Skromny ogród Joli część 7
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Skromny ogród Joli część 7
Grzesiu czyżbyś się zgorszył
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, to zdaje się perukowiec podolski.Czy może ktoś wie co to za krzew, kupiłam w ubiegłym roku i nie zapisałam nazwy
Zdjęcia pięknie rozsłonecznione! Teraz słońce ciekawie się "układa" na roślinach, co daje fajne efekty.
Kotek trochę bezwstydnie i nie po kociemu rozkłada nóżki ale w tym właśnie urok kotów - indywidualiści i nieobliczalnie pomysłowi. Moja kocica też tak czasem się rozkłada ale tylko mi pozwala się głaskać po brzuszku
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jolu, pięknie wyglądają Twoje róże we wrześniowym słoneczku
A koteczek - przeuroczy Az chciałoby się go miziać i miziać
A koteczek - przeuroczy Az chciałoby się go miziać i miziać
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A wiesz...jednak i moje małe krzewuszki zakwitły kilkoma kwiatkami
Kociak naprawdę cudowny. Patrząc na jego zdjęcia człowiek mimo woli się uśmiecha.
Piękna powtórkę Ci zafundowały róże. Oby słoneczna jesień trwała jak najdłużej.
Kociak naprawdę cudowny. Patrząc na jego zdjęcia człowiek mimo woli się uśmiecha.
Piękna powtórkę Ci zafundowały róże. Oby słoneczna jesień trwała jak najdłużej.
Joluś ostatnie ale jak piękne od ostatniego zdjęcia oczu nie mogę oderwać wygląda bajecznie , właśnie dla takich widoczków zdecydowałam się posadzić róże u siebie chodż do niedawna byłam anty ...jollla500 pisze: I chyba to już ostatnie kwitnienie.....
Kociak milusiński ale to norma bo wszystko co małe to fajne i nawet psoty bawią , gorzej jak podrośnie z dziećmi tak samo
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu Twoje różyczki mają nadal pięknie liście a moje w większości opadły chore .
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu Twoje różyczki mają nadal pięknie liście a moje w większości opadły chore .
Piękne oczko przed domem ja tam wytrzeszczam oczka ale chyba dobrze widzę że tam jest sporo ustawionych stworzeń
Wspaniale kwitną Ci kwiatki zachwyciłam się odetką i różami a w szczególności żółtą Czekam z niecierpliwością na nowe realizacje bo schodki zapowiadają się fajnie
Wspaniale kwitną Ci kwiatki zachwyciłam się odetką i różami a w szczególności żółtą Czekam z niecierpliwością na nowe realizacje bo schodki zapowiadają się fajnie
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
Jolu piękny ogród no i te róże,oczywiście od razu wpadły mi w oko.Widzę że też masz piaszczystą ziemię,podobnie jak u mnie.
Jolu widziałam że ukorzeniasz bukszpany ,też mam taki zamiar bo potrzebne mi są do dokończenia obwódki przy różach.Tylko nie wiem jak to zrobić ,możesz coś podpowiedzieć.Byłabym bardzo wdzięczna.
Jolu widziałam że ukorzeniasz bukszpany ,też mam taki zamiar bo potrzebne mi są do dokończenia obwódki przy różach.Tylko nie wiem jak to zrobić ,możesz coś podpowiedzieć.Byłabym bardzo wdzięczna.
- Ellaa
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Joluś cudne masz róże, a dla tak długiego kwitnienia warto by było mieć je w ogrodzie....pomyślę w przyszłym roku gdzie by je u siebie posadzić
Kociak przesympatyczny, śliczny....małe jest piękne
Jolu czy sumak nie rozłazi Ci się po ogrodzie....ja miałam go w jednym miejscu, a teraz już w 5...co gorsza w innym miejscu przlazł mi pod podmurówką od sąsiada
Spyskałam Rundupem...pomogło, ale pewnie znów przelezie trochę dalej
Kociak przesympatyczny, śliczny....małe jest piękne
Jolu czy sumak nie rozłazi Ci się po ogrodzie....ja miałam go w jednym miejscu, a teraz już w 5...co gorsza w innym miejscu przlazł mi pod podmurówką od sąsiada
Spyskałam Rundupem...pomogło, ale pewnie znów przelezie trochę dalej