Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
Re: Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
No słoooodki A trawiasta rabata imponująca! One muszą mieć jednak przestrzeń...
Słodki jest
Uwielbiam takie maluszki... u innych sama doceniam wyzwania związane z wychowywaniem ciut większych stworów
Jeszcze raz życzę Waszej trójce wszystkiego naj, naj
Uwielbiam takie maluszki... u innych sama doceniam wyzwania związane z wychowywaniem ciut większych stworów
Jeszcze raz życzę Waszej trójce wszystkiego naj, naj
- Grzesik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mateusz na trzecim zdjęciu ma zaciętą minę Kamila ;)
Ciągle polujesz na 'Landini'? Pytam się, bo mam namiary
Ciągle polujesz na 'Landini'? Pytam się, bo mam namiary
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Widać ,że darzy Wam się w domu i ogrodzie . :P
Niech i tak dalej będzie .
Niech i tak dalej będzie .
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Tak teraz spoglądam i nadziwić się nie mogę ile żeście tych kamieni natargali do siebie.
A trawska faktycznie porosły do nieba i wcale nie poczuły braku waszej obecności
A trawska faktycznie porosły do nieba i wcale nie poczuły braku waszej obecności
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cebulla -dzięki, Trawy faktycznie się troszku porozrastały Jak dla mnie bomba.
Gorzata, - Dzięki. Tia słodki to on jest faktycznie jak śpi ;))
Grześ- mówisz podobny heeh a nie zauważyłam ;) i pewnie, że poluję dzięki śliczne za zakup niedługo odbiorę.
Jolu- dzięki no jakoś nam się udaje oby tak dalej ;)
Comcia- hhe no dokładnie trochę ton tego kamienia natargaliśmy a i ciągle go mało i mało i drobniejszy by się przydał i taki wielgachny tyż ;) A trawska jak zobaczyłam jak to to przez ten czas co nas nie było wystrzeliło to no ale to akurat dobrze się stało. Ogólnie działka nie ucierpiała podczas naszej nieobecności dobrze ja przygotowaliśmy ;)
Gorzata, - Dzięki. Tia słodki to on jest faktycznie jak śpi ;))
Grześ- mówisz podobny heeh a nie zauważyłam ;) i pewnie, że poluję dzięki śliczne za zakup niedługo odbiorę.
Jolu- dzięki no jakoś nam się udaje oby tak dalej ;)
Comcia- hhe no dokładnie trochę ton tego kamienia natargaliśmy a i ciągle go mało i mało i drobniejszy by się przydał i taki wielgachny tyż ;) A trawska jak zobaczyłam jak to to przez ten czas co nas nie było wystrzeliło to no ale to akurat dobrze się stało. Ogólnie działka nie ucierpiała podczas naszej nieobecności dobrze ja przygotowaliśmy ;)
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiolu. Miałam to szczęście, że widziałam malucha na pierwszym spacerku - już widać zmiany, rośnie w oczach. Ani się obejrzycie, a syn przyjdzie i powie: - matka żenię się. . Trawy pięknie się rozrosły i lepiej jednak wyglądają gdy mają dużą przestrzeń jak u Was. Coś czuję, że niedługo będę swoje ograniczać - jeżeli się da.
I tu do Grzesika - Grzesiu czemu mi nie przypomniałeś, że mam Ci zapłacić za lilię. Ja mam sklerozę i biję się w piersi, że zapomniałam, a obiecałam Wioli że zapłacę.
I tu do Grzesika - Grzesiu czemu mi nie przypomniałeś, że mam Ci zapłacić za lilię. Ja mam sklerozę i biję się w piersi, że zapomniałam, a obiecałam Wioli że zapłacę.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Grzesik
Krysiu, ja też mam sklerozę, więc może dlatego nie przypomniałemada.kj pisze: I tu do Grzesika - Grzesiu czemu mi nie przypomniałeś, że mam Ci zapłacić za lilię. Ja mam sklerozę i biję się w piersi, że zapomniałam, a obiecałam Wioli że zapłacę.
- harwi
Eh moje kochane sklerotyki Tak czy siak ja przesyłkę otrzymałam Nie dzięki wielkie. Jak Grześ nie będzie naliczał odsetek to jakoś damy rade.
Krysiu - faktycznie czas leci a on rośnie w oczach sama widzę i coraz cięższy jest mój kręgosłup mi to mówi Trawy teraz są fantastyczne warto poczekać na ten spektakl. A jest jeszcze tyle piękności chyba rozszerzę rabatę póki nieskończona
Krysiu - faktycznie czas leci a on rośnie w oczach sama widzę i coraz cięższy jest mój kręgosłup mi to mówi Trawy teraz są fantastyczne warto poczekać na ten spektakl. A jest jeszcze tyle piękności chyba rozszerzę rabatę póki nieskończona
- harwi
- Grzesik
Ostatni kwiatek, to cały Kamil, Ty lepiej się zastanów, czy jesteś Jego matką ;) Do Ciebie wcale nie podobny ;)
Wiolu, ach, ten uśmiech! Żadna kobieta się mu nie oprze! Ty uważaj, bo z małego, ślicznego bobaska wyrośnie Ci pożeracz serc niewieścich