Marzenia o ogrodzie
Re: Marzenia o ogrodzie
no trochę jeszcze pracy cie czeka, ale miejsce na prawdę fajne, ma potencjał
- imwsz
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
O jejku Ty dopiero masz areał, 2000metrów do ogródkowych wariactw.
Ty masz problem, że piasek a w moją nie można szpadla wbic a na 30cm poniżej kopa gliny Także nie wiadomo co gorsze. Ale pomalutku, powolutku opanujecie to z M.
Piszesz, że nic nie rośnie a mieczyki sa dorodne, czyżbyś korzystała z dobrodziejstw jakie są u sąsiadki - kurze odchody?
Trzymam kciuki i będę zaglądała
A tutaj na forum są wspaniali ogrodnicy, którzy odpowiedzą na każde możliwe pytanie w odpowiednim wątku. Także zostaje Ci to co wielu z nas - przeglądanie, podglądanie i pytanie
Ty masz problem, że piasek a w moją nie można szpadla wbic a na 30cm poniżej kopa gliny Także nie wiadomo co gorsze. Ale pomalutku, powolutku opanujecie to z M.
Piszesz, że nic nie rośnie a mieczyki sa dorodne, czyżbyś korzystała z dobrodziejstw jakie są u sąsiadki - kurze odchody?
Trzymam kciuki i będę zaglądała
A tutaj na forum są wspaniali ogrodnicy, którzy odpowiedzą na każde możliwe pytanie w odpowiednim wątku. Także zostaje Ci to co wielu z nas - przeglądanie, podglądanie i pytanie
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak masz naprawdę duuuże pole do popisu a to ,że piach , na wszystko są sposoby a na tym forum wspaniali ludzie ,którzy poradzą co i jak zrobić a póki co widzę piękne Mieczyki a je też uwielbiam
- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
power - witamy na forum
bina12 ja jak na razie eksperymentuje co będzie rosło a co nie ? Z cebulowymi jest ok
imwsz - z dobrodziejstw sąsiadki nie korzystam , choć kurnik mam pod nosem ; a mieczyki to takie kupiłam (wielkokwiatowe)
Pozdrowionka dla odwiedzających
bina12 ja jak na razie eksperymentuje co będzie rosło a co nie ? Z cebulowymi jest ok
imwsz - z dobrodziejstw sąsiadki nie korzystam , choć kurnik mam pod nosem ; a mieczyki to takie kupiłam (wielkokwiatowe)
Pozdrowionka dla odwiedzających