No i fikusiki też piękniusie Już wiem jaki jeden z moich będzie mógł osiągnąć rozmiary tak nam po troszku serwujesz piękności że zastanawiam się co Ty jeszcze ukrywasz i wydaje mi się że chowasz jeszcze mnóstwo roślinek jestem z natury niecierpliwa ale ... poczekam ładnie i grzecznie na kolejne foteczki
A gdzie przynudzasz no coś Ty z przyjemnością się piękne roślinki ogląda zwłaszcza gdy się ma koło siebie jedzenie i picie, 5 min dla siebie i nie trzeba od kompa odchodzić ale ... grzecznie na kolejne czekam
Kwiatuszki masz przecudne śliczne eh cudeńka widziałam u ciebie łosie rogi powiedz czy jakoś specjalnie trzeba z nimi postępować bo wyglądaja bardzo ciekawie.
Witaj Rozalko u mnie i dziękuję za miłe słówka .Co do łosich rogów to mam tę paprotkę jakieś dwa lata i prawdę powiedziawszy nie zauważyłam,aby wymagała jakiegoś specjalnego traktowania.Jedyne co,to staram się przy podlewaniu nie moczyć jej liści i nie spryskiwać ,jak innych paprotek ,gdyż ta posiada omszałe liście,które tego nie lubią.
Pozdrawiam serdecznie. i zapraszam ponownie.
aga111 pisze:Co do mojej paprotki,to spryskuję ją co jakiś czas.
Zielonych to masz niezliczone ilości. Fajnie że tak pokazujesz gatunkami... dobry pomysł...
Davalia to też jedna z moich ulubionych paproci, i te listki na tych pajęczych nóżkach super wyglądają
Ficusy to prawdziwe, duże okazy... a ten ostatni to dopiero olbrzym
Nooooooooooo muszę powiedzieć że naprawdę ona pięknością jest Jest inna niż te hoje które dotąd widziałam zresztą teraz się dopiero dowiaduję ile jest i jakie są różne odmiany hojek - jedna ładniejsza od drugiej
to teraz jej życzę żeby szybciutko ładnie i zdrowo rosła i Gratuluję pięknego zakupu
Dziękuję w imieniu hojki.Twoim oczywiście życzę tego samego.A co do mojego zakupu,to podobno ta odmiana dość szybko rośnie.Jeśli tak będzie ,to jesteś pierwsza w kolejce.