Falenopsisowy fan i jego rośliny :]
Re: Falenopsisowy fan i jego rośliny :]
Piotrze, korzonki to cieszą mnie najbardziej bo to oznaka że dobrze sobie u mnie żyją
Rysiu, Moniko, dziękuję za uznanie Dziewczyny zawstydziłyście mnie
Wiktorio, wielkie dzięki za miłe słowa - rzeczywiście, są to bezproblemowe storczyki. Wystarczy im trochę dogodzić a pięknie rosną, co bardzo cieszy a zarazem zachęca do dalszej uprawy
Kooo, bardzo dziękuje
Ewo, mam nadzieje że odwdzięczy się niebawem
Kasiu, szymka, sam się dziwię że tak pędzę z wątkiem
Kasiu, kasia74, bardzo dziękuję za mile słowa . Rzeczywiście, przy 100 byłoby to nie wykonalne ale przy jednym jak najbardziej
Dorotko, Bardzo Dziękuję. :] ja dopiero uczę się podlewać na oko storczyki - Falenopsisy już opanowałem teraz czas uczyć się dendrobium
Adamie, wolę nadmiar korzonków niż ich brak
Lucyno,ktoś musi być pierwszy, naprawdę nie miałem lepszego pomysłu ale bardzo dziękuję za uznanie
Brakło mi już limitu na uśmieszki, ha ha ha
Ostatnio zaperolikowało mi się w domu bo i dziś rozkwitł następny :] :]
A dziś miałem niemiły wypadek - moje malutkie dendrobium pod wpływem lekkiego wiaterku wylądowało na podłodze więc musiałem go czymś wzmocnić i wymyśliłem taki dostojny domek :]
Niech pije na zdrowie ha ha ha :]
Rysiu, Moniko, dziękuję za uznanie Dziewczyny zawstydziłyście mnie
Wiktorio, wielkie dzięki za miłe słowa - rzeczywiście, są to bezproblemowe storczyki. Wystarczy im trochę dogodzić a pięknie rosną, co bardzo cieszy a zarazem zachęca do dalszej uprawy
Kooo, bardzo dziękuje
Ewo, mam nadzieje że odwdzięczy się niebawem
Kasiu, szymka, sam się dziwię że tak pędzę z wątkiem
Kasiu, kasia74, bardzo dziękuję za mile słowa . Rzeczywiście, przy 100 byłoby to nie wykonalne ale przy jednym jak najbardziej
Dorotko, Bardzo Dziękuję. :] ja dopiero uczę się podlewać na oko storczyki - Falenopsisy już opanowałem teraz czas uczyć się dendrobium
Adamie, wolę nadmiar korzonków niż ich brak
Lucyno,ktoś musi być pierwszy, naprawdę nie miałem lepszego pomysłu ale bardzo dziękuję za uznanie
Brakło mi już limitu na uśmieszki, ha ha ha
Ostatnio zaperolikowało mi się w domu bo i dziś rozkwitł następny :] :]
A dziś miałem niemiły wypadek - moje malutkie dendrobium pod wpływem lekkiego wiaterku wylądowało na podłodze więc musiałem go czymś wzmocnić i wymyśliłem taki dostojny domek :]
Niech pije na zdrowie ha ha ha :]
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Żeby tylko w tym kieliszku nie rósł krzywo od pijaństwa
Piękny peloric, czy mi się coś pomyliło czy któraś z dziewczyn pisała, że on pachnie ?
Piękny peloric, czy mi się coś pomyliło czy któraś z dziewczyn pisała, że on pachnie ?
Wiem ze pachnie tamten beżowy i to nawet intensywnie a tego nigdy nie obwąchiwałem więc jutro przy porannym słoneczku powącham porządnie i napisze
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
Ale foteczki pokazałeś
Nawet fiołeczek się załapał na sesję
Nawet fiołeczek się załapał na sesję
When nothing goes right, go left.
Pozdrawiam, Kasia
Pozdrawiam, Kasia
- moniczka82+
- 100p
- Od: 22 lip 2011, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ładne kwiateczki!!
