Malusieńki mini-ogródeczek Miki
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miko, na konstrukcję możesz puścić winogrona zamiast winobluszczu.Będzie ładnie i pożytecznie. A jak miło będzie skubnąć coś od czasu do czasu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JSZFRED
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Miko, borówki trzeba posadzić nie tyle dwa krzaczki tylko przynajmniej jedna roslinke tzw. żeńską Blucrop, Spartan itp i jedną zapylającą męską np, jersej (dźersej), może być tez jedna taka roslnka na 4 żeńskie , jest ona bardzo pomocna w zapylaniu i owocowaniu roślin,
a malinka tez powinna być super może być Polana, Pokusa, Polka każda jest troszke inna w swoim rodzaju,
Powodzenia w uprawach
:P
a malinka tez powinna być super może być Polana, Pokusa, Polka każda jest troszke inna w swoim rodzaju,
Powodzenia w uprawach
:P
Grażynko, dzięki dzięki Muszę się pochwalic, że winogronka już mam Jeszcze nie owocowały bo młodziutkie jeszcze.
Asiu!. Słyszłam , że powinno się miec "przedstawiciela" męskiego i żeńskiego....tylko skąd ja mam wiedziec jakiego mam(kupiłam dziś jeden trzyletni krzaczek). Zwłaszcza, że na tych trzyletnich krzaczkach nie ma etykietki nawet z odmianą
I co Ty na to?
Asiu!. Słyszłam , że powinno się miec "przedstawiciela" męskiego i żeńskiego....tylko skąd ja mam wiedziec jakiego mam(kupiłam dziś jeden trzyletni krzaczek). Zwłaszcza, że na tych trzyletnich krzaczkach nie ma etykietki nawet z odmianą
I co Ty na to?
Wiosna powolutku zagląda do mojego ogródka
Fotki wstawię po sobocie. Mam drugą częśc urodzinek dzieci. Tym razem towarzystwo ze szoły i przedszkola. Trzeba będzie "wykarmic" wszystkich i znów w cukiernika się zabawic
Borówki już posadzone,tylko kory jeszcze na wierzch nie nasypałam.Mam jeszcze nowy nabytek Mahonię po"przejściach". Przeceniona bidulka, mam nadzieję że wyjdzie na prostą
Fotki wstawię po sobocie. Mam drugą częśc urodzinek dzieci. Tym razem towarzystwo ze szoły i przedszkola. Trzeba będzie "wykarmic" wszystkich i znów w cukiernika się zabawic
Borówki już posadzone,tylko kory jeszcze na wierzch nie nasypałam.Mam jeszcze nowy nabytek Mahonię po"przejściach". Przeceniona bidulka, mam nadzieję że wyjdzie na prostą