Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
- ellap75
- 200p
- Od: 5 lip 2010, o 13:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 3
Bardzo dziękuję za uznanie i odpowiedz. First Lady faktycznie odpada. Niedoścignionym wzorem jest dla mnie New Dawn, śmieci ale zawsze ładnie wygląda. Zdrowa i bezobsługowa - cud miód. Przyznaję bez bicia że nie mam czasu (chęci) obcinać przekwitniętych kwiatów. Nie znasz jakiejś śmiecącej, zdrowej, niskiej i różowej?
Może zdecyduję w przyszłym roku. Obadam Twoje nabytki, co mam kasę wydawać na niesprawdzony towar
Może zdecyduję w przyszłym roku. Obadam Twoje nabytki, co mam kasę wydawać na niesprawdzony towar
Ela
Moje bagno
Moje bagno
- _ninetta_
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 01:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, piękny Heritage, nie wspomnę już o rabatkach
Anetko, dziękuję! póki co z Heritage jestem bardzo zadowolona... wciąż otwiera nowe pąki i nie widać żadnych chorób, ale prawdziwy sprawdzian przejdzie w przyszłym sezonie... faktem jest, że piękna z niej różyca
Elu, mam zbyt małe doświadczenie jeszcze, żeby podawać Ci rzeczywiście sprawdzoną odmianę jakiej szukasz... z poczuciem odpowiedzialności za swoje słowa, mogę polecić jedną różę - poza tym, że ma jedynie różowo-perłową poświatę, a nie intensywny róż, taką różą jakiej szukasz jest Aspirin Rose...
Elu, mam zbyt małe doświadczenie jeszcze, żeby podawać Ci rzeczywiście sprawdzoną odmianę jakiej szukasz... z poczuciem odpowiedzialności za swoje słowa, mogę polecić jedną różę - poza tym, że ma jedynie różowo-perłową poświatę, a nie intensywny róż, taką różą jakiej szukasz jest Aspirin Rose...
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga ja również melduję sie w nowej części
- agusia2410
- 500p
- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
Melduje sie w nowym wątku aby mi nie umknął
Po pierwszym poście od razu widac co króluje w Twoim bajecznym ogrodzie - wspaniale
Po pierwszym poście od razu widac co króluje w Twoim bajecznym ogrodzie - wspaniale
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aga,jesteś niesamowita,szukam dlaczego nie mam od ciebie powiadomień,a tu 3 strona już w nowej części.
Agnieszko rozyczki piekne! Pomimo ,ze nie jestem w posiadaniu ani jednego krzaczka rozy ,bardzo je lubie! Musze jednak przyznac sie ,ze bardziej od roz podobaja mi sie Twoje brzozy!!! Moglabym na nie patrzec bez konca!!!!
Agnieszko, Agusiu - witajcie
Małgosiu - dobrze, że się znalazłyśmy
Agulino - może przy Twojej pergoli byłoby miejsce na różę pnącą? w klimacie IL róże rosną doskonale, co potwierdza różane szaleństwo w ogrodzie mojej mamy ;)
miłego dnia wszystkim!
Małgosiu - dobrze, że się znalazłyśmy
Agulino - może przy Twojej pergoli byłoby miejsce na różę pnącą? w klimacie IL róże rosną doskonale, co potwierdza różane szaleństwo w ogrodzie mojej mamy ;)
miłego dnia wszystkim!
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Aga, a masz jakieś pnące?
Madziu, na razie mam tylko Super Dorothy, Goldstern i jedną NN... czekam na kilka w jesiennym zamówieniu, w tym w szczególności na Uetersener Klosterrose...
Witaj Agusiu
Zapisuję sobie Twoja następną część
Zapisuję sobie Twoja następną część
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Będziesz je puszczała po pergoli, czy na dom? Ciekawa jestem tej klasztornej. Mnie się marzy pnąca w okól okna, tylko się nie mogę zebrać do przedogródka, ale chyba w ten wekend coś muszę pomyśleć, bo jak przyjdzie przesyłka, to wszystkich na tył nie dam rady wsadzić chyba. Boję się żeby za gęsto roślinek nie powsadzać
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Gratuluję Aguniu kolejnego wątku, tyle róż zamówiłaś, że może też będzie wątek różany, widać, że masz rękę do róż, wszystkie są piękne i zdrowe.
Podziwiam Twój piękny, zielony trawnik, ciekawa jestem jaką kosiarką kosicie, są dość szerokie ślady po kołach, czy to może traktorek?
Nasza kosiarka ma 45cm szerokości koszenia, przy dużym trawniku trzeba sporo się najeździć, może kiedyś ....