Moje ukwiecone parapety
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje ukwiecone parapety
Michale mi też ona wpadła w oko, do tego ma nakrapiane listki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Bardzo podoba mi się ten rodzaj storczyka, małe kwiatuszki, ale duża ich ilość
Dobry wybór, a jak pięknie się u Ciebie prezentuje
Rozumiem co przeżywasz, mam rodzinę gdzieś w Twoich stronach, kuzyn stracił kilka szklarni
Dobry wybór, a jak pięknie się u Ciebie prezentuje
Rozumiem co przeżywasz, mam rodzinę gdzieś w Twoich stronach, kuzyn stracił kilka szklarni
- dorotakol
- Od: 30 maja 2009, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
prześliczna i taka delikatna
Pozdrawiam Dorota!
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45150" onclick="window.open(this.href);return false;
Nono..., hybrydka jest śliczna, naprawdę . Trzymam kciuki, żebyście już więcej nie mieli takich problemów jak to zalanie piwnicy
Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Wspaniały storczyk u ciebie zamieszkał
Bardzo fajny ma kształt kwiatuszka
Bardzo fajny ma kształt kwiatuszka
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- victorys
- 200p
- Od: 11 lut 2011, o 20:21
Śliczna hybrydka, a ten zaostrzony kształt płateczków dodaje jej niezwykłego uroku. Ja mam półminiaturkę w bardzo podobnym kolorze i napatrzeć się na nią nie mogę, więc twój zakup jest jak najbardziej udany
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu piękna ta hybrydką i jak gęsto kwitnie.
Mimo przeciwności losu jednak się nie poddajesz. Tak dalej.
Mimo przeciwności losu jednak się nie poddajesz. Tak dalej.
- Mireczek1965
- 200p
- Od: 3 sie 2011, o 12:06
Kasieńka! ale kolekcja! . Przeżyłem szok storczykowy. . Moja kolekcja dwóch storczyków to pikuś przy Twojej. Masz nawet podobnego storczyka do mojego reanimowanego umarlaczka. Jednak spokojnie, porozmawiamy za rok, rozwijam się, a jakże brniemy do przodu z moją hodowlą. Mam zamiar kupić nastepne i pomalutku może za sto lat dobiję do kadry storczykomaniaków. Pozdrawiam!
Kasiu piękne masz kwiaty, a ta miniaturka rzeczywiście prawie identyczna, jak moja pozdrawiam
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Kasiu bardzo ładna hybrydka ,ciekawa w kształcie płatków i taki intensywny kolorek
-
- Od: 1 cze 2010, o 23:15
Lucynko, Doroto, Kasiu, Piotrze, Rysiu, Wiktorio, Asiu, Ewo, Marku dziękuję Wam za odwiedziny u mnie.
Mireczku witam Cię u siebie i zapraszam częściej
Dziś przedstawiam moją bellinkę największego uparciucha w mojej kolekcji. Mam ją od półtora roku a przez rok stała jak sztuczna, ani korzonka, ani listeczka, ani pędzika. Na wiosnę wreszcie coś zaczęło się dziać ale pęd po niedługim czasie zatrzymał się w rozwoju, wtedy przesadziłam ją do nowego podłoża i po jakimś czasie wyrósł jej drugi pęd który znów zatrzymał swój rozwój. Obecny kwiat ruszył ze wzrostem jak przebywałam na urlopie i tak wreszcie się doczekam jej kwiatka.
Ale warto było czekać bo wygląda ślicznie i do tego ma obłędny zapach.
Uploaded with ImageShack.us
Mireczku witam Cię u siebie i zapraszam częściej
Dziś przedstawiam moją bellinkę największego uparciucha w mojej kolekcji. Mam ją od półtora roku a przez rok stała jak sztuczna, ani korzonka, ani listeczka, ani pędzika. Na wiosnę wreszcie coś zaczęło się dziać ale pęd po niedługim czasie zatrzymał się w rozwoju, wtedy przesadziłam ją do nowego podłoża i po jakimś czasie wyrósł jej drugi pęd który znów zatrzymał swój rozwój. Obecny kwiat ruszył ze wzrostem jak przebywałam na urlopie i tak wreszcie się doczekam jej kwiatka.
Ale warto było czekać bo wygląda ślicznie i do tego ma obłędny zapach.
- darek p
- 500p
- Od: 11 lip 2010, o 23:53
Warto było czekać,jest piękna.wielkie Kasiu.
moje storczyki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=38721" onclick="window.open(this.href);return false;