Dziękuję za tak liczne odwiedziny, goście jak na razie nie wrócili dzisiaj bardzo dokładnie zlustrowałam ogród i na razie niet
ale Ania poprawiła sobie dzisiaj humorek jadąc na zakupki, a jak myślicie gdzie ? no właśnie

i nabyłam cebule tulipanków papuzich 9 szt., krokusów róznych 16 szt. i cebulice takie o lazurowym kolorze 5 szt. Cebulice chcę posadzić koło śnieżyczek, ale będzie pięknie
A odnośnie niedzielnej pracy moja kochana babcia powtarzała ''niedzielna praca w g.....o sie obraca'' i zobaczcie w niedzielę kosiłam a bodajże we wtorek goście, może coś w tym jest
Odnośnie moich dzisiejszych zakupów to w Tesco były straszne przeceny i kupiłam nową kosiarkę do trawy elektryczną z koszem na trawę za uwaga 42,50 zł ,wiec wypad do miasta udał mi się jak nie wiem co i trweczkę dzisiaj jeszcze raz kosiłam ale już koło 18

więc mam nadzieję, że dzisiejsza praca nie pójdzie na marne
aha i trzymac mi tu za mnie kciuki bo jutro idę na 9 rano na rozmowę kwalifikacyjną , też właśnie dzisiaj prawie załatwiłam sobie pracę,

och ale ja się rozpisałam, biegnę teraz do waszych ogródków, aha i następny clematisek mój ma pączki, już za chwileczkę, już za momencik .......się rozkwitnie, ależ ja jestem dzisiaj happy