Rośliny Krystyny cz.2
- AloesIk
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lut 2011, o 16:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Rośliny Krystyny cz.2
Ja również melduję się w II części , Hojki ładnie się puszczają , rózyczki piękne
Wskoczyłam Krysiu od razu do 2 częsci Twojego wątku poczytując jednocześnie 1 część.
Nic nowego nie napiszę - jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich pasji i zainteresowań, gościnności i życzliwości dla odwiedzających.
Jeśli pozwolisz będę wpadała wirtualnie do Ciebie/ mnie już tutaj praktycznie nie ma, ale wiesz gdzie bywam - zapraszam/.
Podrap ode mnie za uszkami swoje kocie panienki.
Nic nowego nie napiszę - jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich pasji i zainteresowań, gościnności i życzliwości dla odwiedzających.
Jeśli pozwolisz będę wpadała wirtualnie do Ciebie/ mnie już tutaj praktycznie nie ma, ale wiesz gdzie bywam - zapraszam/.
Podrap ode mnie za uszkami swoje kocie panienki.
Pozdrawiam
Gosia
Gosia
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ogrodowe pokazałaś śliczne na nowy początek. Aż będzie miło (i łatwo ) wracać do nich jesienią . Hojki oczywiście są równie piękne, ale z nimi zdążyłam się już bardziej oswoić .
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Kochani - bardzo dziękuję , że tak licznie przybyliście na to skromne otwarcie , cieszę się niezmiernie bo przyznaję ,bijąc się w cherlawą pierś,
że bardzo Was przetrzymałam ze względów , wybaczcie , technicznych .
Agnieszko - jak zwykle jesteś niezawodna ,można na Ciebie liczyć - dziękuję.
Filigranowa27 - witam Cię serdecznie.Dziękuję za miłe słowa,mam nadzieję , że jeszcze wpadniesz podglądnąć co u nas słychać.
Martuniu - jesteś moją podporą , co ja bym bez Ciebie ......
Henryku - miło,że jesteś,nie jest ważne na którym miejscu - ważne jak? - a masz Ty wejścia wspaniałe !
Ado - cieszę się , że wpadłaś . Dziękuję .
Beatko - ważne , że jesteś bo ostatnio rzadko się widywałyśmy - dziękuję.
agarow78 - teraz,niestety,nie jest pora na hiacynty.Mam nadzieję,że te kwitnienia za bardzo ich nie osłabią.Chcę widzieć
kwitnienia wiosną , a w doniczkach będę sadzić zimą.
Iwonko - kochana,czaiłam się przecież na niego ze dwa dni .
Alinko - teraz to pewnie będzie na zielono - wszak nasze milusińskie będą do odpoczynku się przymierzać.
Ale jeszcze trochę kolorków złapiemy.
Julitko - będą,będą , bo przecież mam zaszłotygodniowe zaległości a nowych mieszkanek kilka przybyło.
Nigdy fuksji nie siałam.Nie za bardzo mam warunki,miejsca mało,koty w skrzynkach buszują - nie da się.
A kiedy jest czas na wystawianie na balkon to na targu można niedrogo i bardzo ładne sadzonki zakupić.
Mam pana od fuksji - i już kilka lat u niego kupuję.
Agusiu - dziękuję . Na działce rzadko bywam ale tylko ja latam z tym aparatem po alejkach .
Iwonko - dziękujemy i te kociuchy (może słyszą) i ja.Jeszcze trochę ich jest , to kiedyś , przy okazji....
Igor944 - ogromną niespodziankę mi sprawiłeś swoją wizytą,cieszę się - dziękuję.
AloesIk - jak miło,że jesteś,cieszę się.
Gosiu - bardzo się cieszę , że wpadłaś i zapraszam , kiedy tylko zechcesz . Czuj się jak u siebie i tutaj u mnie i tam,
mam nadzieję , będziemy się widywać . Panienki podrapane i wzajemności dla Tomcia.
Wiktorio - ja jeszcze się nie oswoiłam do końca,tym bardziej,że przecież na tym forum napatrzyłam się na niektóre
z nich,a są one dla mnie bardzo nowe.Maluchy zakupione do podziwiania w naturze zmieniają się systematycznie - albo im rośnie,
albo coś odpada , ciągle ta hojowa natura zaskakuje.Jestem prawie pewna , że będziesz wpadać ?!
Teraz , kiedy miejsca do zagospodarowania sporo,to mam nadzieję wpadać i wrzucać jakieś podobizny moich milusińskich bardziej
regularnie.Są i zaległości i nowości - postaram się w najbliższych dniach to nadrobić .
że bardzo Was przetrzymałam ze względów , wybaczcie , technicznych .
Agnieszko - jak zwykle jesteś niezawodna ,można na Ciebie liczyć - dziękuję.
Filigranowa27 - witam Cię serdecznie.Dziękuję za miłe słowa,mam nadzieję , że jeszcze wpadniesz podglądnąć co u nas słychać.
Martuniu - jesteś moją podporą , co ja bym bez Ciebie ......
Henryku - miło,że jesteś,nie jest ważne na którym miejscu - ważne jak? - a masz Ty wejścia wspaniałe !
