Ogródek AGNESS cz.9
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.9
Chopin piękny, może moje dadzą radę i pokażą swoje możliwości w przyszłym roku, Aga masz trójsklepkę? nigdy nie widziałam jak to wygląda, chyba są malutkie? hibiskusy widzę ładne na zdjęciach kolekcja hortensji już całkiem ładna, piękny masz ogród i taki gęściutki od rózności
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Uluś
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa....niestety nie udało się zobaczyć ogródka dokładnie....bo zmrok przeszkodził ....mam nadzieję, że następnym razem uda się
Moje hibiskusy to maluchy jeszcze....niewiele wystają ponad inne nasadzenia tak, że nie bardzo wpadają w oko....mam nadzieję, że w przyszłym roku nabiorą troszkę masy
Jestem pewna, że Twoje Chopiny w przyszłym roku zrehabilitują się i wspaniale nadrobią tegoroczne lenistwo
Trójsklepkę mam jedną odmianę....też młoda roślinka, u mnie ma wysokość około 50 cm, a taki kwiatuszek
Trójsklepka owłosiona.
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa....niestety nie udało się zobaczyć ogródka dokładnie....bo zmrok przeszkodził ....mam nadzieję, że następnym razem uda się
Moje hibiskusy to maluchy jeszcze....niewiele wystają ponad inne nasadzenia tak, że nie bardzo wpadają w oko....mam nadzieję, że w przyszłym roku nabiorą troszkę masy
Jestem pewna, że Twoje Chopiny w przyszłym roku zrehabilitują się i wspaniale nadrobią tegoroczne lenistwo
Trójsklepkę mam jedną odmianę....też młoda roślinka, u mnie ma wysokość około 50 cm, a taki kwiatuszek
Trójsklepka owłosiona.
- kropka010
- 500p
- Od: 28 lip 2011, o 22:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Muszę sobie koniecznie sprawić trójsklepkę na wiosnę, bardzo mi się podobają
będę się powtarzać do znudzeniea strasznie ładnie u ciebie,
będę się powtarzać do znudzeniea strasznie ładnie u ciebie,
... najwspanialsze piękno świata, podarował nam Bóg w kwiatach ...
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
Moje oczko w głowie Legnica i okolice
Pozdrawiam wszystkie ogrodoholiczki - Ania
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne wrzosy, hibki też.
Ja wolę kupować wysyłkowo w szkółkach specjalistycznych - większa pewność w zakupach.
Ja wolę kupować wysyłkowo w szkółkach specjalistycznych - większa pewność w zakupach.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Kochana dzięki, zaraz zacznę szukać o ile nie zasnę hihi nie dawno wróciłam z działeczki, wykąpałam się zjadłam. No i coś więcej napisałam u siebie w wątku:)
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Aguś, ja nie będę obsadzała donic jednorocznymi.
Chciałam porobic kompozycje stałe. Mam już kilka takich.
A odkąd dostałam od m. odpowiednią podlewaczkę nie ma problemu z podlewaniem donic.
Odpowiednia sztyca pozwala na doskonałe podlewanie z węża. Nie musze dźwigać.
Chciałam porobic kompozycje stałe. Mam już kilka takich.
A odkąd dostałam od m. odpowiednią podlewaczkę nie ma problemu z podlewaniem donic.
Odpowiednia sztyca pozwala na doskonałe podlewanie z węża. Nie musze dźwigać.
Agnieszko, trójsklepka na twojej fotce jest tak piękna, że aż nierzeczywista - wygląda jak piękna broszka z jakiegoś szlachetnego kamienia :P
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Agnieszko trójsklepka cudo...wrzośce juz kwitną....a ja nawet nie wiem co z moimi...chyba chwasty je pokryły ...
poproszę Ulcię żeby podreptała na skarpę i je poszukała...
poproszę Ulcię żeby podreptała na skarpę i je poszukała...
Aga, z tą tęsknotą do kolejnych Chopinów to chyba przesadzasz Jest tyle innych pięknych róż...Pomarańczowych! A zdołałaś już dla wszystkich nowych nabytków znaleźć miejsce i posadzić?
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wrzosy kwitną ... Więc to już jesień? ...
Twój ogród jest piękny o każdej porze roku, ale jednak smutno, ze juz jesień ... Tak mało było lata
Moja trójsklepka (taka jak Twoja, tylko fioletowa) też nie jest wysoka, ma ze 40cm, a rosnie juz 3 lata.
Twój ogród jest piękny o każdej porze roku, ale jednak smutno, ze juz jesień ... Tak mało było lata
Moja trójsklepka (taka jak Twoja, tylko fioletowa) też nie jest wysoka, ma ze 40cm, a rosnie juz 3 lata.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś, wrzosy przepięknie zdobią Ci jesienny już ogród.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
U mnie wrzosy też słabo rosną. Co prawda w pierwszym roku po posadzeniu nie przycięłam ich i może dlatego. Tej wiosny już ściachałam je równo i coś tam kwitnie, ale mizernie. Ale mimo wszystko tak bardzo je lubię, że co rok jesienią kupuję. Najpierw zdobią balkon a potem wędrują na działkę.
Pozdrawiam Ida
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,gdzie ty mieścisz taką ilość roślin.Chciałabym kiedyś zobaczyć twój ogród w realu.