabarwienia.
DM podoba mi się bardzo. Mam ją już zapisaną. Aniu, wiedziałam o dwóch, przegapiłam tą trzecią Giardinke. Czy wszystkie trzy były kupione z jednej szkółki ? Ja zamówiłam przez Gosię w niemieckiej. Jestem ciekawa jak sobie poradzi w moich warunkach.
Czy może rosnąć w lekkim zacienieniu. :uszy
Maju no gdzie tam się obrażać-przecież zdjęcia nigdy nie oddadzą całej prawdy o kolorze.Zawsze sa przekłamania.
Jedna Giardina, ta nr 1 -cudowna-u Spasówki a dwie od Gosi.Te dwie kwitły też wspaniale ale nie wypuścily większych pędów.Na razie są jak rabatowe około 60 cm.Zdrowe i ładnie ulistnione.
Ja myślę ,że lekkie zacienienie może tylko dodać uroku i kolorku a także kwiaty tak szybko nie więdną(chociaż w przypadku Giardiny nawet na patelni trzymały się bardzo długo).
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”