Ogród Alicji
Al 56 - Ogród Alicji
- reniazt
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale u ciebie ciekawie. Te zwierzatka w ogrodzie to moje marzenie. Ale niestety brak czasu nie pozwala mi na uatrakcyjnienie go zwierzątkami i ptaszkami. Tak bardzo kiedyś chciałam mieć kaczusie mandarynkę i pawia. Marzył mi sie biały paw. Już nawet poczyniłam starania kilka lat temu, ale niestety musiałam z tego pomysłu zrezygnować. Podobno ucieka poza ogrodzenie, a ja chciałabym co by sobie mógł swobodnie spacerować, ale z kolei grzebie i niszczy rabatki.
Bardzo ci zazdroszczę tych przyjaciół.
Bardzo ci zazdroszczę tych przyjaciół.
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Pisałem już w swoim wątku że u Ciebie to dopiero cuda!Niestety ja mam tylko działkę w ROD bo gdyby nie to pewnie u mnie też by takie zwierzaczki na działce były.Po prostu ..moje marzenie!Zaglądnij do tego wątku..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... t=tragopan
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... t=tragopan
Znam,jesteśmy razem na innym forum,tylko jest jedna różnica Tragopan ma hodowlę a ja tylko dla ozdoby,więc moje mogą chodzić gdzie chcą a jego muszą być w wolierach
Al 56 - Ogród Alicji
- Yaro32
- Przyjaciel Forum
- Od: 15 wrz 2006, o 23:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo ładny ogródek. Urzekły mnie ptaszki i ich różnorodność. Marzeniem byłoby mieć kilka bażantów. Jednak na działce w ROD to niemożliwe. Pięknie Al 56, jestem pod wrażeniem.
Pozdrawiam - Jarek
Pozdrawiam - Jarek
Jakie to wspaniałe uczucie być ojcem i mieć wspaniałą rodzinę.
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
Działka Anety, Jarka i Igorka (Yaro32)
od wiosny do jesieni są w ogrodzie,tylko króliczki wiosną wypuszczam w mojej obecności,bo lubią podskubywać młode pędy roślin.Jak rośliny mają już kilkanaście cm.wys.to króliczki im nie straszne.Swińki jedzą co chcą i kiedy chcą w wolierce z bażantami świńki mają swój domek i tam nocują,jak rano ok.6 wypuszczam bażanty to one też wychodzą.Gdy roślinki podrosną dołączają do nich króliki,wieczorem same idą do swojego pomieszczenia.Chodzą w czasie deszczu i jedzą mokre rośliny nawet rano ,kiedy jest rosa,To im nie szkodzi,może im zaszkodzić mokra trawa,która została ścięta i złożona na stos,taka mokra trawa szybko się zaparza i jest szkodliwa
Al 56 - Ogród Alicji
Alicjo
Piękny masz ogród. I te ptaki :P
Zawsze marzyłam o czymś tak innym.
Wstyd się przyznać, ale nie miałam odwagi. A i bałam się ,że to za trudne .Mam duży ogród i też stawek . Może mogłabym tez...... Te kaczki kuszą. Pozdrawiam Ola ;:8
Zawsze marzyłam o czymś tak innym.
Wstyd się przyznać, ale nie miałam odwagi. A i bałam się ,że to za trudne .Mam duży ogród i też stawek . Może mogłabym tez...... Te kaczki kuszą. Pozdrawiam Ola ;:8
surma