Ado - cieszę się , że wpadłaś . Dziękuję .
Beatko - ważne , że jesteś bo ostatnio rzadko się widywałyśmy - dziękuję.
agarow78 - teraz,niestety,nie jest pora na hiacynty.Mam nadzieję,że te kwitnienia za bardzo ich nie osłabią.Chcę widzieć
kwitnienia wiosną , a w doniczkach będę sadzić zimą.
Iwonko - kochana,czaiłam się przecież na niego ze dwa dni .
Alinko - teraz to pewnie będzie na zielono - wszak nasze milusińskie będą do odpoczynku się przymierzać.
Ale jeszcze trochę kolorków złapiemy.
Julitko - będą,będą , bo przecież mam zaszłotygodniowe zaległości a nowych mieszkanek kilka przybyło.
Nigdy fuksji nie siałam.Nie za bardzo mam warunki,miejsca mało,koty w skrzynkach buszują - nie da się.
A kiedy jest czas na wystawianie na balkon to na targu można niedrogo i bardzo ładne sadzonki zakupić.
Mam pana od fuksji - i już kilka lat u niego kupuję.
Agusiu - dziękuję . Na działce rzadko bywam ale tylko ja latam z tym aparatem po alejkach .
Iwonko - dziękujemy i te kociuchy (może słyszą) i ja.Jeszcze trochę ich jest , to kiedyś , przy okazji....
Igor944 - ogromną niespodziankę mi sprawiłeś swoją wizytą,cieszę się - dziękuję.
AloesIk - jak miło,że jesteś,cieszę się.
Gosiu - bardzo się cieszę , że wpadłaś i zapraszam , kiedy tylko zechcesz . Czuj się jak u siebie i tutaj u mnie i tam,
mam nadzieję , będziemy się widywać . Panienki podrapane i wzajemności dla Tomcia.
Wiktorio - ja jeszcze się nie oswoiłam do końca,tym bardziej,że przecież na tym forum napatrzyłam się na niektóre
z nich,a są one dla mnie bardzo nowe.Maluchy zakupione do podziwiania w naturze zmieniają się systematycznie - albo im rośnie,
albo coś odpada , ciągle ta hojowa natura zaskakuje.Jestem prawie pewna , że będziesz wpadać ?!
Teraz , kiedy miejsca do zagospodarowania sporo,to mam nadzieję wpadać i wrzucać jakieś podobizny moich milusińskich bardziej
regularnie.Są i zaległości i nowości - postaram się w najbliższych dniach to nadrobić .
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
Krysiu jak mogłabym sobie odpuścić, tym bardziej, że czekam na wspolne zdjecie Edzia z jego panną
- kociara
Pewnie,pamiętam kochana,ale tak chciałam uporać się z tym zakładaniem wątku,że Edek nie pasował mi trochę
do tej sesji . W kolejnej - będą obecni oboje
do tej sesji . W kolejnej - będą obecni oboje
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tez sie juz melduje(troche pozno bo jestem w Polsce-dziecko w szpitalu )ladne kwiaty pokazalas
- kociara
Dorotko - bardzo dziękuję , że wpadłaś . Bardzo mi przykro,że przyjazd do Polski akurat przybrał taki obrót.
Mam nadzieję,że niebawem dziecko wyjdzie ze szpitala zdrowe i zdążysz jeszcze przyjemnie spędzić czas - życzę tego z całego
Mam nadzieję,że niebawem dziecko wyjdzie ze szpitala zdrowe i zdążysz jeszcze przyjemnie spędzić czas - życzę tego z całego
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu, ale pięknie zaczęłaś drugą część
Życzę Ci aby wszystko Ci pięknie rosło na zielono i kolorowo
Życzę Ci aby wszystko Ci pięknie rosło na zielono i kolorowo
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Krysiu, pięknie rozpoczęłaś drugi wątek...
trzymam kciuki szczególnie za Twoje hojeczki
trzymam kciuki szczególnie za Twoje hojeczki
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- kociara
Lucynko - dziękuję bardzo . Też życzyłabym sobie tego samego
Aniu - to miłe . Kciuki się bardzo przydadzą bo nie wszystkie przedszkolaki dały znak,że żyją
Aniu - to miłe . Kciuki się bardzo przydadzą bo nie wszystkie przedszkolaki dały znak,że żyją
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Krysiu zmiany są tak szybkie niedawno jednego dnia mi pisałaś że wayetti stoi w miejscu a na drugi dzień skakałaś z radości że ma przyrościk... oby z pozostałymi też tak było... pozaglądaj do nich dobrze
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki
- kociara
Aniu - tak było .Miała takie maleńkie te listeczki,że prawie niewidoczne , ale lepsza sprawa z H.arnotiana - podglądałam
czy ma czubeczek,czy puszcza coś a ona ma już pędzik na dole łodyżki - to jest dopiero numer !!!!!
czy ma czubeczek,czy puszcza coś a ona ma już pędzik na dole łodyżki - to jest dopiero numer !!!!!
Rośliny Krystyny
Zapraszam - Krystyna
Zapraszam - Krystyna