A mały niech pije
A mały niech pije
Pozdrawiam, Monika
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45820" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=45820" onclick="window.open(this.href);return false;
no fiołka mam identycznego a dendrobium wygląda bosko w tym kieliszku
Moje Wątki
zapraszam
zapraszam
Rysiu, tak tez mi się wydaje że mamy identyczne - pamiętam takiego u Ciebie
Lucyno, tak jak pisałem jutro zanosi się na wielkie wąchanie A niech mi się tylko dendrobium rozpije
Kasiu, fiołeczek tak ładnie zaglądał że nie mogłem mu odmówić zdjęcia z kolegą Dendrobium
Moniko, a akurat ta sadzonka lubi sobie wypić
Michale, kieliszek i mnie się podoba - dzięki za miłe słowa
Adamie, to teraz przy każdym podlaniu będzie pił za wsze zdrowie i zdrowie innych storczyków
Lucyno, tak jak pisałem jutro zanosi się na wielkie wąchanie A niech mi się tylko dendrobium rozpije
Kasiu, fiołeczek tak ładnie zaglądał że nie mogłem mu odmówić zdjęcia z kolegą Dendrobium
Moniko, a akurat ta sadzonka lubi sobie wypić
Michale, kieliszek i mnie się podoba - dzięki za miłe słowa
Adamie, to teraz przy każdym podlaniu będzie pił za wsze zdrowie i zdrowie innych storczyków
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
No cudny jest a maluszek w kieliszku cudnie wygląda
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- victorys
- 200p
- Od: 11 lut 2011, o 20:21
Piękny bordowy peloric, ładnie sie prezentuje w towarzystwie białaska
Pozdrawiam, Wiktoria
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Tak się wszystko zaczęło...
Uśmiechami malowane twarze ludzi - to lubię! Pogoda ducha to moja droga, na pewno się nie zgubię!
Piotrze piękny kolor ma Perolic a kieliszek bardzo gustowny
- Klaudia89
- 200p
- Od: 16 maja 2011, o 12:59
Śliczne mieszkanko urządziłeś Dendrobium Odrobina wody na dnie kieliszka zapewne podniosłaby wilgotność wokół roślinki co na pewno by jej służyło
Szczęśliwie zarażona od 12.05.2011
Mój storczykowy wątek
Mój storczykowy wątek
Piotrze, Wiktorio, Ewo, Klaudio, - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa
Kieliszek powiem wam jest no pokuszę się o słowo zabytkowy - moja babcia podsumowała to tak - " Ile ja się za nimi ustałam w kolejce w Kalwarii Zebrzydowskiej... " . Ale fakt Dendrobium dostojnie się w mim prezentuje
Tak jak mówiłaś Klaudio, troszkę wody na dnie nie zaszkodzi - szczególnie w takie upały za którymi ja osobiście tęskniłem
Korzystając z ostatnich chwil wakacji postanowiłem zafundować większemu Dendrobium wakacje pod gruszą, hmm, a w zasadzie pod wierzbą
Ps. A tam w tyle ogrodzone prowizoryczną siatką to mój skalniak, w którym upodobał sobie kopać mój mały pies i nie było rady - skalniak wylądował za kratami
Miłej nocy
Kieliszek powiem wam jest no pokuszę się o słowo zabytkowy - moja babcia podsumowała to tak - " Ile ja się za nimi ustałam w kolejce w Kalwarii Zebrzydowskiej... " . Ale fakt Dendrobium dostojnie się w mim prezentuje
Tak jak mówiłaś Klaudio, troszkę wody na dnie nie zaszkodzi - szczególnie w takie upały za którymi ja osobiście tęskniłem
Korzystając z ostatnich chwil wakacji postanowiłem zafundować większemu Dendrobium wakacje pod gruszą, hmm, a w zasadzie pod wierzbą
Ps. A tam w tyle ogrodzone prowizoryczną siatką to mój skalniak, w którym upodobał sobie kopać mój mały pies i nie było rady - skalniak wylądował za kratami
Miłej nocy
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
Moje storczyki
- victorys
- 200p
- Od: 11 lut 2011, o 20:21
Myślę, że wczasy dobrze zrobią dla tego olbrzyma
Pozdrawiam, Wiktoria